Merhaba,
Ben de 4 yıl öncesine kadar 57 58 kiloydum ancak dizlerim deki problemler nedeniyle ve stres yüzünden hem hareketsizligim arttı hem daha çok yedim veee 70 e kadar çıktım. .arada diyetisyen deneyimlerimde oldu 60 a kadar düştüm ancak geri aldım. .Sonra Karatay diyetine başladım ama sporsuz uyguladim. .1 ayda 3 kilo verdim, siskinliklerim tamamen kayboldu ve kendimi çok iyi hissetmeye başladım. .Ancak bu diyetin kahvaltisinda her sabah yumurta Yemen gerekiyor, 1 ay sonunda yumurta.yemekten midem bulanmaya başladı
Yumurta yemeyince doyamadim. .2 haftadır ekmeğe ve tatlilara (Karatay da bunları hayatınızdan cikarmaniz gerekiyor) geri döndüm ve sanırım verdigimden daha hızlı kilo aldım. .Korkudan tartilamiyorum
Yarın yeni bir başlangıç yapıp spora yazilacagim eşimle. .SPOR yaparken yediklerime de dikkat edip o çok mutlu olduğum 57 kiloya geri dönmek istiyorum. .Paylastiklarin dikkatimi çekti gerçekten mantıklı gibi. .Karatay dan farkı, Karatay yemekten sonra 4-5 saat acikmaman gerektigini söylüyor, bunun için de belirli yiyecekleri tüketmen gerekiyor. .ama bu da ister istemez seni kisitliyor ve ben kisitlanarak kilo veremiyorum
Ben de seninle birlikte deneyeceğim. .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.