Dizi Tadında Bir Akşam

Bu arada yine kızacaksin ama adam kondom kullanmamak icin temiz kagidi getirmis ya.

Seninle birlikte olurken baskasiyla da olursa o kagit bir ise yaramıyor. Ki bu tiynette bir adamin eszamanli baska partnerleri de vardir.
Çok fazla partneri olabileceğini düşünmüyorum. Çevresindeki kadınlar genel olarak cinsellikte çok ileri gidebileceği tipler değil.
Tabii orasını tamamen bilemem.

Ama benim çevremdeki kadın arkadaşlarımı düşünüyorum (takdir edersiniz ki benim gibi cinselliği özgürce yaşayan insanlar) bu adamla katiyen birlikte olmazdı. Tamam çok yakışıklı ama bir o kadar da kültürsüz. Ben niye sadece yakışıklılığa bakarak tamam dedim diye soruyorum kendime cevap alamıyorum ama..

Sizin yaşadığınız cinselliği özgürce yaşamak değil. Yıllardır yazıyor herkes ama yokkk bildiğinizi okuyorsunuz

Birkaç ay önce polis sevgilisi olan bir üye vardı, yazım tarzınızı çok benzettim ona.

Yav sevgilisi olan adamı bile bile seçmediniz de bildikten sonra ne yaptınız ki? Aklı başında bir insana benziyorsunuz ama karşı tarafla dalga geçerken kendinize bakmıyorsunuz. Hala yok sahile gittik, gerginlik bitti, yok güzel gün geçirdik, yok otelde kalacakmışız diyorsunuz, adamla irtibat içinde kalıyorsunuz. Adam beni aldatacak sonra da gelip bana hastaneye gidelim diyebilecek? Şunu demeye çalışıyorum: sevgilisi olduğunu öğrendikten sonra da sahile diye arabasına binmişsiniz. İşin etik kısmı umurumda değil de, kendinize neden değer vermiyorsunuz ki? Gerçekten saf mısınız numara mı yapıyorsunuz, kendinize de dahil olmak üzere? Hareketleriniz ve yorumlarınız yazım stilinizden beklenmeyecek derece safça. Her şeyi hak edersiniz kendinize değer vermezseniz ve "töre dizisi loading" diye dalga geçtiğiniz hikayenin de parçası olursunuz.

Son düzenleme:
Aslında her seks yaptığınız insana big love hissetmek değil olay, düzgün insanlarla beraber olmak. Ağzınızla söylüyorsunuz bu adam kültürsüz diye. Cinsellik bu adamla Özgür olsa ne olur Allah aşkına, zorbanın yalancının biri. Kolunuzdan tutup hastaneye götürüyor sizi, deli gibi kavga ediyor sizinle, eski sevgilisiyle sağlıksız ilişkisi var falan filan. Üstelik sizin kronik bir hastalığınız da varmış valla yazık size canınızın hiç mi kıymeti yok. Yine yaşayın cinselliği, ağzınızla söylüyorsunuz benim çevremdeki kadınların tercih edeceği tip değil diye e siz de etmeyin o zaman? Acaba bilinçaltınızda sizden daha düşük seviyede birini tercih ederek size bağlanmasını mı sağlamaya çalışıyorsunuz? Fuckbuddy gibi başladınız okey ama bana bağlansın beni sevsin vazgeçemesin istiyorsunuz gibi geldi bana biraz. Çünkü her yaptığına da bi anlam yüklemişsiniz. Anlattığınız kadar Özgür cinsellik yaşamak isteseniz size tavırlarına bu kadar takılmazdınız. İnstagramda kimi engelliyor kimi takip ediyor bakmazdınız.

Herhalde tek buraya yazdığım erkeklerle birlikte olmadım. Her seks yaptigim adama big love hissetmiyorum.
Big love nedir? Tanışırsın bir adamla sohbet edersin eğlenirsin hayatı paylaşırsın arkadaş çevresine girersin istersen cinsellikte yaşarsın gayet doğal. Evliliğe de gidebilir gitmeyebilir de ayrılık olursa bir zaman sonra da başka adamla tanışırsın aynı döngü devam eder. Adam sizden bebek sahibi olma ihtimaline bile çıldırmış yahuu. O derece de değer görmüyorsunuz . Modern hayat bu değil

O üye zaten eski niki anna boleyna idi sanırım.

Ne alaka?
Fuckbuddy tarzı ilişkiler de var. O tarz ilişkiler de yaşadım. Bi beklentimiz de olmadı birbirimizden. Seviştik, bazen arada goygoy yaptık. Bir his de beslemedim.

Ayrıca insan sevgilisiyle bile beklenmeyen bir hamilelik mevzusu ortaya çıktı mi stres olur, oluyor. Bunun karşı tarafa deger verip vermemekle ilgisi yok. Hemen sözlerimi çarpitip bu adamın bana son derece deger verdiğini iddia ettigimi söylemeyin lütfen.

His beslemiyorsanız neden aynı adamın yaptığı gibi onu yok saymıyorsunuz.hem fb gibi yaşayayım hem de adamlardan hesap sorayım olmaz ki

Bu yorumu biri yazsa da bir şey yazsam diyordum. Cunku normal yazsam bazen anlaşılmıyor. Teşekkürler.

Demişsiniz ki neden ya konu sahibi; çünkü sadece keçinin uyuzu çeşmenin gözünden su içer

Bu yorumu biri yazsa da bir şey yazsam diyordum. Cunku normal yazsam bazen anlaşılmıyor. Teşekkürler.

Demişsiniz ki neden ya konu sahibi; çünkü keçinin uyuzu ancak çeşmenin gözünden su içer
Ölcem yine özlü söz geldi bunları bir yere not edicem hemen

His beslemiyorsanız neden aynı adamın yaptığı gibi onu yok saymıyorsunuz.hem fb gibi yaşayayım hem de adamlardan hesap sorayım olmaz ki
Bakın ben mi yazamıyorum siz mi anlamıyorsunuz?
Ben başka fuckbuddy ilişkilerimden bahsettim.
Bu adamla sadece fuckbuddy tarzı bir ilişkim yoktu. Bu adam sürekli hesap sorardı. Kıskançlık krizlerine girerdi. E karşımdaki yapınca ben de az çok yapmaya hakkım olduğunu düşünmüş olamaz mıyım?

Basit düşünmeye çalışıyorum , olabilir diyorum ama yine de bir çok şeyi anlayamıyorum . Neyse sevgilinizden ayrılın bence .

Cunku baska kriterin yok sevismek icin. Bunu da ben degil sen soylemissin iste.

Evet illa asik olman vs gerekmiyor seks yapmak icin ama ama bir adamla sevismek icin sadece yuzu gozu yeterli geldiginde sonuclari boyle oluyor ne yazik ki.

Seninki cinselligi ozgurce yasamak degil. Yakisikli bir tip olsun yeter. O yuzden o ozgur seks hayati olan arkadaslarinin bile katiyen olmayacağı adama gitmissin cunku nefes alsa yeterin bir tik ustu, yakışıklı olsa yeter demissin.
Bunu da ben degil iste sen soyluyorsun ama sadece agzindan cikiyor, kulagin duyup icine islese sen de yapmazsin aslinda.

Zamanla fuckbuddy durumu değişti. Yukarılarda Lyanna'ya yazmıştım sanırım. Telefonuma bir erkekten çağrı falan geldiğinde seksi bırakıp gitmeye kalkması, her disari çıktığımda görüştüğün kişi kadın mı erkek mi diye sorması, bir erkekle görüştüğümü öğrendiğinde yine arabada kaza yapacak diğer arabaların bize korna çalmasına sebebiyet verecek denli zikzaklar çizmesi, evinin benim de evim olduğunu söylemesi vs vs. Öyle olunca benim de tavrım, davranışlarım değişti.

Aşık oldun yani celladına , tebrik ediyorum böylesi insanları hayatınıza dahil ettiğiniz için . Kıskanıyor beni ooooo aşık bana , beni yerden yere vuruyor ama olsun kasabım o benim diyorsun sanırım . Neyse engellenmişsin , şükret bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…