E
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa anlamıyorum. Tama kayınvaliden çok ayıp etmiş, yenisini yapıcam deyip kandırmış seni. Ama emekli insan demekki yapamadı. 2,5 milyar çok da büyük bir para değil. İkinizde çalışıyorsanız kolaylıkla biriktirirsiniz. Eşinle kötü olmaya değmez, belliki parası olmayan insana niye kızıyorsun diyerek seni haksız bulduğunu göstermiş.
Ha eğer diyorsan ki bunu onların yanına mı bırakayım. HAYIR. Her ay 250 ytl maaşından ayır ve annemlerin ihtiyacı vardı altınları istediler kayınvalidelerin aldığını ve geri yapmadıklarını söyledim. Çok kızdı o altınları biz size takmıştık kaynanan borçlarını ödesin diye değil dedi dersin. Her ay ayırdığın parayı da aileme yardım ediyorum diyerek biriktir.Böylece 1 senede altınların parası birikir. Ve kocan da senin maaşına ve ailenin altınlarına güvenerek evlenip eşya alıp sonra borcu birlikte öderke ailesine toz kondurmamasının karşılığını da almış olur. Oh sen çalış kendi borçlarını öde, birde yetmezmiş gibi kaynananların borçlarını da öde... Yok öyle yağma kusura kalmasın....
hanımlar benim başımda özetle anlatmak gerekirse şöyle bir olay geçti,
kayınvaldem bize ev tutmak için kendi kardeşinden borç almış, düğünde takılan paradan veririm demiş, neyse düğünde para fazla takılmadı takılanlarla koltuklar halılar perdeler erkek tarafın aldığı fakat ödemediği şeyler ödendi. eşimin ailesi borç oğlumun borcu benim borcum değilki olarak görüyor bu nasıl bir zihniyetse artık. neyse geldi kayınvaldenin kardeşine olan borç tutturdu altın bozduralım ama bir ağlıyor bir ağliyor kardeşimin düğünü olacak o da yurt dışında inşaatlarda çalışıp bu parayı biriktirdi (2.500 ytl) ona bir şekilde vermemiz gerek ki 2 ay sonra kendi düğününü yapsın. ok dedim dayanamadım kadın karşımda ağladı sonuçta, ben sana geri alip vericem sakın annenlere söyleme dedi. tamam dedim bunu söylemesinin sebebi de şu, onlar bana düğünde 1 tane altın takmadıkları için annemde bu altınların hepsini biz taktık, onların borçları için bozdurursan çok fena oluruz dedi. neyse gel gelelim 2 sene oldu ve altının a sı yok. eşim annesiyle konuştu annesi diyorkı, param yok emekli maaşıyla geçiniyoruz.(tarlalarından geliri var,ev kendinin, ve istanbul gibi pahalı bir yerde oturmuyor) eşim diyor niye alicam dedin madem öyle, ben alamicami biliyordum ama o an öyle demeseydim gkc bana vermezdi. gelde çıldırmaaaaaaa
resmen aptal yerine koydu benii yaa ben aldiğim 3 kuruş parayla o altınları nasil alırım yaa, 2,500 sattık ok ama alırken en azz 3.000 ytl tutacak.ve ben sonradan tekrar altın bozddurmak zorunda kaldım onların ödemediği taksitler düğün foto, düğün araba vs. annem düğünden sonra takıları hiç görmedi diyorki bir bakalım, kim ne takmış bizde ona göre onların düğünü olunca takıcaz diyor. bende çalışıyor olmamı bahane göstererek bankaya kasaya gidemeyiz diyorum ama nereye kadar. sizin başınıza böyle bir şey gelseydi ne yapardınız? veya başına gelen varmı? özetle dedim ama inanınki bu özeti daha ne rezaletler oldu...
Benim düğünümde hiç altın takılmadığı için yorum yapamayacağım hiç olmazsa sana geride alsa göstermelikte olsa bişiy yapmışlar budas bişiydir
Kiyamam ben sana yaaaa cnm benim:teselli:cadi kaynanaa:mymeka:anlat cnm annene herseyi sonucta o senin annen bastan sana kizsada asil kizginligi o kadina olucaka.shayır bide şöyle bişey var, sonradan fotorafcidan resimleri 8 ay alamadık artık fotorafcı aramaya başladi güya düğünden sonra biz resimleri seçecektik onlarda ödeyecekti. 800 ytl lik bilezik bozdurup almak zorunda kaldım. hem onlar benim altınlarımdan aldılar hemde bizi mağdur biraktıkalı icin popomuzu toplamak için bizde bozdurmak zorunda kaldık. offff çok doluyum kusura bakmayın