- 4 Mart 2021
- 533
- 2.053
- Konu Sahibi first ladyy
Eee kimsecikler Yök
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım tartıldımcaroline84 Tartıldıldın mı canım
Hoşgeldin canımMerhaba ben 32 yaşında 4 çocuk annesiyim 11 yılda 4 çocuk ve fazla kilo 1 hafta önce herbalife a başladım 94 ten 91 800 e indim sadece 1 hafta
Bende benimle birlikte zayıflama yolculuğunda olan kişiler arıyorum
Canım babamın yengesi vefat etti şehir dışından gelen misafirlerimiz akrabalarımız vardı.Ee hanımlar nerdesiniz
Normal bir diyetisyenle yapınca bende öyle oluyorum ama sabah kahvaltısını Karatay ile yaparsan cidden acıkmıyorsun.Yaa elimden geleni yapıcam diyim. Tokken büyük kararlar alıyorum sonra ertesi gün açlık peyda olunca o büyük kararları sanki ben almamışım gibi ölü taklidi yapıyorum offff nolcam ben böyle yaa
Canım geçen pazartesi 97.5Tebrikse ederimm canım tek eksi sen sin sanırım
Başınız sağolsun canımCanım babamın yengesi vefat etti şehir dışından gelen misafirlerimiz akrabalarımız vardı.
Bugünde ikizlerimin okulunda Amin alayları vardı elimden geldiğince yediklerime dikkat cenaze evinde herkes kilo almışsın dedi.
Buda iyice beni daha bi motive etti
Tekrar iner çok sevindim kilo vermiş olmanaCanım geçen pazartesi 97.5
Bu pazar 96.5
Çarşam günü 95.1
Çok iyi bu hafta. Bende eksilerle geleceğimben yazdım sanıyorum ya :) 94.0 -1.4 gitti. Umarım geri almamışımdır bir takım misafirlikler içine girip durdum pazar pazartesi çok kötüydü
Sagolasın canım Allah razı olsunBaşınız sağolsun canım
Süper olmuşDünkü menüm
Sabah 08.45 1 dilim peynir 10 zeytin
Öğle 12.15
1 kepçe ezo gelin
1 kepçe ıspanak
1 kepçe yoğurt
Ara 16.15
1 elma 1 salatalık
Türk kahvesi 2 gün kurusu 11 badem
Akşam 18.15
1 kepçe tarhana çorbası
Balık salata
Ara 21.00 kahve
Su 2 lt
Spor 10 bin adım
Merhaba. Ben de bu coşkuya katılmak istiyorum. Kişi-kilo vs bir liste oluşturdunuz mu?Hayırlı sabahlarımız olsun
Her hafta yazmaya çalışıyoruz tartı kilomuzu hoşgeldinMerhaba. Ben de bu coşkuya katılmak istiyorum. Kişi-kilo vs bir liste oluşturdunuz mu?