Diyetsiz kalıcı zayıflama ile huzurla inceliyorum...

Bu kitabi duymamistim ya da inandirici gelmedi . Ama biraz arastirinca hak vermemek elde degil. Bana da dogru geldi bedenini dinlemek. Zaten hic 6 öğünculerden olmadim sacma gelir bana o kadar sik beslenmek.
Kisaca bende bu yontemi deneyecegim bakalim acikmayi ve doymayi ogrenebilecek miyim.

Kahvalti 8.30 da idi. Simit peynir zeytin ve kac gundur gözümun takildigi visne receli az da ekmek. Hala acikmadim ama canim atistirmak istiyor. Burada puf nokta bunlara karsi koyup gercekten midenin kazinmasini mi beklemek. Biraz zor psikolojik ve fizyolojik acligi ayirt edebilmek.

oo bu süper bir haber :) deneyimlerini bizimle paylaşırsan çok seviniriz :)
burda paylaşlari takip etim hiç bişden yasak koymadim herşeyden yiyordum ama azar azar bide yeşil.cay gunde uc fincan ama durmak yok hedefime ulaşcam

Kahvalti 8.30 da idi. Simit peynir zeytin ve kac gundur gözümun takildigi visne receli az da ekmek. Hala acikmadim ama canim atistirmak istiyor. Burada puf nokta bunlara karsi koyup gercekten midenin kazinmasini mi beklemek. Biraz zor psikolojik ve fizyolojik acligi ayirt edebilmek.
aynen canım midenin kazınmasını beklemek ve sonraa canın ne istiyorsa zevkle afiyetle yemek :) psikolojik açlıkta akıl tek bir besinde kalıyomuş onu istiyomuş fizyolojik açlıktaysa amaç karın doyurmak olduğu için ne yediğin farketmiyor. bu aklında bulunsun kolay gelsin tatlm deneymlerini bizimle paylaşmaya devam et lütfen :)

selam kızlar ilk 13 ağustosta yazmışım geçmişe baktım da bu gün 29 ekim 111 kiloydum şimdi 108 şunu farkettim her gün kendinizi şartlandırmazsanız olmuyor ben baya bir boşladım şartlandırma işini gelen giden misafir bayram koşturmaca derken kaldı unuttum ..tekrar başladım ben günde genelde 2 kere acıkıyorum 2 kere yiyorum bir çok şey ürün ilaç bitki denedim olmadı şimdi sadece tabağımı küçülttüm eğer doymazsam biraz daha yemek alırım diyorum ama almıyorum doyuyorum hiç bir emek çaba stres olmadan gerçekten kilo veriliyormuş illa ayda 5-6 kilo vermem şart değil bu kadar kiloyu birden mi aldım ki birden gitsin yavaş olsun sağlam olsun :)))inanmak başarmanın yarısıdır ben ideal kiloma zorlanmadan ineceğime inanıyorum ...mutlu ve sağlıkla kalın

İki sene önce diyetisyenle 11 kilo verip, 9 unu geri aldım. Ve diyet yaparken hep mutsuzdum. Bu yöntemi çok mantıklı ve güzel buldum. Mutlu mutlu zayıflamak adına yarından itibaren başlıyoruuuummm. :)))

merhabalar ben bundan 3 sene önce 74 kilodan 61 kiloya düştüm bu yöntemle.4-5ay gibi bir sürede verdim.bu yöntemi tek geçerim.özgürce her istediğini yiyebilmek çok güzel bişey.zaman içerisinde nefsime yenilip çok yediklerim oldu.şimdiki kilom 65.ama hiç öyle durmuyorum.kilomu söylediğimde şaşırıyorlar.olamaz sen taş çatlasın 60 sın diyorlar.bende sizinle devam etmek isterim.o zaman nasıl başladığımı,nasıl öğrendiğimi size anlatmak isterim.benim annem hep çok zayıf bir kadındır.ona dikkat ettim.karnı acıktığı zaman öğün saati fln beklemez atıyorum bir parça ekmeğin arasına biraz turşu koyar yanına bir bardak suyunu alır onu yer ve aha doydum der.bir dahada öldürseler bişey yemez.taki tekrar acıkana kadar.sonra burda dkz başlığında bir grup vardı.dr.ozan tunçerin kitabından alıntılar fln okudum.adam tam annemi anlatıyordu.bende başladım.her insanın acıkma sati farklıdır benimki 4,5 saat sürüyordu.acıkınca karnınız acımaya başlıor.bir kazınma hissi oluşuyor.gerçekten açmıyım diye bir barda su içiyordum.eger o his geçerse demekki acıkmamışım deyip bekliyordum.geçmezse Allah ne verdiyse evde ne varsa doyana kadar yiyordum.doymayı anlamak biraz zaman alıyor.yemeğinizi yerken arada bir kendinizi dinleyin doydum dediğiniz zamanda bırakın yemeyi.benim çiğnemeyle ilgili bir sorunum yok.hep çok çiğneyen biriydim.diğer türlü yapamıyorum.lokma ağzımda iyice ufalıp eriyene kadar yutamıyorum.yalnız bu yöntemi denek isteyenler diyeti unutun.tartıları uzun bir zaman bulamayacağınız bir yere kaldırın.zırt pırt tartılırsanız moraliniz bozulur.hem tartıya niçin çıkıyoruz biz diyette değilizki.dayanamıyorsanız ayda bir tartılın.şimdilik aklıma gelenler bunlar.iyi akşamlar arkadaşlar

yalnız şunuda eklemeden geçemeyeceğim.ben yaklaşık 7 senedir elma sirkesi içerim.zayıflamayla fln alakalı olduğu için değil şifai etkisine çok inanıyorum ben ve vucudumdaki etkisinide görüyorum.ben Yüce Rabbime binlerce şükürler olsun.kışın pek grip olduğumu hatırlamam.olduğumdada ayakta atlatırım yorgan döşek yatmam.bu arada sirkemi kendim yaparım marketten asla almam

merhabalar ben bundan 3 sene önce 74 kilodan 61 kiloya düştüm bu yöntemle.4-5ay gibi bir sürede verdim.bu yöntemi tek geçerim.özgürce her istediğini yiyebilmek çok güzel bişey.zaman içerisinde nefsime yenilip çok yediklerim oldu.şimdiki kilom 65.ama hiç öyle durmuyorum.kilomu söylediğimde şaşırıyorlar.olamaz sen taş çatlasın 60 sın diyorlar.bende sizinle devam etmek isterim.o zaman nasıl başladığımı,nasıl öğrendiğimi size anlatmak isterim.benim annem hep çok zayıf bir kadındır.ona dikkat ettim.karnı acıktığı zaman öğün saati fln beklemez atıyorum bir parça ekmeğin arasına biraz turşu koyar yanına bir bardak suyunu alır onu yer ve aha doydum der.bir dahada öldürseler bişey yemez.taki tekrar acıkana kadar.sonra burda dkz başlığında bir grup vardı.dr.ozan tunçerin kitabından alıntılar fln okudum.adam tam annemi anlatıyordu.bende başladım.her insanın acıkma sati farklıdır benimki 4,5 saat sürüyordu.acıkınca karnınız acımaya başlıor.bir kazınma hissi oluşuyor.gerçekten açmıyım diye bir barda su içiyordum.eger o his geçerse demekki acıkmamışım deyip bekliyordum.geçmezse Allah ne verdiyse evde ne varsa doyana kadar yiyordum.doymayı anlamak biraz zaman alıyor.yemeğinizi yerken arada bir kendinizi dinleyin doydum dediğiniz zamanda bırakın yemeyi.benim çiğnemeyle ilgili bir sorunum yok.hep çok çiğneyen biriydim.diğer türlü yapamıyorum.lokma ağzımda iyice ufalıp eriyene kadar yutamıyorum.yalnız bu yöntemi denek isteyenler diyeti unutun.tartıları uzun bir zaman bulamayacağınız bir yere kaldırın.zırt pırt tartılırsanız moraliniz bozulur.hem tartıya niçin çıkıyoruz biz diyette değilizki.dayanamıyorsanız ayda bir tartılın.şimdilik aklıma gelenler bunlar.iyi akşamlar arkadaşlar
gerçekten süpersiniz önerileriniz çok güzel ve cok faydalı olacağına inanıyorum .. acaba bu arada spor yaptınız mı hala devam ediyor musunuz bu beslenme stiline deneyimlerinizi paylaşırsanız ara ara çok seviiniiriz :)

nasıl yapıyorsun sirkeni belli ölçülü tarifin var mı

gerçekten süpersiniz önerileriniz çok güzel ve cok faydalı olacağına inanıyorum .. acaba bu arada spor yaptınız mı hala devam ediyor musunuz bu beslenme stiline deneyimlerinizi paylaşırsanız ara ara çok seviiniiriz :)

merhaba yazını yeni gördüm cevabım gecikti kusura bakma.eskiden çok girerdim bu foruma şimdi ayda yılda bir canım sıkılınca.çünkü buralara bakmak bile beni diyet psikolojisine sokuyor.çok uzun aradan sonra geçen gece baktığımda senin topiği gördüm ve birkaç tavsiye vermek istedim.hala aynı kiloda değilim.şu an 65 im.o da benim akşam çay keyfinin yanına tükettiğim aburcuburlardan.o olmasa bişey yiyemiyorum pek.yani tam uygulasam 50 li kilolara inerim.koşturmacalı bir işim var.o yüzden istesemde spor yapamıyorum.(spor yapmayı sevmiyorum desem daha doğru olur.tembellik yapmaktan hoşlanıyorum ben)sana çok kolaylıklar diliyorum.belki sende bana aburcuburlardan nasıl uzak dururum konusunda yardımcı olup beni gaza getirirsin.vucudumla ilgili bir sorunum yok ama bende isterim şöyle hamilelik öncesi kiloma dönmeyi)).
diğer arkadaşın sorusunada burdan cevap vermek isterim belli bir ölçüm yok göz kararı yapıyorum hep.

ah ah bi bilsem şu abur cuburu bırakmanın yolunu herkese söyleyeceğim :) maalesef benim de zaafım var yasakladıkça daha çok yiyorum yasaklamayınca da yiyorum gerçi :KK43: keşke bi yolunu bulan olsa da söylese ne zaman canım sıkılsa canım çikolata çekiyo...

Malesef bende çok seviyorum çayın yanında bişey olmasa çayın tatı olmuyor

arkadaşlarr 1 lokma da aynı 20 lokma da aynı unutmayın... beslenmenzi kontrol altına alınn.. acıkınca yiyin midenizle yiyin beyninizlee değill... duygusal buhranlarınız yemenize neden olmasnnn... ben çalışıyorum çabalıyorum biliyorum olacakk.. yoğurt yemiyodum eskiden yemeğe başladım günde en az 1,5 litre su içiyorumm..çok çiğnemeye çalışıyorumm..siz de bana katılın vazgeçin şu saçma sapan diyetlerden onlar bünyenizi mahfediyorr

X