- 4 Mart 2021
- 533
- 2.053
- Konu Sahibi first ladyy
Hadi bakalım biz bı işi başaralım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım biz bı işi başaralım
Pazartesi ve perşembe günü 14.25 de çıkıyorum salı çarşamba cuma da 15.15 okul çıkışım ama çocuk al eve gel diğer çocuk servisten geliyor zaman hızlı geçiyor ama. Tam gün evde. Çok zor oluyorGeç mi geliyorsunuz ki? Ben de okulda aramıyorum ama bu sene sabahçıyım öğleden sonra da boş olunca baya yemeğe sardım
Çocuklardan ne yediğimizi anlamıyoruz bence acele acele :) hep ondan bu kilolar :)Pazartesi ve perşembe günü 14.25 de çıkıyorum salı çarşamba cuma da 15.15 okul çıkışım ama çocuk al eve gel diğer çocuk servisten geliyor zaman hızlı geçiyor ama. Tam gün evde. Çok zor oluyor
Diyet yaparken hesaplıyorum yediğimi içtiğimi ama diyet Modum yok ise dediğinde çok haklısın :)Çocuklardan ne yediğimizi anlamıyoruz bence acele acele :) hep ondan bu kilolar :)
Bu arada gruplarda bki ve kilo grafiği eklemişler yazdkça altta çıkıyor nasıl yapılıyor acaba biz de eklesek takibi güzel oluyorDiyet yaparken hesaplıyorum yediğimi içtiğimi ama diyet Modum yok ise dediğinde çok haklısın :)
Hesap ayarları kısmından ekleme yapılıyorBu arada gruplarda bki ve kilo grafiği eklemişler yazdkça altta çıkıyor nasıl yapılıyor acaba biz de eklesek takibi güzel oluyor
bakayım ben de teşekkür ederim :)Hesap ayarları kısmından ekleme yapılıyor
Teşekkür ederim lsmim Deniz evliyim bir oğlum var Boy 162 kilo 104 yarın tartılır asıl kilomu yazarım almış olabilirim Kilolar birbirine yakın olması motive olmamıza yardımcı olur diye düşünüyorumKendinden bahset biraz hadi
Bende. İlk fırsatta yazacağım
Merhaba canım uzun zamandır yoktun Tekrar dönmen iyi oldu Hep birlikte şu kilolardan kurtul artıkSınavla geldikleri için normal liselere göre daha iyi oluyorlar birde hastaneye staja gidiyorlardı ordan 5. ve 6. Sınıflara gelince zorlandım.
Olmuş güzel de olmuşbakayım ben de teşekkür ederim :)
Evet kilolar yakın az olsun öz olsun ama. BirbirmiZe faydamız dokunsunTeşekkür ederim lsmim Deniz evliyim bir oğlum var Boy 162 kilo 104 yarın tartılır asıl kilomu yazarım almış olabilirim Kilolar birbirine yakın olması motive olmamıza yardımcı olur diye düşünüyorum
Hoşgeldiniz bol eksilere birlikte :)Teşekkür ederim lsmim Deniz evliyim bir oğlum var Boy 162 kilo 104 yarın tartılır asıl kilomu yazarım almış olabilirim Kilolar birbirine yakın olması motive olmamıza yardımcı olur diye düşünüyorum
Bende sabah hiç acıkmıyorum ama akşam beni çok zorluyor çayın yanında bişeyler olsa.Sabah öğlen iyiydi. Akşam pilavdan kaçırdım
Hepimiz az çok bu durumun geçeceğini biliyoruz.. biraz sabır ile geçecek biliyorum zor ama zayıf olmamız İçin şartBende sabah hiç acıkmıyorum ama akşam beni çok zorluyor çayın yanında bişeyler olsa.
Hoşgeldiniz hocamAllah bağışlasın evlatlarınızı. Bende de pkos, haşimato var gebelikte şeker de geçirdim adaymışım. Ben de öğretmenim 1 kızım var 3 yaşında bugün 95.4 ile başladım hadi hayırlısı diyelim :)
Yeni başladık hoşgeldiniz biraz sıkı tutmayı düşünüyoruz. Yaşınız boyunuz kaç?Merhaba size katılabilirmiyim
Nickiniz hiç yabancı değilMerhaba canım uzun zamandır yoktun Tekrar dönmen iyi oldu Hep birlikte şu kilolardan kurtul artık
Bence. Gayet iyi ilk gün İçin biz bu işi başarabilirizKahvaltı (aç karnına 2 kuru kayısı) 2 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, biraz peynir, 3 ceviz, yarım portakal, havuç
Akşam 2 tane kuru biber sarması, 4 tane etsiz çig köfte, bolca marul, 2 y. K yogurt
Ara yarım elma fındık badem
Bu ara ögün olmamalı ama acıktım nedense
Bolca su
Sag ayagım biraz agrıyor
İyi geceler dilerim