üvercinka cım, eğer kayınvalden seni ve aileni aptal yerine koymaya çalışırsa, herşeyi size yüklemeye çalışırsa, kendi hiiççç rahatını bozmazsa ve düğün yaptım oğluma ev düzdüm oğluma derse (ki bunların hepsini senin ailen ve senin bozdurduğun altınlar sayesinde yapıldıysa), inan çok bozulursun ve altın hesabını yaparsın. olay altın değil zaten benim annem nasıl ki aman çocuklara borç kalmasın kızım sıkışmasın üzülmesin diye düşünüyorsa oda düşünmeli onun da oğlu değilmi? dikkat ettimde hep erkek tarafı kaçıyor masraftan sanki bizi gelinleri olarak alarak lütfediyorlar.benneyaptımki
Altın gelinindir diye bi şey yok bence...bu yaz düğünüm var ve takılan altınları bozdurup eşya borçlarımızı ödeyecegiz..neden kendimi veya eşimi üzeyim ki bu hayat birlikte yasanacaksa üç beş bilezik nedir ki?elim kolum altın dolu gezemem zaten meraklısı da degilim...
yuvam huzurlu olsun yeter bana..bu altınlar için huzur bozmaya degmez bence..genciz yine calışır yine alırız olunca...
kısacası ben bu konuda altınlarım benim olmaz vermem demiyorum..bu fikirdeyim..
kızlar bu erkek tarafı gerçekten kızı aldıktan sonra bişey yapmıyorlar ve yapmadıkları gibi yaptık borcumuz çok diyorlar.benim ailem benim herşeyimi aldı herşeyim tam oldu.fakat nişanlımın ailesi öyle duruyor yok diyor.o kadar gıcık oluyorum sinirleniyorum ki.geçen sene kayınpeder denilen adamla beyaz eşya herşeyi aldık,aldıkları da bi beyaz eşya bi de düğün salonu parası o kadar.ve eşya taşırken bana bulaşık makinesini vermediler inanır mısınız biz kullanacaz dediler bi de ben seçmiştim onu.baya bi eşyayı kıskandılar aldıkları halde vermediler ben de onlara minnet etmiyorum zaten vermezlerse vermesinler dedim.şimdi düğün takılarıyla borçlar kapanacak.onun aileye yardım ve benim aileme yardım edecez.öyle karar verdik.nişanlım istemese de ben aileme verecem kafaya taktım çünkü eminim ki o da kendi ailesine verecek.size şunu soracam.düğün takılarının hepsi geline mi ait olur damada takılanlarda dahil.yoksa sadece geline takılanlar geline mi ait olur.ben bu takıların hepsini mehir olarak istesem hakkımmıdır benim olması mı gerekir.kafam karıştı düzgün yazamadım kusura bakmayın
Bileziklerim hariç para ve takilan hediyelik şeyler eşimin sertifikasina gitti
işe girmesi için önemliydi kendim verdim ama bileziklerim ve setim duruyor
ölüm kalim olmadikça da kimseyi dokundurtmam evelallahzemuszemus
Bekarken bende öyle düşünürdüm ama evlenince işler değişiyor
takmasanda şakir şakir gezmesende bozdurmaya kiyamiyorsun
cantamdan çikarmiyom ara ara açip bakiyorum bu bile bana yetiyor:roflol::roflol::roflol:
çantanda mı taşıyorsun :1shok:
delimisin sen kapkaççısı var bilmemnesi var :mymeka:
koy bi bankaya fln kafan rahat olsun şekerimkaydirigubbakcemile5
canım benim eve giren hırsız bir tane çantamı da çaldı aman diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?