Diyetsiz zayiflayalim

Asena07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2016
84
20
38
32
Arkadaşlar lütfkızlar.birimize destek olalım ve atalım bu kiloları ustumuzden. Geçen sene abimin düğünü için 65 den 56 kiloya kadar sustum spor falan yok lahana çorbası kalori hesabı falan derken gitti kilolar uzun zaman aldı tabi. Sonunda istediğim elbiseye girdim ve düğün sonrası hepsi ve daha fazlası geri geldi , şuan yine 67 oldum. Ama bu sefer kendi düğünüm var artık kismetse temmuzda :) temmuza kadar vaktim var anlamına gelmiyor bu tabi
Hedefim 10 kilo 1 ayda 2 ayda bisekilde azalarak gitmeli bu kilo. Benim uygulayacağım taktikler akşam 6 dan sonra yemek yememek ,
Bunu demesi kolay yapması benim içinde oldukça zor ama birbirimize sorumlulugumuz olsun yemeyelim.
Akşam 6 ya kadar abartmadan herturlu yagli unlu hamur tatlı işi besinler yenebilir o kişinin vicdanına kalmış abartmak sizin elinizde. 6 da akşam yemeği (sebze, tavuk, baklagiller) 8 9 kasık yoğurt salata yenmeli, aynı şekilde 4 kaşık asilmamali pilav makarna
Önemli kısım 6 dan sonra ne yenecek , yenmeden nasıl durulacak. Secenekleri çok araştırdım
1. Tarçınli sut
2. Zencefil , zerdeçal, tarçın yoğurt karışımı
3. 1 kaşık Yulaf ile naneli pulbiberli yogurt
4 . elma
5. Limonlu su
6. Yeşilçay
Tuzlu olarak Yulaflı yoğurt tatlı olarak tarcinli süt favorimdir.
Birbirimize yardımcı olalım , bende hergun kilomu ve denediklerimi yazmayı dusunuyorum .sizinde desteklerinizi bekliyorum kızlar. Yakın zamanda lahana çorbasına başlamayı dusunuyorum

Güncellenen kilolar
24.01 67
05.02 64.1

15.02 63.0
22.02 62.6
24.02 62.3

Son düzenleme:
Ayrıca takibin daha guzel olması için saygımızı belirleyelim benimle 10kisi olursak herkesin kilosunu belirtmesi yada yeme içme hakkında soruları ve itirafları daha takip edilebilir olur. Katılmak isteyen ve gercekten takıl etmek isteyenler Buyursunlar. Ben her daim buradayım sizi yarım birakmam çünkü düğünüm var kilo vermem mecburi :) başlangıç kilolarimizla bi başlangıç yapalım 9 kişi tamamladıktan sonra

Sen bilirsin canim zor olur diyorsan sadece yorumlara da bakabilirsin, önemli olan Zayıflamak kişi sayısı yada kontenjan falan değil. Sen gel arada buraya da beklerim :)

Sen bilirsin canim zor olur diyorsan sadece yorumlara da bakabilirsin, önemli olan Zayıflamak kişi sayısı yada kontenjan falan değil. Sen gel arada buraya da beklerim :)
Yok kız ne zor olacak burayada gelirim tanişalim o zaman birlikte zayifşayalim bn melis yaş 20 abkaa bekar :)

Memnun oldum meliscim bende Asena 24 yaşındayım. Mezun oldum bayadir hep evdeyim hareket De yok ama kilolar gitmeli bi şekilde :) her zaman okurdum buradaki yazıları ilham kaynağı olurdu ama kaybedecek vaktim yok ne yazıkki :) sende durumlar nasil :)

Destek şart gerçekten, geçen sene bende 10 kiloya yakın verdigimde gerçekten şoklardaydim. İlk defa 50 lerdeydim. Herşeyin kalorisine baktım herşeyden De yedim ama , ben diyet listelerinden nefret ediyorum oyuzden diyetsiz yöntemleri deniyorum tekrr :)
Yukarıda yazdığım zencefil yoğurt tarifi çok güzel ödem attiriyor sabaha 500gram daha eksik çıkartıyor. Ama kızlar dikkat bunları kilo kaybı diye salmayin kendinizi ödem şişkinlik yanı. 3 hafta önce 67 den bu tarif sayesinde 63 u gordum . ama şuan geri geldi dikkat etmeyince , çünkü bu giden yağ değildi

Ben sporla vermeyi tercih ediyorum
Spor salonuna mi uyesin yoksa evde mi ? En guzeli IP atlamakmis bende evde onu yapiyorum birde merdiven çıkmak 1 saat IP atlamak 700 kalori yurumekten ve bi çok şeyden daha fazla kalori harciyormus

Bende gelirim bu özellii kle en az 3 hafta hic isim yok benim defterim var yediklerimi ictiklerimi ve yaptığım sporları yazdığım burda paylaşırım inşallah

Bende gelirim bu özellii kle en az 3 hafta hic isim yok benim defterim var yediklerimi ictiklerimi ve yaptığım sporları yazdığım burda paylaşırım inşallah
Ben ne yazıkki yazamıyorum öyle deftere ,oyuzden buraya yazayım barı dedim gelişmeler var mi peki kilonda amacın nedir :)

5 ocakta başladım öyle kısmadım kendimi her şeyden yedim 8 ocakta spora ba sladim 65 kiloydum dun sabah 61.1 olmuşum amacım 48 kg ve 3 ayda 15 kilo vermek...

5 ocakta başladım öyle kısmadım kendimi her şeyden yedim 8 ocakta spora ba sladim 65 kiloydum dun sabah 61.1 olmuşum amacım 48 kg ve 3 ayda 15 kilo vermek...
Super ya of bana sporu mecbur kılacaksiniz siz spor tabi olmalı ama evde yaparım diyorum o da kalıyor tâbi ... Tebrik ederim çok iyi olmuş baslangicimiz ayniymis benim sana yetişmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…