böyle kaynanalar o kadar çokki,düğünden önce kandırıyorlar durumumuz yerinde borçsuz düğün yapacağız diye ama düğün bittiği gibi söküp alınıyo paralar.Bende yaşadım aynısını.ailemin taktıkları herşey gitti.Geriye kaynanamın taktığı 5 bilezik kalmıştı çok afedersiniz ama eski eşimde onları beraber olurken istedi.Vermem veremem desemde aldı elimden.Soğuk davrandım küstüm, bide ne dese beğenirsiniz"bileziklerini geri verince beni tekrar seversin"
klava:bunlar başıma geldiğinde 20 günlük gelindim bende.Aileme anlatamadım çok sıkınrılı zamanlar geçirdim.Kaynanamın başından belliymiş niyeti çete gibi planlamışlar herşeyi.Altınlarda yetmedi üstüme takılanlarla ödenen evin eşyasını kaldırıp gitmişler,ertesi gün aradılar bide utanmadan bizim için bitti bu iş diye.Allaha havale ettim hepsini,onlarında kızı var.:Saruboceq:Gideni düşünme artık,kendine yetecek kadar birikim yap kimsenin haberi olmasın,söylenen yalanlara acındırmalara inanma,insan eşine bile güvenemiyor.Sen kendin güçlü ol....:teselli:
![Eek! :o :o](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)