- 20 Temmuz 2007
- 4.227
- 655
- 723
evleneli 1 ay oldu ne altın kaldııı,ne bilezik.düğünden bize sadece bilezik düştü zaten,geri kalanını bize kimse vermedi(( herşeyimizi de kendimiz ypmıştık,düğünden sonra bozdurduk yarısını,borçların bi kısmını verdik.3 tane bilezik kalmışt,onlar da bugün bozdurduk,üstüne daha kredi çekeceğiz...napıyım herkesin canı sağolsun,en azından bilezikleri verdiler,geri kalanının da hayrını görsünler,ihtiyaçları varmış gibi...ben eşimle mutlu olayım da,öderiz Allahın izniyle
blueege arkadaşım,sürekli görüşüyoruz zaten ama onlar bu durumdan rahatsız değil.dün eşimle konuştuk biraz,dertleştik diyelim.dedi ki,düğünden sonra insanların borcu olur,yatırımı için altınlarını satmaz,anlarım,ya da altınları bozdurur hiç borcu kalmaz,tertemiz devam eder.biz de altın da kalmadı hemen bozdurduk,daha da borcun içindeyiz, niye böyle falan dedi.o kadar üzüldüm ki,onun takmadığını sanıyordum.doğru tek altınımız kalmadı,ama bi adım ilerleyemedik.acilen araba almamız gerekiyor(tabi niye acil diyebilirsiniz, şu anki durumlar onu gerektiriyor inanın lüksten değil) kredi peşinde koşuyoruz...amaaaannn,öyle işte.canım sıkıldı konuşunca
bu araba konusu da ayrı bir dert zaten,aslında bizim arabamız vardı.kayınpederimin arabasıydı eşimle ortak ödediler parasını zamanında.kayınpederimin bir arabası daha var o onu kullanıyordu biz de yeni olanı.mart nisan gibi ona belli bir miktar ödeme yapacaktık,o zamana kadar bizde duracaktı.geçen hafta aradılar,arabayı getirin diye.diğer oğullarına vermişler.çok zorumuza gitti,eşim toparlanamadı.arabasız da olmuyor,ikimizin de iş yerine evimiz ters,otobüs dolmuş yok burdan.birimizin diğerini durağa bırakması gerekiyor,ev çarşıdan uzak gelip gidemiyoruz.dahası benim ailemin yanına hiç gidemiyoruz.
sizin kadar açılamıyoruz zaten ucuz bi model bakıyoruz ama böyle olunca bütün planlarımız alt üst oldu işte,biz marta kadar toparlanacaktık sözde,şimdi araya bu girince diğer borçları da uzun vadeye yaymak durumundayız.
slm kızlar ben 2 yıllık evliyim altınlar kayınvalidemde duruyo nededide biz sahip çıkamayız diyeymiş ben bu durumdan çok rahatsızım benden habersiz altınlardan kullanıyolar biliyorum bu durumda benim haberim olmadan altınları kullanmaları benim hakkıma girmiş demek diilmidir yanı bu günah olmuyo mu bu konuda dini bilgisi olan varsa beni aydınlatırmızın lütfen
almak sorun diil ki canım ben bi şekılde alırım ama eşim ailesine çok bağlı bu yüzden aramız bozulsun istemıyorum o yüzden susuyorum sadece.
almak sorun diil ki canım ben bi şekılde alırım ama eşim ailesine çok bağlı bu yüzden aramız bozulsun istemıyorum o yüzden susuyorum sadece.
Günah olduğunu bilirsem bu dünyada olamazsa öbür dünyada hakkımı helal etmem en azından ordan içim rahat eder.Ama dedigin gibi eşime söliyip alcam altınlarıda.şimdi onların düşüncesini ben biliyorum bizim herşeyımızı onlar yaptı diye altınları almayıda kendılerıne hak görüyolar.Ama öle bi hakları yok tabiki yapıcaklar onların evlatları o zaman benım ailemde alsın nişanda takılanları madem herkes masrafını çıkarmak istiyo..
Günah olduğunu bilirsem bu dünyada olamazsa öbür dünyada hakkımı helal etmem en azından ordan içim rahat eder.Ama dedigin gibi eşime söliyip alcam altınlarıda.şimdi onların düşüncesini ben biliyorum bizim herşeyımızı onlar yaptı diye altınları almayıda kendılerıne hak görüyolar.Ama öle bi hakları yok tabiki yapıcaklar onların evlatları o zaman benım ailemde alsın nişanda takılanları madem herkes masrafını çıkarmak istiyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?