Dizi Tadında Bir Akşam

Yok valla kariyerim gayet iyi gidiyor.
Harika bir ilişkim vardı, harika bir adamla. Bir nedenden ötürü kendi istegimle ara verdim Sassycim. Ev falan aldım kendime. Daha ne olsun? Yakında arabamı da alacağım.
ee ama donup dolasip ayni yere geliyorsun. ben maddiyatla ilgili bir sey konusmadim umrumda degil. sadece iliskilerin hep ayni dongude ve sana yazik. cidden yazik yani o kan testini verdigini okuyunca ben utandim.

Evim var.
Hatta geçen sene erkek arkadaşım taşınacaktı. Ayrıldım ortada kaldi, konusu bile var.

Banka hesabimdaki parayı da ss olarak atiyorum simdi size.
Erkek arkadaşınız 20 yaşında ergenlikten çıkmış bir yeni polisti. O da şimdikinin yaptıklarını hatta daha fazlasını yaptı.

Fake asla demedim bugüne dek. İlişkileriniz tuhaf geliyor insanlara sadece
bir de sanki maddiyatla ilgili bir sey soyleyen oldu :KK70: ben mesela simdi banka hesabimin fotosunu atarim oraya cok kolayca 4.999.679 yazarim salladim sayiyi. yapilmayacak is degil. ama sonra yassy gibi biri cikip shoplu bu diye ifsalar orasi ayri :KK70:

bir de sanki maddiyatla ilgili bir sey soyleyen oldu :KK70: ben mesela simdi banka hesabimin fotosunu atarim oraya cok kolayca 4.999.679 yazarim salladim sayiyi. yapilmayacak is degil. ama sonra yassy gibi biri cikip shoplu bu diye ifsalar orasi ayri :KK70:
Ya benim ustumde de tapu, araba, bankada nakit vs var. Hepsi babamdan kaldi 🤷🏻‍♀️ benim basarim degil hicbiri.

Meredith'in mal varligi hakkinda bir yorum yapmiyorum, ailesi destek olmustur almıştır vs. Daha iyileri de olsun.

Ama iliskiler konusunda devamli ayni donguye giriyor. Kendi göremiyor, biz deyince de kiziyor. Halbuki bu çok insani bir sey, içindeyken goremiyoruz bir seyleri. Meredith'e bunca senedir neredeyse hep ayni yorumlar yapılıyor cunku hep farkli adamlar benzer icerikler. Ama yazanlara karsi cikip itirqz edip açıklamalar bulmaktan durup "ya acaba oyle mi gercekten" diyemiyor. Genc yasinda kendi hayatina yazik ediyor cunku mutlu olmuyor.

Ha eski nicki gorunce hatirladim sizi.
Cinselligi seviyor olabilirsiniz, istediginizle de yaşayabilirsiniz buna yorumum yok.

Ama kendinizi koruyamiyorsunuz, fuckbuddy ile sevgili arasina sıkışıyorsunuz. Adamlar cinsellik yaşama ihtimali ve cinsellik için size heveslerini alana kadar prenses gibi davraniyorlar diye saniyorsunuz ki size tapiyorlar, başkasinda bulamazlar.
Hevesleri, ilgileri gecince de bu tarz sacma durumlara dusuyorsunuz cogu zaman.

Ya benim ustumde de tapu, araba, bankada nakit vs var. Hepsi babamdan kaldi 🤷🏻‍♀️ benim basarim degil hicbiri.

Meredith'in mal varligi hakkinda bir yorum yapmiyorum, ailesi destek olmustur almıştır vs. Daha iyileri de olsun.

Ama iliskiler konusunda devamli ayni donguye giriyor. Kendi göremiyor, biz deyince de kiziyor. Halbuki bu çok insani bir sey, içindeyken goremiyoruz bir seyleri. Meredith'e bunca senedir neredeyse hep ayni yorumlar yapılıyor cunku hep farkli adamlar benzer icerikler. Ama yazanlara karsi cikip itirqz edip açıklamalar bulmaktan durup "ya acaba oyle mi gercekten" diyemiyor. Genc yasinda kendi hayatina yazik ediyor cunku mutlu olmuyor.
evet soylemek istediklerim tam olarak bunlardi ama nasilsa havaya gidecek diye yazmaya usenmistim. :deli:

umarim anlar artik tane tane aciklanmis cunku. garezimizden yazmiyoruz yani ona bunlari.

en polyanna yanımdan baksam bile bu adamdan bir şey olmaz. bu olayların hiçbiri olmasaydı, sadece akşama kadar yazmayıp akşam engelleseydi, bu bile yeterdi bu adamdan olmayacağını göstermeye.

olacak şeyi de söyleyeyim; bu adam yine yazacak, yaptığı her şeye inanmak isteyen biri için inanılacak çok güzel sebepler sunacak. umarım inanmazsınız.

bu konudan gözlemlediğim ise -ki bunu yaşadığınız olaydan değil- bu olaya verdiğiniz tepkiden çıkarıyorum; bence siz hassas, fazla iyi niyetli ve duygusal bir insansınız. çok sevildiğinize inanmak istiyorsunuz, karşınızdakine güvenmek bağlanmak istiyorsunuz bu yüzden de karşınızda apaçık yalancı ve sizi kullanan biri olmasına rağmen bunu görmüyorsunuz, görmek istediğiniz kişiyi görüyorsunuz. kendi kontrolünüzü tamamen karşı tarafa bırakıyorsunuz. sınır çizemiyorsunuz. tülay kök'ün sınırlar diye serisi var youtube'da, güzeldi aslında ama bu konuyla alakalı konuşmuş muydu hatırlayamadım.

sonuç olarak kimin ne düşündüğü önemli değil, en iyisi adamı da kadını da engelleyip tamamen hayatınızdan çıkarmak. bu olanların hepsi size çok büyük saygısızlık lütfen yalanlarına inanmayın.

en polyanna yanımdan baksam bile bu adamdan bir şey olmaz. bu olayların hiçbiri olmasaydı, sadece akşama kadar yazmayıp akşam engelleseydi, bu bile yeterdi bu adamdan olmayacağını göstermeye.

olacak şeyi de söyleyeyim; bu adam yine yazacak, yaptığı her şeye inanmak isteyen biri için inanılacak çok güzel sebepler sunacak. umarım inanmazsınız.

bu konudan gözlemlediğim ise -ki bunu yaşadığınız olaydan değil- bu olaya verdiğiniz tepkiden çıkarıyorum; bence siz hassas, fazla iyi niyetli ve duygusal bir insansınız. çok sevildiğinize inanmak istiyorsunuz, karşınızdakine güvenmek bağlanmak istiyorsunuz bu yüzden de karşınızda apaçık yalancı ve sizi kullanan biri olmasına rağmen bunu görmüyorsunuz, görmek istediğiniz kişiyi görüyorsunuz. kendi kontrolünüzü tamamen karşı tarafa bırakıyorsunuz. sınır çizemiyorsunuz. tülay kök'ün sınırlar diye serisi var youtube'da, güzeldi aslında ama bu konuyla alakalı konuşmuş muydu hatırlayamadım.

sonuç olarak kimin ne düşündüğü önemli değil, en iyisi adamı da kadını da engelleyip tamamen hayatınızdan çıkarmak. bu olanların hepsi size çok büyük saygısızlık lütfen yalanlarına inanmayın.
Çok teşekkür ederim güzel yorumun için.
Son zamanlarda çoğu yalanını anladığım halde, belki bana öyle geliyordur diye iyi niyetli düşünmeye çalıştım açıkçası. Çünkü biraz fazla şüpheci bir yanım var normalde. Belki yine gereksiz şüphe yapiyorumdur dedim.

anna kac yil gecti hepimizin hayatinda bir suru degisiklik oldu, bi sen degismedin farkinda misin? yani bu sana dokunmuyor mu? her zaman senin yerine bir baskasi tercih ediliyor ama sen asla akillanmiyorsun.

Eskiden Anna için gerçekten psikolojisinin bozuk olduğunu, gerçek hayatta çok silik bir insan olup KK'da terör estirdiğini düşündüm. Hala daha düşüncelerimin arkasındayım ama hangisi olduğunu çözemedim henüz. Acaba bizi delirtmeye çalışan dış güçler mi? 😂 Yoksa kendisine gelen binlerce görüş düşünceden birini hayatında uygulardı. Annanın tatmin duygusu da eksik olabilir, bazı şeyler yetmiyor. Örneğin daha fazla ilgi, daha fazla yorum, daha fazla dikkat çekme isteğinin bir parçası da olabilir.

Eskiden Anna için gerçekten psikolojisinin bozuk olduğunu, gerçek hayatta çok silik bir insan olup KK'da terör estirdiğini düşündüm. Hala daha düşüncelerimin arkasındayım ama hangisi olduğunu çözemedim henüz. Acaba bizi delirtmeye çalışan dış güçler mi? 😂 Yoksa kendisine gelen binlerce görüş düşünceden birini hayatında uygulardı. Annanın tatmin duygusu da eksik olabilir, bazı şeyler yetmiyor. Örneğin daha fazla ilgi, daha fazla yorum, daha fazla dikkat çekme isteğinin bir parçası da olabilir.

Ben de katılıyorum, konular gerçek olamayacak kadar saçma🙄 Bir insanın bu kadar akılsız olup kendini rezil etmesine inanmakta güçlük çekiyorum. Bence de bu konular Feriştah Yengenin fantazileri kıvamında, hiçbiri gerçek değil🤯

Merhabalar herkese,

Bir süredir görüştüğüm birisi var. Hayli keyifli vakit geçiriyorduk. Lakin son zamanlarda güvenilir biri olmadığına dair süpheler düştü içime.
Ne yapıp ettiğine bir bakayım dedim. Az takipçili bir kadın hesabıyla sürekli takipten çıkıp, yine birbirlerini takip ettiklerini fark ettim. Kadın biyografisine bazen aşk cümleleri bazen atarlı giderli şeyler yazıyordu. Huylandım açıkçası.

Geçenlerde o kadının kim olduğunu sordum. Kem küm etti. Önce eski bir dostum dedi, biraz daha sorgulayınca ben saplantılı birisi, eski sevgilim falan dedi. Ben de blöf yaptım. Peşini bırakmasını sağlayacaksa ona mesaj atayım dedim. Sakın yapma, tehlikeli insanlar bunlar dedi. Bunu diyen adam polis, ablası savcı bu arada :işsiz:

Son zamanlarda başka mevzular da oldu ve içim hiç rahat etmedi. Kadına mesaj attım. Kadın da sevgilisi olduğunu söyledi. Bize mutluluklar diledi sözde. Ve nedense benim hamile olduğum sonucunu çıkarmış.

Benimkine de mesaj attığımı söylemiş, ayrıca hamile olabilir demiş. O gün büyük bir kavga ettik. Kadınla birbirlerini takipten çıktılar. Ertesi gün bütün gün gidip kan testi yaptırmamız konusunda başımın etini yedi. Kabul etmedim. Akşam sahile gidelim o zaman dedi. Hastaneye gitmemek şartıyla kabul ettim. Yolda yarın için bir otelde yer ayırttığından bahsetti.

Bir hastanenin önünde durduk. Ben arabadan inmedim. Sinirlendi, son hız bana bağıra bağıra araba kullanmaya başladı. O kadar büyük bir kavga ettik ki adamın bütün kolu tırmık içinde kaldı. En sonunda gittik testi yaptırdık. Güzel bir akşam geçirdik.
Beni bıraktıktan yarım saat sonra Instagram'dan engellediğini ve o kadınla yeniden takipleştiklerini gördüm. Sözde kadın mesajların fotoğrafını atmış buna. Bu da benim gerçek yüzümü görmüş. Ama yine de yarın otele gidecekmişiz. Sonra kadın bana yazdı. Sevgilisi değilmiş ama ona yar olmadıysa kimseye yar etmezmiş. Ciğerini sökerim falan dedi töre dizisi loading :110:

Nasıl bir şeyin içine düştüm ben? Anlayamadım. Ne yapsam onu da bilmiyorum. Adamı engellemeyi düşündüm, kadından korkup engellediğimi düşünür diye vazgeçtim. Bir yandan egoma tekme yemiş gibi hissediyorum gidip kuzu gibi kan verdim diye. Bi akıl verin hatunlar ne yapayım o_O

Hanımlar, sebebini anlamadığım bir şekilde beni yerden yere vurmaktan ziyade destek olsanız, akıl verseniz? Ben bile bile seçmedim ya sevgilisi olan adamı.
Kadını engelleyin gitsin.
Adamı otelden sonra engelleyin, silin. Otele gidip gitmemek de size kalmış.
Keşke kan testini yaptirmasaymışsınız, adam size güvenmiyor belli, kadının sözüyle hareket ediyor.
Adamın huyunu suyunu iyi degerlendirin.
Bana bi cacık olmaz gibi geldi okudugum kadarıyla.
Size mutluluk ve sağlık dilerim ❤️

Farklı derken.. konu sahibesi yiyişicem derken kendini rezil kepaze ediyor, 5 paralık adamlar tarafındam paçavra gibi yerde sürünüyor.
Farklı işte. atraksiyon seviyor. Kendini rezil etmekten çekinmiyor. Çünkü yaşadığı her ilişki aynı tarz. Demek ki bu tarz ilişkilerden hoşlanıyor.

Farklı derken.. konu sahibesi yiyişicem derken kendini rezil kepaze ediyor, 5 paralık adamlar tarafındam paçavra gibi yerde sürünüyor.
Yiyişmek falan ne kadar avam, banal kelimeler.

En azindan sosyal medyada birilerinin egosuna tekme atmaya çalışıp, bununla kendimi iyi hissedecek kadar aciz degilim.

X