sen nasl davranacagını tabıkı daha ıyı bılırsın.. Valla su bıgercek kı bazen kayınvaldeler ne konuda olursa olsun düşünmeden hareket edıyolar.. Benımkı takılarla ılgılı deıl ama bu sabah bı sok! yasadım desem yerıdır :)
Eşimin dogum günü bugun,bense gunler öncesınden planlarımı yapmıstım sürpriz yapacaktım ama olmıcaksabah 7 de eşimin tlfnu caldı,arayan kayınvaldem! suan termınaldeyız gel bizi al!!! neymiş ogluna surprız yapmak ıstemıs.. Ya ben daha 4 aylık evlıyım ya.. Zaten dugunden once hıc dogum gunlerınde özel gunlerde beraber olamamıstık eşimle(işinden dolayı),daha ılk özel gunumuzde SÜRPRİZ yapmıslar..
böyle emrivakilere de sinir olurum, valla bu altın davasında ben eşime dedim ailenden hiçkimse bu eve girmeyecek. bu mahalleye adım atmayacaklar dedimşakkıdı, eşimin ailesi ile farklı şehirlerde yaşıyoruz, yüz vermediğim içinde gelemiyorlar. aslında yavaş yavaş izin vermeyi düşünüyorum çünkü benim ailem sürekli geliyor, onunkiler de gelsin bu kadar ceza yeter sanırım sizce? hatta bi kere istanbula geldiler abisiyle kiz kardeşi, amcalarının yanına gitmişer, bizde uğradık yanlarına, çıkarken gelin bize bizde kalın falan demedim, eşime de tembih ettim aklın varsa çağırma diye.
kızlar ne kayınvalidesi ya:)
düğün bitti kız kardeşim gelin ve damat masamıza geldi
el,indede annemin çantası
annem bana kız tarafından takılan takıları istiyor
borca girmişler beni evlendiriken onu bana akılanlara güvenerek kapatırız diye düşünmüşler
düşünün herkes şokta eşim annem tartıştılar
ben ağlamaktan öldümm
annem hiçbirşey olmamış gibi sanki kendi istememeiş gibi davrandı
ömrüm boyunca unutmayacağım olaylar arasında
bana küstüler takıları vermedim diye
neler var neler anlayacağınız bunu bana yapan üvey annem değil öz annem düşünün kaldı ki
kaynanalar neler yapmasın öyle değil mii
sıkmayın canınızı ne anneler var bi bilseniz
düğünde altın takma merasimi esnasında video çekildi ise onu izlet annene.
evet en mantıklısı yada dogruyu söle ki nasılsa duyulacak!!Şeniz
senin yasadiklarinin aynisini ben yasadim
dugunume davet ettigim insanlar sordu ne eksiginiz var ne alalim diye
esim para takin dedi
bizde seviniyorduk cok para takilacak ihtiyaclarimizi giderebilecegiz diye
dugun salonunda daha dugun bitmeden kaynanam tuvalette aldi paralari benden
neymis dugunu o yapmis borc odeyecekmis
ben 1 bardak soguk su ictim inan
yapilacak baska bir sey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?