sen nasl davranacagını tabıkı daha ıyı bılırsın.. Valla su bıgercek kı bazen kayınvaldeler ne konuda olursa olsun düşünmeden hareket edıyolar.. Benımkı takılarla ılgılı deıl ama bu sabah bı sok! yasadım desem yerıdır :)
Eşimin dogum günü bugun,bense gunler öncesınden planlarımı yapmıstım sürpriz yapacaktım ama olmıcaksabah 7 de eşimin tlfnu caldı,arayan kayınvaldem! suan termınaldeyız gel bizi al!!! neymiş ogluna surprız yapmak ıstemıs.. Ya ben daha 4 aylık evlıyım ya.. Zaten dugunden once hıc dogum gunlerınde özel gunlerde beraber olamamıstık eşimle(işinden dolayı),daha ılk özel gunumuzde SÜRPRİZ yapmıslar..
böyle emrivakilere de sinir olurum, valla bu altın davasında ben eşime dedim ailenden hiçkimse bu eve girmeyecek. bu mahalleye adım atmayacaklar dedimşakkıdı, eşimin ailesi ile farklı şehirlerde yaşıyoruz, yüz vermediğim içinde gelemiyorlar. aslında yavaş yavaş izin vermeyi düşünüyorum çünkü benim ailem sürekli geliyor, onunkiler de gelsin bu kadar ceza yeter sanırım sizce? hatta bi kere istanbula geldiler abisiyle kiz kardeşi, amcalarının yanına gitmişer, bizde uğradık yanlarına, çıkarken gelin bize bizde kalın falan demedim, eşime de tembih ettim aklın varsa çağırma diye.