Diyetsiz kalıcı zayıflama ile huzurla inceliyorum...

gülüm sana bişey sorucam acıkmayı bekledin allah ne verdiyse hoşuna giden şeylerle karnını doyurdun sonrasında aklına şunu da yesem bunu da yesem diye geldi mi gelmezzzzz çünkü aklın hala yemekte değil beynin artık yemek yerine daha faydalı şeylerle meşgül önce hep ne yesekte ne içsekte kilo almayız verdirir diye kafa patlatıyorduk şimdi yok ben kendime ve aileme nasıl daha faydalı olurum ne gibi şeyler beni daha başarılı kılar diye düşünüyorum keyfini çıkara çıkara batı klasiklerinden fransız bir yazarın kitabını bile okudum ohhhh sefamız olsun:)artık boş mideleri değil aç ruhumuzu güzellliklerle doldurabiliriz
Canım ne durumdasin merak ettim

Merhaba,
Ben de 4 yıl öncesine kadar 57 58 kiloydum ancak dizlerim deki problemler nedeniyle ve stres yüzünden hem hareketsizligim arttı hem daha çok yedim veee 70 e kadar çıktım. .arada diyetisyen deneyimlerimde oldu 60 a kadar düştüm ancak geri aldım. .Sonra Karatay diyetine başladım ama sporsuz uyguladim. .1 ayda 3 kilo verdim, siskinliklerim tamamen kayboldu ve kendimi çok iyi hissetmeye başladım. .Ancak bu diyetin kahvaltisinda her sabah yumurta Yemen gerekiyor, 1 ay sonunda yumurta.yemekten midem bulanmaya başladı:KK43: Yumurta yemeyince doyamadim. .2 haftadır ekmeğe ve tatlilara (Karatay da bunları hayatınızdan cikarmaniz gerekiyor) geri döndüm ve sanırım verdigimden daha hızlı kilo aldım. .Korkudan tartilamiyorum:KK43: Yarın yeni bir başlangıç yapıp spora yazilacagim eşimle. .SPOR yaparken yediklerime de dikkat edip o çok mutlu olduğum 57 kiloya geri dönmek istiyorum. .Paylastiklarin dikkatimi çekti gerçekten mantıklı gibi. .Karatay dan farkı, Karatay yemekten sonra 4-5 saat acikmaman gerektigini söylüyor, bunun için de belirli yiyecekleri tüketmen gerekiyor. .ama bu da ister istemez seni kisitliyor ve ben kisitlanarak kilo veremiyorum:KK43: Ben de seninle birlikte deneyeceğim. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım merak ettim ne durumdasin

Sanirim bugunden itibaren yeniden başlıyorum nasil birakabildim bu ennnn mantikli yöntemi. Bu hayattan zevk alma yontemi resmennn !!!!!

Canım merak ettim ne durumdasin

Canım yeni doğum yaptım..diyetisyene gidip 66 kg ya düştüm ama hamilelikte çok kilo aldım doğuma 88 kg ile girdim şimdi yaklaşık 2 ay oldu doğum yapalı 74 e düştüm..emzirdigim icin diyet yapamıyorum..çok fazla da yiyemiyorum zaten porsiyonlarim çok küçüldü..bakalim ise başlayana kadar hamilelik öncesi kiloma dönmeyi planliyorum

Canım yeni doğum yaptım..diyetisyene gidip 66 kg ya düştüm ama hamilelikte çok kilo aldım doğuma 88 kg ile girdim şimdi yaklaşık 2 ay oldu doğum yapalı 74 e düştüm..emzirdigim icin diyet yapamıyorum..çok fazla da yiyemiyorum zaten porsiyonlarim çok küçüldü..bakalim ise başlayana kadar hamilelik öncesi kiloma dönmeyi planliyorum
allah bagislasin canim :)

ben varım :)))
cumartesi gününden beri kilo vermenin zihinde bittiğini kesin olarak kabul ettim ve farkında olmadan bahsedilen yöntemi uyguladım yani acıkınca yedim kaybedecek hiç bir şeyim YOK ömrüm boyunca asla bu kadar kilo alıp sonunda gerçek bir obez olmamıştım şişman yada kilolu demiyorum ciddi ciddi obezim senelerime verdiğim emeklere çektiğim sıkıntılara harcadığım paralara acıyorum şimdi
beynimizi öyle bi kodlamışız ki kiloya ister istemez sürekli alıyoruz nedennnnn her yerde diyet spor şu bu kalori hesabı beynimize işlediler ben böyle işinde düzeninde gidişatına turp sıkayım :))
cumartesi tartıda 111 kiloyken bu sabah 109.3 tü eeee ne yaptım da gitti düşündüm hiç birşey yattım boyuna uyudum sonra öğlen 11 gibi kalktım troid ilacımı içtim 1 saat sonrası kahvaltı yaptım acıkmıştım zaten midem gırrrr ediyordu :))
4 gündür aynı şekilde acıktım yedim şişene kadar değil doyup doymadığımı yokladım
2 gün önce de anthony robbins in sınırsız güç kitabına başladım evet güç bizde içimizde aynı zamanda beynimizin nasıl çalıştığını araştırdım cumartesiden beri taktım ben bu konulara eğer motivasyonuma büyük bir darbe gelmezse ki şu an gecenin biri zayıflama diyetleri çöpe kitabını netten okudum bitirdim motivasyonum ve inancım tam ben kış sonu normal bedenime düşmüş olurum haa boya göre kilo toplosunu çıkaranlarında teee yedi ceddine sayasım var kim diyor illa ben 58 kilo olacakmışım hiçte bile manken olup podyumamı çıkacam normal görüneyim bel ağrılarım azalsın istediğim kıyafeti giyebileyim bitti bu kadar yanii
neyse lafı çok uzatmaya gerek yok ne istiyorsanız onu yapın özgür olmak istiyorum daha 34 yaşında 13 yaşında bir oğlu olan normalde herkesin sıkıntısına çözüm bulup motive eden ben artık hiç bir şeyin beni özgürlüğümü kısıtlayıp günleri haftalarımı gecelerimi sırf kilo vermeyi düşünerek zehir zıkkım ettiremez
YAŞASIN ÖZGÜRLÜKKKKKKK:)))))
canim konuyu tekrar okuyodum bu yoruma denk geldim ne güzel bir yorum...

şimdi ne durumdasin merak ettim

canim konuyu tekrar okuyodum bu yoruma denk geldim ne güzel bir yorum...

şimdi ne durumdasin merak ettim
şimdi tekrar kafamı toparlamam gerek o zaman iyi motivasyonla olumlama da yaparak ağustosa kadar 97 kiloya düşmüştüm sonradan ne mi oldu fibromiyalji diye bir rahatsızlık geçmeyen ağrılar iğneler ilaçlar fizik tedavi ve ruhen çöküntü veee fark etmeden diyet psikolojisine girmeler derken şiştim iyice şu an 100 ile 102 arası gidip geliyorum genelde acıkınca yiyorum hala yoksa bir haftada 3-4 kilo birden alabiliyorum malesef
kilo kesinlikle beyinde bitmesi gereken bir konu asla bir şey yerken kilomu etkiler mi diye düşünmemek lazım ..
dozunda ve zamanında yenen katkı maddesiz yiyecekler kilo yapmaz bedenimizin kendi denge tartısı her şeyi yoluna kor ama gel de şu beyne laf geçir :))

şimdi tekrar kafamı toparlamam gerek o zaman iyi motivasyonla olumlama da yaparak ağustosa kadar 97 kiloya düşmüştüm sonradan ne mi oldu fibromiyalji diye bir rahatsızlık geçmeyen ağrılar iğneler ilaçlar fizik tedavi ve ruhen çöküntü veee fark etmeden diyet psikolojisine girmeler derken şiştim iyice şu an 100 ile 102 arası gidip geliyorum genelde acıkınca yiyorum hala yoksa bir haftada 3-4 kilo birden alabiliyorum malesef
kilo kesinlikle beyinde bitmesi gereken bir konu asla bir şey yerken kilomu etkiler mi diye düşünmemek lazım ..
dozunda ve zamanında yenen katkı maddesiz yiyecekler kilo yapmaz bedenimizin kendi denge tartısı her şeyi yoluna kor ama gel de şu beyne laf geçir :))
Canım benim cok cok geçmiş olsun şimdi iyisindir insallah. ..

ben de yazilanlari okuyodum iste tam 2 sene önceki mesajlarimi okudum bir şeyler dank etti düşüncelerim takintilarim hâlâ degismemis hâlâ ayni hâlâ benimseyememisim bu yöntemi.
cok üzüldüm bu yüzden ve yeniden adam akilli bu yönteme başlamaya karar verdim.

seni de her zaman beklerim canimm birbirimize destek oluruz ne güzel :)

Canım benim cok cok geçmiş olsun şimdi iyisindir insallah. ..

ben de yazilanlari okuyodum iste tam 2 sene önceki mesajlarimi okudum bir şeyler dank etti düşüncelerim takintilarim hâlâ degismemis hâlâ ayni hâlâ benimseyememisim bu yöntemi.
cok üzüldüm bu yüzden ve yeniden adam akilli bu yönteme başlamaya karar verdim.

seni de her zaman beklerim canimm birbirimize destek oluruz ne güzel :)
bana bu yöntem dışında fayda eden hiç bir şey yok zaten düzenli de yesem hatta hiç yemesem de eksi kilo bildirimi olmuyor illa ki beyni sürekli telkinle olumlamayla dürtmem gerekiyor :))

dün kendi kendime yaptığım telkinler işe yaradı bu gün daha sağlıklı ve acıkınca yemeyi başardım aferin banaaa:))

dün kendi kendime yaptığım telkinler işe yaradı bu gün daha sağlıklı ve acıkınca yemeyi başardım aferin banaaa:))
nasil telkinler yapiyorsun canım?

dün ilk defa ben de acıkınca yemeyi başardım çoook şükür ya.
yemek beynimde resmen zevkle iliskili bunu kaldirmaliyim

nasil telkinler yapiyorsun canım?

dün ilk defa ben de acıkınca yemeyi başardım çoook şükür ya.
yemek beynimde resmen zevkle iliskili bunu kaldirmaliyim
basit olumlu cümleler kuruyorum
acıkınca yiyorum bedenimin ihtiyacı olunca sağlıklı yiyecekleri seçip yiyorum yediklerim bedenimi güçlendiriyor ihtiyacı olanı alıyor kalanı atıyor ..gibi cümleler
eşimle oğluma sahurluk hazırlarken bazen canım benim sıpanin yediği patatesli sucuklu kaşarlı yumurtadan istiyor hafif acıkıyorum galiba o saatte ama yiyemem midemin en az 8 saat boş kalması lazım ki troid ilacımı yutabileyim o yüzden sabah yerim diyorum canım ne çekerse sabah yada gündüz yiyeyim diyorum kahvaltı zamanı olduğunda artık canım hiç istemiyor midem guruldayınca da yumurta haşlayıp peynir salatalıkla yiyorum ekmek çoğu zaman hiç yemiyorum ve doyuyorum çünkü bedenimin sağlıklı şeylere ihtiyacı olduğunu telkin etmiş oluyorum işe yarıyor :)
dün akşam yoğurda yulaf ezmesi biraz chia tohumu ve bir muz doğrayıp yedim eğer sonra acıkırsam semizotu salatası baya kalmıştı onu yerim dedim ama acıkmadım neden çünkü normalde her insanın midesi kendi yumruğu kadardır o kadar yesek doyarız.. beynimizle gözümüz doymaz ona da sonra istersen ye diyince asla kıtlıktan çıkmış gibi yemeğe saldımaar olmaz çünkü yasak yok kısıtlama yok eğer sonra acıkırsan hakkın sana yine yemek var diyoruz
özel günlerimdeyim hala canım ne tatlı ne başka bir şey çekmedi çok istiyorsam acıkınca yerim zaten diyorum acıkır gibi olduğum da bir tarçınlı süt tamamdır şekerli isteği kalmıyor

haa birde sürekli ne yesem yada yemesem diye düşünme farketmeden beyne sürekli yemek isteğini aşılar bu
evde ne pişiriyorsan sofraya oturduğunda hangisini yiyeceğini seçip ye midemiz yumruğumuz kadar unutma:)

haa birde sürekli ne yesem yada yemesem diye düşünme farketmeden beyne sürekli yemek isteğini aşılar bu
evde ne pişiriyorsan sofraya oturduğunda hangisini yiyeceğini seçip ye midemiz yumruğumuz kadar unutma:)
yemek düşünmeyi birazcik biraktim cok şükür ama şu yumruk kadar ye olayı beni kisitlanmisim gibi hissettiriyor simdilik sadece acligimi toklugumu hissetmeye çalışıyorum 2 sene oldu artik basaracagim insallah bu yöntemi. hep ertele hep ertele nereye kadar?

gec uyandığım icin 12 gibi bir seyler yedim ancak 5 6 gibi acikirim diye düşünüyorum o zaman da yerim tamamdir bunu düzene oturtcam insallah

yemek düşünmeyi birazcik biraktim cok şükür ama şu yumruk kadar ye olayı beni kisitlanmisim gibi hissettiriyor simdilik sadece acligimi toklugumu hissetmeye çalışıyorum 2 sene oldu artik basaracagim insallah bu yöntemi. hep ertele hep ertele nereye kadar?

gec uyandığım icin 12 gibi bir seyler yedim ancak 5 6 gibi acikirim diye düşünüyorum o zaman da yerim tamamdir bunu düzene oturtcam insallah
ben de geç kalkıyorum ilaç içip 1 saat bekliyorum sonra açsam yiyorum nerden bakarsan öğleyi buluyor yani
yumruğun kadar ye demedim bunu unutma dedim gülüm acıkınca ye tam doymadan kalk yönteminde bunu hatırlamak çok işe yarıyor bende
çoğu zaman gözüm hala aç oluyor o zaman kendime midem zaten yumruğum kadar ki şimdilik yemeyi bırakayım sonra acıkırsam yine yerim diyorum
zihin altı sen fark etmesen bile zamanla bunu midene de beynine de sen bu kadarla doyuyorsun diye emir verir ve cidden doyarsın

ben de geç kalkıyorum ilaç içip 1 saat bekliyorum sonra açsam yiyorum nerden bakarsan öğleyi buluyor yani
yumruğun kadar ye demedim bunu unutma dedim gülüm acıkınca ye tam doymadan kalk yönteminde bunu hatırlamak çok işe yarıyor bende
çoğu zaman gözüm hala aç oluyor o zaman kendime midem zaten yumruğum kadar ki şimdilik yemeyi bırakayım sonra acıkırsam yine yerim diyorum
zihin altı sen fark etmesen bile zamanla bunu midene de beynine de sen bu kadarla doyuyorsun diye emir verir ve cidden doyarsın
aa gercekten mantikliymis bu yöntem ben de oyle mesajlar gonderiyim bilincltima.

cok şükür bugün de iyiydi 2 öğün yedim doyunca biraktim pek hissedemedim doydugumu ama zamanla olur inşallah.

en önemlisi de televizyon karsisinda baska şeyle mesgulken yemedim.bu sefer olacak inşallah

ben fazla mı telkinde bulundum kendi kendime ne yaptıysam dün iftar saatin de yediğimle duruyorum daha yeni acıkmaya başladım tüm gün işlerle uğraşınca yine yemek yemeyi unuttum zaten açlıkta hiç hissetmedim
iftar saatine az kalmış 1.5 saat var bekliyim de bari ailecek yiyelim :)
mutfağa eşimin tüm ısrarlarına rağmen televizyon aldırmıyorum yemek yerken illa sakinde sohbet ederek yemekle meşgül olarak yenecek yemek yoksa ne yediğimizi anlamıyoruz ki çok yiyorum

ben fazla mı telkinde bulundum kendi kendime ne yaptıysam dün iftar saatin de yediğimle duruyorum daha yeni acıkmaya başladım tüm gün işlerle uğraşınca yine yemek yemeyi unuttum zaten açlıkta hiç hissetmedim
iftar saatine az kalmış 1.5 saat var bekliyim de bari ailecek yiyelim :)
mutfağa eşimin tüm ısrarlarına rağmen televizyon aldırmıyorum yemek yerken illa sakinde sohbet ederek yemekle meşgül olarak yenecek yemek yoksa ne yediğimizi anlamıyoruz ki çok yiyorum
ne güzel canim kendine telkinlerde bulunup basariyorsun masallah.
bense bir türlü düzene oturtamiyorum ya hep endiseler var

X