- 4 Mart 2021
- 533
- 2.053
- Konu Sahibi first ladyy
Regli yakın inanılmaz iştahım açık ama dikkat edeceğim bu hafta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BenimdeRegli yakın inanılmaz iştahım açık ama dikkat edeceğim bu hafta
Dikkat edemiyor musunBenimde
Hoşgeldin canımMerhaba. Ben de bu coşkuya katılmak istiyorum. Kişi-kilo vs bir liste oluşturdunuz mu?
Hurma kuru kayısı ye canımRegli yakın inanılmaz iştahım açık ama dikkat edeceğim bu hafta
Aynen öyle. Yapmaya çalışıyorum regli oldum daha rahat olurum. SanırımHurma kuru kayısı ye canım
Kesinlikle. Aynısını düşünüyorum sıkı tutmadan olmuyor bana bu 4 yıl bunu gösterdiGünaydın arkadaşlar dün yazamadım ama sanki bi gevşeklik var gibi hani yazın incecik olacaktık
Ama canım yanlış beslenince hemen menüyü yazarsan kendini daha iyi görürsünben birkaç gün ipin ucunu kaçırdım. Bu sabah da 6da kalkıp okula gitmeden spor falan yaptım iyi beslendim ama tartıya baktım ki verdiğimi geri almışım çıkamıyorum bu döngüden çok üzüldüm ramazana kadar biraz dişimi sıkmaya çalışacağım
Bende şimdilik Karatay yapıyorum önümüz Ramazan tek iftar olur. Siz nasıl yaptınız kaç kilo verdiniz.şuan emzirme döneminde değilseniz yada ek gıdaya başladıysanız şiddetle omad diyetini tavsiye ederim. yani omad tek öğün beslenme . yanında 2 -3 lt su tüketin mutlaka .
Arkadaşlar günaydın nasılsınız?
Ben sabah tartıldım çok degil ama 96 olmuşum. Pazar 96.5 idim.
Sabah kızımı okula bırakıp yarım saatte yürüdüm.
Menü çok iyiymişşş sadece sabah ekmek mi ekleseniz acaba? Tabi ki siz bilirsiniz ama birden tamamen kesince bi yerde takılabilir kilo sanki…Sabah 08.30 5 zeytin 1 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta
Öğlen 12.00
2 köfte 4 yk bulgur 1 kepçe tarhana çorba 1 kepçe yoğurt
Ara 16.35
3 gün kurusu bir küçük muz 15 badem iğzerşnee yoğurt tarçın döküp yedim
Akşam 19.30
1 kase yoğurt çorbası
5 yk pırasa 1 yk bulgur
Kahve 1 hurma
Su 2 lt
Spor 9.000 adım
ramazan da yapmak zor olur. ben çaılıştığım için kahvaltıyı tercih etmiştim. ama siz öğlen öğününü tercih edebilirsiniz. bol su ile 1 ayda 9 kg vermiştim. bırakınca da geri almadım . ramazan sonrası yeniden başlıycamBende şimdilik Karatay yapıyorum önümüz Ramazan tek iftar olur. Siz nasıl yaptınız kaç kilo verdiniz.
SüperArkadaşlar günaydın nasılsınız?
Ben sabah tartıldım çok degil ama 96 olmuşum. Pazar 96.5 idim.
Sabah kızımı okula bırakıp yarım saatte yürüdüm.