merhabalar ben bundan 3 sene önce 74 kilodan 61 kiloya düştüm bu yöntemle.4-5ay gibi bir sürede verdim.bu yöntemi tek geçerim.özgürce her istediğini yiyebilmek çok güzel bişey.zaman içerisinde nefsime yenilip çok yediklerim oldu.şimdiki kilom 65.ama hiç öyle durmuyorum.kilomu söylediğimde şaşırıyorlar.olamaz sen taş çatlasın 60 sın diyorlar.bende sizinle devam etmek isterim.o zaman nasıl başladığımı,nasıl öğrendiğimi size anlatmak isterim.benim annem hep çok zayıf bir kadındır.ona dikkat ettim.karnı acıktığı zaman öğün saati fln beklemez atıyorum bir parça ekmeğin arasına biraz turşu koyar yanına bir bardak suyunu alır onu yer ve aha doydum der.bir dahada öldürseler bişey yemez.taki tekrar acıkana kadar.sonra burda dkz başlığında bir grup vardı.dr.ozan tunçerin kitabından alıntılar fln okudum.adam tam annemi anlatıyordu.bende başladım.her insanın acıkma sati farklıdır benimki 4,5 saat sürüyordu.acıkınca karnınız acımaya başlıor.bir kazınma hissi oluşuyor.gerçekten açmıyım diye bir barda su içiyordum.eger o his geçerse demekki acıkmamışım deyip bekliyordum.geçmezse Allah ne verdiyse evde ne varsa doyana kadar yiyordum.doymayı anlamak biraz zaman alıyor.yemeğinizi yerken arada bir kendinizi dinleyin doydum dediğiniz zamanda bırakın yemeyi.benim çiğnemeyle ilgili bir sorunum yok.hep çok çiğneyen biriydim.diğer türlü yapamıyorum.lokma ağzımda iyice ufalıp eriyene kadar yutamıyorum.yalnız bu yöntemi denek isteyenler diyeti unutun.tartıları uzun bir zaman bulamayacağınız bir yere kaldırın.zırt pırt tartılırsanız moraliniz bozulur.hem tartıya niçin çıkıyoruz biz diyette değilizki.dayanamıyorsanız ayda bir tartılın.şimdilik aklıma gelenler bunlar.iyi akşamlar arkadaşlar