Diyetsiz kalıcı zayıflama ile huzurla inceliyorum...

166 cm boy sabahki kilom 64.1 di. cumartesi basladim o sabah 65.1 idim. amacim 59-60 olmak.ben sabahları bir dilim ekmek biraz peynir ,3-4 tane zeytin, bazen yumurta yiyorum. sabah kahvaltılarini esim hazirliyor bazen yağda yumurta. ,omlet tost falan yapiyor, onlardan da küçük porsiyonlar şeklinde yavas yavaş yiyorum. ogleyin isyerinde bugün biraz sebze corbasi biraz tavuklu patatesli sote yoğurt ve biraz da saksuka yedim. ne cok sey yemisim :). ama hepsinden azar porsiyon ve iyice çiğneyerek yedim aksam da iki parca kizartilmis tavuk salata ve yogurt yedim.bi kac parca portakal ,biraz nar ve 5-6 adet kuruyemiş yedim. yani herseyden yemisim nerdeyse ama az ve yavas. inan artik ne yesem diye sürekli aklım yemekte değil. sen neler yaptin

166 cm boy sabahki kilom 64.1 di. cumartesi basladim o sabah 65.1 idim. amacim 59-60 olmak.ben sabahları bir dilim ekmek biraz peynir ,3-4 tane zeytin, bazen yumurta yiyorum. sabah kahvaltılarini esim hazirliyor bazen yağda yumurta. ,omlet tost falan yapiyor, onlardan da küçük porsiyonlar şeklinde yavas yavaş yiyorum. ogleyin isyerinde bugün biraz sebze corbasi biraz tavuklu patatesli sote yoğurt ve biraz da saksuka yedim. ne cok sey yemisim :). ama hepsinden azar porsiyon ve iyice çiğneyerek yedim aksam da iki parca kizartilmis tavuk salata ve yogurt yedim.bi kac parca portakal ,biraz nar ve 5-6 adet kuruyemiş yedim. yani herseyden yemisim nerdeyse ama az ve yavas. inan artik ne yesem diye sürekli aklım yemekte değil. sen neler yaptin
boyum 1.69 kilom 65 çok yakın değerlerimiz :) bu topiği açtığım tarihte kafayı koydum bu yönteme ama araya bir şeyler giriyo canım sıkılıyor unutuyorum ve boşluyorum inşallah birbirimizi motive ederek bu sefer unutmam ve adamakıllı yaşam biçimi haline getirebilirim... sabah haşlanmış yumurta öğlen döner yedim aralarda acıkmadan sırf zevkine çekirdek leblebi çikolata meyve ooo dikkatsizce yedim ama her gün buraya yazarsak dikkat ederm söz :) 1,5 litre su içtim. buraya yazıyorum ki unutmuyum her gün en az 1,5 litre suiçmeliyiz mutlaka kuruyemiş yemeliyiz ve yoğurt mutlaka olmalı. yarın kendime güvenli ve emin şekilde burdayımm :))

ben 55 olsam fena olmaz hani :) evet bu yöntemde kural yok ama en azından yediğimiz son saatlere dikkat etsek diyorum en son kaçta yiyosun? ya da pirinçle aran nasıl ben pirinç pilavı yedm mi baya yiyorum ayrıca abur cuburum çok keşke uzaklaşsam bundan ama bunu sağlığım için yaptığıma kendmi inandırmam gerekk

Ben de artık aranızdayım.
ben 55 olsam fena olmaz hani :) evet bu yöntemde kural yok ama en azından yediğimiz son saatlere dikkat etsek diyorum en son kaçta yiyosun? ya da pirinçle aran nasıl ben pirinç pilavı yedm mi baya yiyorum ayrıca abur cuburum çok keşke uzaklaşsam bundan ama bunu sağlığım için yaptığıma kendmi inandırmam gerekk
Bence dkznin de kitabını okumalısın.Onu yememeliyim bunu yememeliyim diye düşünmemek lazım.Bende bugün başladım.

Ben de artık aranızdayım.

Bence dkznin de kitabını okumalısın.Onu yememeliyim bunu yememeliyim diye düşünmemek lazım.Bende bugün başladım.
nerden almıştın sen kitabı canım? evet dkz mantığına göre dememek lazım ama yerimde sayıyomuşum gibi geliyor motive olamıyorum sanki

sen baya zayifmissin aslında. bende de bugün biraz bi motivasyon eksikliği var gibi. sabah ayni yedim öğleyin cok kalorili değil ama biraz porsiyonu az tutamadim. akşam da biraz yedim ama aksamdan beri bi açlık var içimde . biraz abur cubur da yedim ama geçmedi. simdi buraya yazıyorum ya geçeceğine inanıyorum.:) bi taraftan da bunun normal ve olması gereken bisey olduğunu düşünüp pes etmiyorum. bence pirinc pilavi yiyebilirsin ama yemeden önce ne kadar yiyecegini belirle ve azar azar azalt. bir de cok yavaş ye. ben gec saate cok takilmiyorum. yatmadan bir saat olsun yeter tabi öğün değil de meyve veya biraz kuruyemiş. sen ne yaptın bugün? ( bu msj dun yazmıştım ama gitmemiş)
bugun gayet iyi gidiyor az yedim ve ac da değilim ,kilom da 64.1 :KK66: bur haftada bir kilo :)

sen baya zayifmissin aslında. bende de bugün biraz bi motivasyon eksikliği var gibi. sabah ayni yedim öğleyin cok kalorili değil ama biraz porsiyonu az tutamadim. akşam da biraz yedim ama aksamdan beri bi açlık var içimde . biraz abur cubur da yedim ama geçmedi. simdi buraya yazıyorum ya geçeceğine inanıyorum.:) bi taraftan da bunun normal ve olması gereken bisey olduğunu düşünüp pes etmiyorum. bence pirinc pilavi yiyebilirsin ama yemeden önce ne kadar yiyecegini belirle ve azar azar azalt. bir de cok yavaş ye. ben gec saate cok takilmiyorum. yatmadan bir saat olsun yeter tabi öğün değil de meyve veya biraz kuruyemiş. sen ne yaptın bugün? ( bu msj dun yazmıştım ama gitmemiş)
bugun gayet iyi gidiyor az yedim ve ac da değilim ,kilom da 64.1 :KK66: bur haftada bir kilo :)
mesajını görmemişim bildirimgelmemiş ben de yazmıyosun diye üzülüyodum :) sabah geç kalktım bugün 1 adet sucuklu tostun ardındann acıkmayı bekliyorumm :) verdiğin kilo içinde tebrik ederimcanımm devamı gelecek inşallah :)

Merhaba. su aralar motivasyonum zayif biraz. ödemim ve sindirim sistemimde şişkinlik vardi. nedeni bugün belli oldu mens oldum ve rahatladım:) yani gecici bir durum.haliyle kilo artisi da oldu ama biliyosunuz bu dönemde 1 -2 kilo alinabiliyo. motivasyon için sizin de yazılarınızi bekliyorum

Merhaba. su aralar motivasyonum zayif biraz. ödemim ve sindirim sistemimde şişkinlik vardi. nedeni bugün belli oldu mens oldum ve rahatladım:) yani gecici bir durum.haliyle kilo artisi da oldu ama biliyosunuz bu dönemde 1 -2 kilo alinabiliyo. motivasyon için sizin de yazılarınızi bekliyorum
ikimiz de bu yönteme çok inanıyoruz ve kitapta ne demek istediğini çok iyi anlıyoruz :) bence olursa tek sorunumuz sıkılmak ve bu yöntemi boşlamak unutmak olabilir ama bunu yapmayacağız :) ben bu yönteme yeniden başladıım başlayalı rahatım ya abur cubur yicem yesem mi pilav yicem çok olacak diye düşünmüyorum ne zaman acıkırsam o zaman yiyorum mutluyum pişman değilimhiçbir şeyden :)

mrb arkadaşlar bende kadınlar kulübündeki okuduğum bir yazı sayesinde (belki de bu topiktir bilmiyorum) ozan tunceri öğrendim ve internetten bir kaç yazısını bulup okudum
mantığıma çok yattı, çok inandım ve aç olan karnım o yazıyla doydu :)
yaklaşık 4 ayda 7 kilo verdim kendiliğinden
hiç bişe yapmadım
sadece doyunca bıraktım
yediklerimin tadını alarak farkına vararak yedim, doyma hissimi bekledim
bişe yemek üzereyken kendime sordum, gerçekten canım istiyormu diye ve bir küçücük ısırık bana kafi gelmeye ve ağzımı tatlandırmaya yetti .
spor yapacak fırsatım da yok.
77.8 kilodan 71 kiloya düştüm ALLAH IN İZNİYLE TABİ
iyi günler

mrb arkadaşlar bende kadınlar kulübündeki okuduğum bir yazı sayesinde (belki de bu topiktir bilmiyorum) ozan tunceri öğrendim ve internetten bir kaç yazısını bulup okudum
mantığıma çok yattı, çok inandım ve aç olan karnım o yazıyla doydu :)
yaklaşık 4 ayda 7 kilo verdim kendiliğinden
hiç bişe yapmadım
sadece doyunca bıraktım
yediklerimin tadını alarak farkına vararak yedim, doyma hissimi bekledim
bişe yemek üzereyken kendime sordum, gerçekten canım istiyormu diye ve bir küçücük ısırık bana kafi gelmeye ve ağzımı tatlandırmaya yetti .
spor yapacak fırsatım da yok.
77.8 kilodan 71 kiloya düştüm ALLAH IN İZNİYLE TABİ
iyi günler
süpersin canım benim inşallah hepimiz istediğimiz kiloya geleceğiz canımız istediği için değil vücudumuzun ihtiyacı oldugu için yemegi ögrenecegiz aklımızdan bütün diyetleri silecegiz çünkü bu yöntem kesinlikle kalıcı digerleri gibi değil :) kaç öğün besleniyorsun canımgerçek manasıyla aç tok oldugunu anlayabiliyor musun

Merhaba kızlar ,gerçekten bu motivasyon işi, ve muhtemelen rayina girene kadar. unuttuğumuz , kafamiza biseyler takılınca veya hasta oldugumuz zamanlar önceki yeme alışkanlıklarımiza dönebiliriz. önemli olan batti balık ... olayindan hemen kurtulup silkinip kendimize gelmek
ve inanin buraya yazmak bana çok iyi geliyor

merhaba arkadaşlar hepinize kolay gelsin yazdıklarınızı okudum ve çok da mantıklı buldum ben on gündür dikkat ediyorum akşam belli bi saatten sonra yemek yemiyorum çünkü yersem abartırım biliyorum kendimi tanıyorum zaten ilk gönderilerden birinde yazıyodu 'eğer kendinizi tutamayacaksanız bazı şeylerden uzak durun en azından kendinizi durdurana kadar' diye. ben de öyle yapıyorum mesela ekmek yemiyorum çünkü ekmeği çok seviyorum ve yersem durduramam. geçenlerde çikolata uzattılar ve ben ondan sadece bir küçük parça alıp kendimi sınırlamayı başardım zaten tadını aldım hepsini yemeye ne gerek var ki daha çok yiyince tadı değişmeyecek. artık her zaman bunu uygulamayı düşünüyorum hepimize kolay gelsin :)

zaten tat dediğimiz şey sadece dilde onun aşağısına inen hiçbir şeyin tadını almıyoruz . ben bundan önce acıkmak nedir bilmezdim ama her yemeğe oturuşumda nefes alamayıncaya kadar yerdim. midemi çöp yığını gibi kullanır sonra da neden kabızım neden şişkinliğim var diye dolanırdım ortada :)

bu arada boyum 169 cm. 70 kiloyum .10 gün önce 74 kiloydum tabiki ilk giden kilolar benim yiyip yiyip şişirdiğim karnımın içindekilerin bitmesiydi. başka bi esprisi yok :)

Merhaba kızlar ,gerçekten bu motivasyon işi, ve muhtemelen rayina girene kadar. unuttuğumuz , kafamiza biseyler takılınca veya hasta oldugumuz zamanlar önceki yeme alışkanlıklarımiza dönebiliriz. önemli olan batti balık ... olayindan hemen kurtulup silkinip kendimize gelmek
ve inanin buraya yazmak bana çok iyi geliyor
aynen canım burayayazınca bu yöntemi uygulamayı unutmuyoruz süperr tam gaz devam :)

bu arada boyum 169 cm. 70 kiloyum .10 gün önce 74 kiloydum tabiki ilk giden kilolar benim yiyip yiyip şişirdiğim karnımın içindekilerin bitmesiydi. başka bi esprisi yok :)
yanlış okumadım değilmi canım bu yöntemi benimsedin ve 10 günde 4 kilo verdin süper süpersinn :))

yanlış okumadım değilmi canım bu yöntemi benimsedin ve 10 günde 4 kilo verdin süper süpersinn :))
teşekkür ederim :)) akşam 5 ten sonra yememe yöntemini de kullanıyorum zararlı şeyleri de çıkardım hayatımdan tabi ama burada yazanlara çok benziyo benim yaptıklarım . birbirimizi burada motive ederek hepimizin daha iyi sonuçlar göreceğini düşünüyorum :)

X