Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belki bu fikrim herkese cok komik gelebilir ama herkese sölerdim kendi tarafımdakilere böle böle bi durum var bana takı takmayın anneme verin bana ne verceksiniz onlar ölekurnazsa bende kurnazım
buradaki çogu arkadaşımızın derdi yanında hiç gibi kalıcak belki benimkisi ama
bikaç gündür kafamı kurcalyan ve sinirlerimi bozan bi durum varbenneyaptımki
bir ay sonra dügünümüz olucak allah izin verirse
geçenlerde nişanlım bana babam dügünde takılan altınları ve paraları (bilezikler hariç)alıcak dedi
sebebiyse dügün parasını içinmiş..duyunca çok sinirlendim
sonuçtan o altınlar gelinindir neden verimkiibenneyaptımki
zaten ihtiyacı olsa ben kendiligimden verirrim ama durumuda zengin denilicek kadar iyi
nişanlımda babasını karşısına almaktan korktugu için hiç bişey diyemiyor
çünkü babasının yanında çalışıyor bide şimdi aldıgının bikaç sene daha fazlasını yapar boşuna arayı bozmayalım diyor
yinede ben çok sinirlendim daha evlenmeden böyle şeyler duymak iyice soguttu beni
susup oturmak kadr beter bişey yok
sorun para deil ama böyle cahilce davranması çileden çıkarttı beni
siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız ??:1no2:
canım tam olarak bilmiyorlar bilselerde bişey degişmezki kayınbaba gerçekten çok fenaben düğün takılarının çiftte kalması taraftarıyım...banada böyle söylense hoşuma gitmezdi. ve ailem hiç hoş karşılazdı....sizin aileniz biliyormu? nasıl karşıladılar......
belki bu fikrim herkese cok komik gelebilir ama herkese sölerdim kendi tarafımdakilere böle böle bi durum var bana takı takmayın anneme verin bana ne verceksiniz onlar ölekurnazsa bende kurnazım
ya güzelim senin kına gecen falan olmayacakmı?davetiye verirken söylesin annen..düğünde değilde kına gecesinde takınızı takın..düğünde erkek tarafı takacak...kız tarafı takmayacak..onlarda ona göre davranır..eltim öyle yaptı..
Vermem, gerçekten vermem. Verip ona karşı sürekli geçmeyecek bir kızgınlık duyacağıma, "gelin vermedi" desinler daha iyi...
Söylüyorum verirseniz,pişman olacaksınız... Kızgınlığınız ailenize yansıyacak. Oğlunu evlendirirken sizemi güveniyordu, yapsaydı birikimini....Siz vermeyince oğlunu işten çıkaracak hali yok heralde.
malı mülkü varsa birde üstüne altınları istiyors yazıklar olsun
ya şöyle bişi esen..annemlerde düğünde takılanları istiyor..onlarda zor durumda kaldı..bende bana takılanları vereceğim..sende sana takılanları ver o zaman desen....
yanlış anlamadıysam kayınpederin hem kendi hemde sizin taraftan tkılanları istiyor
kayınbaba gerçekten çok zengin bilmem kaç tane evi var zaten niye alıyor bende anlam veremiyorumki
bizimi sınamaya çalışıyor ne yapıyorbenneyaptımki
şimdi vermessek nişanlı diyorki üzülen biz oluruz sorun işten çıkartmak degil destegini kaybetmek
ama ben karaımı verdim kendi altınlarımı vermeyecegim
nişnlımda ister versin ister vermesin beni ilgilendirmez:1closedeyes:
allah cahil insanlardan uzak tutsun başka bişey demiyorumm:1no2:
canım o takılan altınlar senin benim olmuyor
eğer senin benim ayrımını daha altınlarda yaparsanız evliğiniz çok sağlam temeller üzerine kurulmaz
o altınlar SİZİN, ikinize takılıyor
ya hepsini vereceksin yada hiç birini
bunlar benim bunlar senin diye bir ayrım yaparsanız daha baştan kayıpedersiniz