- 4 Mart 2021
- 533
- 2.053
- Konu Sahibi first ladyy
Yarın Kandil şimdiden kandilinizi kutluyorum nasipse oruç tutacağım onun içim 23.30 da 1 büyük bardak süt 3 hurma biraz badem yedim sahur niyetine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagolasın canım Allah razı olsun hepinizin kandili mübarek olsunYarın Kandil şimdiden kandilinizi kutluyorum nasipse oruç tutacağım onun içim 23.30 da 1 büyük bardak süt 3 hurma biraz badem yedim sahur niyetine
spor en temiz yolu aslında havalar düzelse de rahatça yürüsekKızlar bı insülin konusunda ne yappacağız beni durduruyor bence
Günlük ben 7000 küsür adım atıyorum aslında sürekli hareket halindeydimspor en temiz yolu aslında havalar düzelse de rahatça yürüsek
Rabbim verir kolaylığını birde vücut alışıyorYinede elimden geleni yapmak istiyorum.
İyi geceler dilerim
Merhaba Ahmet apa yaşam tarzinizdan bahsetmişsiniz başta nasıl yaptınız bende başladm ikinci gün bugün sonrası nasıl devam ettiniz sonunu getirebildiniz mı ben 3 hafta kadar şeker detoxunda 7 kilo verdim şuan 60.9 um bunla devam etsem kilo verirmiyim yoksa alirmiyim ilk başta şekerle ekmek yok menülerinde zaten öncesinde şeker detoxunda yoktu fikir verebilirseniz sevinirimRabbim verir kolaylığını birde vücut alışıyor
Merhbalar ben sonuna kadar geldim ama çevremde dahil bir. Çok kişi daha sonra verdiği tüm kiloları aldı ama hastalıklar bayağı topluyor emin olun Önemli olan seviyeler bitince korumakMerhaba Ahmet apa yaşam tarzinizdan bahsetmişsiniz başta nasıl yaptınız bende başladm ikinci gün bugün sonrası nasıl devam ettiniz sonunu getirebildiniz mı ben 3 hafta kadar şeker detoxunda 7 kilo verdim şuan 60.9 um bunla devam etsem kilo verirmiyim yoksa alirmiyim ilk başta şekerle ekmek yok menülerinde zaten öncesinde şeker detoxunda yoktu fikir verebilirseniz sevinirim
Sağlık için iyiyse yaparm sağlığım kötü bu aralar inşaallah faydalı olurMerhbalar ben sonuna kadar geldim ama çevremde dahil bir. Çok kişi daha sonra verdiği tüm kiloları aldı ama hastalıklar bayağı topluyor emin olun Önemli olan seviyeler bitince korumak
O konuda çok fayda sağlarsınız emin olunSağlık için iyiyse yaparm sağlığım kötü bu aralar inşaallah faydalı olur
Teşekkür ederim sizlerde hedeflere ulaşırsınız inşaallah Rabbim kolaylaştırsin zorlastirmasin hayırla sonuçlandırdıO konuda çok fayda sağlarsınız emin olun
Amin inşallahTeşekkür ederim sizlerde hedeflere ulaşırsınız inşaallah Rabbim kolaylaştırsin zorlastirmasin hayırla sonuçlandırdı