Yok kız ne zor olacak burayada gelirim tanişalim o zaman birlikte zayifşayalim bn melis yaş 20 abkaa bekar :)Sen bilirsin canim zor olur diyorsan sadece yorumlara da bakabilirsin, önemli olan Zayıflamak kişi sayısı yada kontenjan falan değil. Sen gel arada buraya da beklerim :)
Spor salonuna mi uyesin yoksa evde mi ? En guzeli IP atlamakmis bende evde onu yapiyorum birde merdiven çıkmakBen sporla vermeyi tercih ediyorum
Peki gelişmeler nasıl , yemenede dikkat ediyorsundur illa ki degil mi?Evde kosu bandi sayesinde spor yapıyorum günde 2 saat
Ben ne yazıkki yazamıyorum öyle deftere ,oyuzden buraya yazayım barı dedimBende gelirim bu özellii kle en az 3 hafta hic isim yok benim defterim var yediklerimi ictiklerimi ve yaptığım sporları yazdığım burda paylaşırım inşallah
Valla inanılmaz gibi ya her gün 1 kilo neredeyse , yanı benim dusuncem dediğim gibi ödem şişkinlik dediğimiz şey olabilir tabi bu , bu kilonun sonrası önemli :)Sonuç 4 günde 3 kilo diyet ve spor ile
Super ya of bana sporu mecbur kılacaksiniz siz5 ocakta başladım öyle kısmadım kendimi her şeyden yedim 8 ocakta spora ba sladim 65 kiloydum dun sabah 61.1 olmuşum amacım 48 kg ve 3 ayda 15 kilo vermek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?