Dizi Tadında Bir Akşam

Adam başımın etini yedi. Yolda bağıra bağıra kavga ediyoruz. Epilepsi hastasıyım, o durumda kriz geçirmek istemeyip ok vereyim de kanı bitsin şu tantana demiş olamaz mıyım?

Arabadan çikip bir taksi ile eve gitmis olamazmisin? Gerçe neye yorum yapiyorsam. Kondom her hastaliga karsi korumaz diye kondom kullanmayan birisine, basit rasyonel argümanlar sunmak saçmadir.

Arabadan çikip bir taksi ile eve gitmis olamazmisin? Gerçe neye yorum yapiyorsam. Kondom her hastaliga karsi korumaz diye kondom kullanmayan birisine, basit rasyonel argümanlar sunmak saçmadir.

ilişkinin başında "temizdir" "hastalık sicil kaydı yoktur" raporlu almış ama lütfen
siz ondan daha mı iyi bileceksiniz...

Karşılıklı rapor aldık ve kullanmadık. Benim seçimlerim neden sizi ilgilendiriyor? Ben kondom kullanıp kullanmamamla ilgili bir soru sormamışım.

Genelde buradaki üyelerin problemi bu; ben bir durumla ilgili soru soruyorum, onlar hayatımla ilgili yorum yapabilme haddini pardon hadsizliğini kendilerinde buluyorlar.

ben bir durumla ilgili soru soruyorum, onlar hayatımla ilgili yorum yapabilme haddini pardon hadsizliğini kendilerinde buluyorlar.

yahu sorduğunuz soru arkadaşlar hangi hisseyi / hangi makyaj malzemesini alayım? dı da biz mi hayatınızı yorumladık?
İlişkiyi yazınca herkes de hayat tarzınızı ilişki yaşayış biçiminizi sorguluyor doğal olarak.
Neyi sorgulayacaktık giyim tarzınızı mı, kariyerinizi mi?

Ben sorgulayın diye bir talepte bulunmamışım.
Kendimi kötü hissetmişim. Durumla ilgili ne yapayım sizce diye yazmışım.
Bakarsınız yaşadığım ilişki size rahatsız edici geldi vs vs yorum yapmadan çıkıp, başka konuya bakabilirsiniz.
Yok ama illa bana kötü bir şeyler söyleyip kendini tatmin edecek bazıları.

Mesela adam seni engellemiş hala ne yapayım diye soruyorsun. Ne yapabilirsin sence? Normalde böyle tiplerle selamlaşmaktan bile kaçınır insanlar sen ilişki yaşıyorsun sonra engel yiyip ne yapacağını soruyorsun.

hakaret edilecek hiçbir şey yazmadığınızın farkındayım
ama biraz hatta baya kızılmayı hak ediyorsunuz
çoğu üye de aşırı mesajları, kedinizi bu kadar değersizleştirecek ilişkilerden vazgeçin diye yazıyor bence.
çünkü azıcık normal davranılsa gidip barışacak gibi hava var sizde.
bu insanlarla muhatap olunur mu allah aşkına?
buna konu bile açılmaz, ben kendim böyle bir şey yaşasam kaza bela ve engellensem etsem allahın sevgili kuluymuşum deyip bir SMA lı çocuğa bağışta bulunurdum.

Yiyişmek falan ne kadar avam, banal kelimeler.
En azindan sosyal medyada birilerinin egosuna tekme atmaya çalışıp, bununla kendimi iyi hissedecek kadar aciz degilim.

Offff çooook afedersiniz
Tekrar yazıyorum o zaman: Konu sahibesi aşk dolu geceler yaşayacağım, şehvetin kollarında gezeceğim diye arabalarda tırmıklaşıyor, hastanelere düşüyor, çılgın kadınlarla mesajlaşıyor...

yazmaya çalıştım ama vallahi ve tillahi olmadı, bu avam ekşınlara ancak avam fiil yiyişmeyi uydurabildim lanet olsun gramer bilgime fsddffgdsh

İnanın ben de başka konulara ya da arkadaşlarımın durumlarına gayet mantıklı yorumlar yapabiliyorum.
Ama olayın içinde kendiniz olunca durum değişiyor ne yazık ki. Saçma bir şekilde öfkeleniyorsunuz, karşınızdakinin egosuna tekme atmak istiyorsunuz, canınız acıyor. Bu da mantıklı düşünmekten uzaklaştırıyor.
Bu yüzden gelip buraya konu açtım. Ama yorumlardan kötü olanı teşekkür ederim ki beni daha da kötü hissettirdi.

Yaşadığı şeyler çok normal, çok seviyeli ya, yiyişmek avam gelmiş

Yazdığım şeyler sevişmesine de değil belirteyim de buradan onu çıkarmasın. Kadınla mesajlaşmaları, araba da kavga edip, kan vermek gibi küçük düşürücü bir durumdan sonra sahilde keyifli vakit geçirmesi. Bunlar çok elit hareketler, yiyişmek avam

Saçma bir şekilde öfkeleniyorsunuz, karşınızdakinin egosuna tekme atmak istiyorsunuz, canınız acıyor. Bu da mantıklı düşünmekten uzaklaştırıyor.

ay çünkü egosuna tekme falan atmayacaksınız
bir mesaj atsa aslında eğleniyorduk yaa deyip tekrardan düşeceksiniz abuk sabuk ilişkinin içine
size ödev gidin 6 sezon 94 bölüm sex and the city izleyin ve bu adamı unutun...

Ne güzel hayatlar var ya,sac bas yolusup güzel bir aksam gecirdik diyolar.
Bizde abartı seven evliler,adam ters baksa 2 hafta küsüyoruz.:)
Ne iciyosunız bu kafaya ulasmak iicin ya asıl önemli konuu bu:)

Ne güzel hayatlar var ya,sac bas yolusup güzel bir aksam gecirdik diyolar.
Bizde abartı seven evliler,adam ters baksa 2 hafta küsüyoruz.:)
Ne iciyosunız bu kafaya ulasmak iicin ya asıl önemli konuu bu:)
Oksijen yeterli oluyor :)

Çok iyi yaa
Var Böyle ilişkiler sürekli pembe dizi modunda...Adamlar ergen gibi instada mesaj falan, o kadın bu kadın...

Spermlerimi henüz ölmemişlerken ne kadar çok saçarsam o kadar erkek olurum diyorlar...Kadınlar da böyle birbirine düşünce, ben neymişim abi modunda gezen aklı evvel abazalar...Bunlara bi kağıda bişiler yaz desen, ilkokul çocugundan beter 2 cümleyi biraraya getirmezler aslında...Eğlenmek yerine eylenmek, aile yerine ayle yazan tiplerden bilirsiniz...Sen benim aylem ol istemiştim ama sen çok kurnazmıssın yazarsa hiç şaşmalı...

Vesikaliyarim, Whatsapp'ıma sızmış olabilir misin?

Hersey test ile görülmüyor, kulukça, her hastalik tes tedilmiyor gibi seylerde var biliyorsun degil mi? False negative diye birsey var, biliyorsun degil mi? Herseyi geçtim, hamile olma olasiligi var halen. Yani sagliksiz bir iliskide hamilelik hiçmi korkutmuyor seni?

Ki yazdiklarimdan sadece kondom olayini seçmen manidar. Taxi ilede çikip gidebilirdin diyorum, ses yok.

Haklısınız. Yazdıklarınızda noktasından, virgülüne kadar haklısınız.
Keşke ben de bu şekilde davranmasaydım diyorum. O yüzden sonrası için, saçma sapan davranmamak adına sizlere sordum.

Bu arada yine kızacaksin ama adam kondom kullanmamak icin temiz kagidi getirmis ya.

Seninle birlikte olurken baskasiyla da olursa o kagit bir ise yaramıyor. Ki bu tiynette bir adamin eszamanli baska partnerleri de vardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…