- 20 Mart 2022
- 18
- 31
- 3
- 33
- Konu Sahibi first ladyy
-
İnanmak başarmanın yarısıdırMerhaba öncelikle bende ikiz gebeligimi yatarak geçirdim öncesinde karnımda ikiz öldü bi türlü aldıgım kiloları veremedim.
40 kilo aldım. Biraz veriyorum sonra yine aynı bi türlü yaşam tarzına çeviremedim.
Bayrama kadar hiç yoktan bi silkelenmek istiyorum.
Kesinlikle öyleİnanmak başarmanın yarısıdır
SlmEe hanımlar nerdesiniz
Bende. Bu hafta İçin söz verdim kendime hadi bakalım neler olacak biraz rakip olalım birbirimize destek olalım kaçmak yapılsa dahi yazılsın ki ne yedik ne içtik ne bizi geriletti görelimSlmYarın tartılıp sölicem ama başarısız bi hafta oldu benim için kızlar bu hafta temiz bi sayfa açıcam kendime yeniden
Yaa elimden geleni yapıcam diyim. Tokken büyük kararlar alıyorum sonra ertesi gün açlık peyda olunca o büyük kararları sanki ben almamışım gibi ölü taklidi yapıyorumBende. Bu hafta İçin söz verdim kendime hadi bakalım neler olacak biraz rakip olalım birbirimize destek olalım kaçmak yapılsa dahi yazılsın ki ne yedik ne içtik ne bizi geriletti görelim
Sence bu suçluluk duygusu sessizliğimiKızlar kimse Yok cidden
Yüksek ihtimalSence bu suçluluk duygusu sessizliğimi
Tebrikse ederimm canım tek eksi sen sin sanırımSalı kilo 105,8
Bu gün 104,4
Giden 1,4
Bakalım bir hafta sonunda kaç gidecek
Yaa olur mu oyle sey her zaman gelebilirsin
İyi yaptınYaa olur mu oyle sey her zaman gelebilirsin
İyiyim canim sen nasilsin
Akista gordum sayfani mesajini begeneyim dedim
Iyi olmana sevindim canimİyi yaptınbende iyiyim iyi ki beğendin selamlaşmış olduk
Sağolasın canımIyi olmana sevindim canim
İnşallah hedefine ulasirsin
Her zaman sayfaya da beklerim
Günaydın; vermem gerekirken almamHayırlı sabahlar günümüz bereketli olur inşallah
Hadi bakalmm dikkat etmeyince hemen alıyor insanGünaydın; vermem gerekirken almam81 den selam olsun kızlar bu hafta 79 kotası koydum kendime hepinize güzel bir hafta diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?