Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah evet sorma sürekli tatlı şeyler yemek istiyorum.tavsiyelerini dikkate alacağım :) ahaha çok güldüm geviş getirir gibi :)) haklısın hayatımızdaa sayılara yer yokk :))senin canın tatlı şekerli şeyler çekiyor belli hazır ürün evime sokmamaya çalışıyorum oğlum var eşim var onları düzgün şeylerle beslemeliyim... kendin yap kakaolu çikolata parçalı kekini en azından içinde var ne yağı içeriyor bilirsin temiz mis gibi evinde yapılmış onu ye
illa 30 kere çiğniycen diye birşey yok biz inekmiyiz geviş getirir gibi çiğneyip duralım ama çok çiğnemek elbette hazım için önemli ama bunu sakın sayılara dökme sayılar artık bizim hayatımızda yok unutma
wawww süperrrr harika bir haberr :)) bütün kısıtlamaları çöpe attın,peki başka bir şey yapıyor musun? çok özendim de :) maşalllahh diyelim :)alın kızlar size kanıt 6. gün toplam 2 kg gitti pazartesi de tartılıp sonra haftada 1 e yada 10 günde 1 düşürücem tartılma işini demek ki inanmak ve uygulamak tüm mesele buymuş
tatlım nasıl gidiyorrr ???beynime depodan kullan diyorum bunu hem yatarken hem sabah gözümü açar açmaz yapıyorum beynimin içindeki sinirağını bilgisayar ağı gibi hayal ediyorum ve kilolardan kurtul bunlar bizi yavaşlatıyor emrini veriyorum aynen bir komutan gibi her defasında nedense gülümsüyorum sonrası gidiyorlar işte kendimi sevmeye başladım artık güzelce göz makyajı yapıyorum her gün üstüme başıma daha dikkat ediyorum hep evdeyim oysa dışarı bile çıktığım yok ama kendi öz saygı ve güvenim için yapıyorum mutluyum :)))
Merhaba, sen bu yöntemle kaç kilo verdin canım?tatlım nasıl gidiyorrr ???
çok istikrarlı devam edemedim ama hala bu yönteme sonsuz inanıyorum :)Merhaba, sen bu yöntemle kaç kilo verdin canım?
http://drozantuncer-zdc.blogspot.com.tr/ linki canımİyi geceler efenim;
cranial paylaşımın için çok teşekkür ederim, dikkatlice okuyamadım ama yine de gece gece içime su serptin.
Doğum sonrası fazlalıkları üç ay gibi kısa bir sürede verip (dukan ile) akabinde ilk tıbbi hormon haşırneşirliğiyle çat diye 20 günde şişen ve son bir buçuk yılda yaptığı her türlü egzersiz, spor, diyet ve dikkatlilik hali sadece -daha da- kilo almasını engellemekte olan bahtsız bir bünyeye sahibim. Ayrıca ağırlıktan ve fazla spordan diz kapağı bölgesinde ciddi aşınmalar var ve sağlığımdan da oldum
Neyse ki şeytan dürttü gece gece dolandım yine diyet sayfalarında ve yazdıklarını gördüm.. Bu alanda edilgen bir yapıya sahip olduğum için yazılı bir şeyin beni toparlama ihtimali daha yüksek. Zira ben kendi çabalarımla bir arpa boyu yol alamadım. Kitabı netten bulmaya çalışıyorum şimdi, varmış ama linkler geçersiz muhtemelen. Bulamazsam kitabı alayım diyorum ancak birden fazla kitap var sanırım piyasada..
ee başlıyor muyuz:)şöyle bir durum da var; atıyorum hemen herkesin bildiği "elma kabuğu, salatalık dilimi" vs vs bir dolu tüyo uçuşur zihninde ama elinin altındayken bile üşenirsin bir şekilde.. ya da istikrarlı olamazsın genelde.. Asıl değişmesi gerekenin bu bakış açısı olduğunu düşürdüm ( evet bu konuda üşenmeden düşünürüm zaten ben hep :) Sanki bu odaklama etkisi başka şeyleri de hale yola koyabilirmiş gibi geldi ilk bakışta.. Hislerimde yanılmam (umarım) diyerek bağlayayım mevzuyu :)
heyecanla bekliyorum :) internet dışında kitabı nerden alabiliriz acaba ben de edinmek istiyorumCranial merhaba; geç saatte yazmışsın kapatmıştım, günlerdir de okul telaşımızdan dolayı foruma giremedim. Kitap için sipariş vericem birazdan, okuduktan sonra başlamak elzem zaten :)
oo bu süper bir haber :) deneyimlerini bizimle paylaşırsan çok seviniriz :)Slm kizlar bende sizi takip ediyordum yazdiklarinizi uyguluyordum gercekten işe yaradi 75 ten 68 düştum sizce nasil