Vermeyin arkadaşlar, ben vermedim bi daha da isteyen olamadı. Bi kere verirsen hep isterler. Eşim yumuşak yüzlü zaten, hele kendi ailesine karşı. Biz de aile, ev kuruyoruz. Eskiden kız istemek kolay mıydı? Başlık paraları, en az 10 burma, kordonlar, setler. Ucuza gittik bi de tepemize mi çıkaralım yahu yasakkelime .Ne bu ya
Bizim düğünümüzdede kayınvalidem takılan altınların hepsini o gece aldı ertesi sabah iade etti.Ne bu şimdi :bbo:
uff anlamiyorum ya dinimize gore ebeveynler cocuklarini kendileri evlendirmek zorunda ama artik hic suya sabuna dokunmuyorlarlmaz: dinen cok yanlis! bana da hic bir sey yapilmadi...anlatsam inanmazsiniz o yuzden susuyorum bu konuda konusmicam kötükedihüso dusunuyorum da babam hayatta olsaydi esimle asla evlenemezdim, izin vermezdi boyle bir ailenin ogluyla evlenmeme...
Bizim düğünümüzdede kayınvalidem takılan altınların hepsini o gece aldı ertesi sabah iade etti.Ne bu şimdi :bbo:
altın kurdalelerinde isim yazar onları listelemek içindir.
yada ilk gün muhafaza etmekte istemiş olabilir.
altın kurdalelerinde isim yazar onları listelemek içindir.
yada ilk gün muhafaza etmekte istemiş olabilir.
Bende anlatayım. Benim düğünde benim ve eşimin üzerindeki tüm altınlar ve zarflar daha takı töreni biter bitmez biz yerimize oturmadan alındı ve bi poşete kondu. Ben zannettimki sonra verecekler. Nerdeee 4 sene oldu hala yok ortada. Sadece benim kolumdaki bilezikler kaldı. Onu çıkar diyemediler sanırım salonda. Çok üzülmüştüm o zaman neden böyle yapıyolar bari en azından ihtiyacımız var deyip isteselerdi . Ne öyle yangından mal kaçırır gibi. Bizim taraftan takılanlarda gitti. Ben allaha havale ettim sonuçta o takılar benim hakkımdı ve helal ETMİYORUMMMMM.
Bende anlatayım. Benim düğünde benim ve eşimin üzerindeki tüm altınlar ve zarflar daha takı töreni biter bitmez biz yerimize oturmadan alındı ve bi poşete kondu. Ben zannettimki sonra verecekler. Nerdeee 4 sene oldu hala yok ortada. Sadece benim kolumdaki bilezikler kaldı. Onu çıkar diyemediler sanırım salonda. Çok üzülmüştüm o zaman neden böyle yapıyolar bari en azından ihtiyacımız var deyip isteselerdi . Ne öyle yangından mal kaçırır gibi. Bizim taraftan takılanlarda gitti. Ben allaha havale ettim sonuçta o takılar benim hakkımdı ve helal ETMİYORUMMMMM.
kızlar soka girerek okudum yazdıklarınızı walla :1shok: benim nisanımda bile nisanlım kendıne degıl hepsini bana taktırttı takı takmak ısteyenlere,şimdide hepsi bende ilerde evimize götürücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?