Ben en aon birkaç hafta önce tartıldım 70dim ama sonrasında çok yedim o yüzden 73 olmuşumdur diye düşünüyorum. Kilom göğüs ve göbeğimde o yüzden çok iri görünüyorum
elma tipim yani. Değişik diyetler yaptım hiçbirine tam bağlı kalamadım artık diyet sözcüğünden kusma geldi bana duyunca bile irkiliyorum o yüzden sağlıklı beslenme arayışı içindetim.
Psikolojik olarak zorda olduğumda hep yiyorum mutsuz oldukça daha fazla yiyorum aç olmasam bile. Bu döngüyü durdurmak istiyorum o yüzden bu beslenme şekli dikkatimi çekti ve denemek istedim.
Yavaş yavaş kilo vermek ve açlığı hissetmek istiyorum. Uzun zamandır ne zaman iyice acıkıp yemek yediğimi hatırlamıyorum sürekli yiyorum ve mutsuzluğum artıyor. Açlık hissini kazanmak, normal insanlar gibi acıkınca yiyip doyunca bırakmak istiyorum.
Acelem yok temmuz yada ağustosa kadar 10 kg verebilirim diye düşünüyorum. Yazın nişanım olabilir. Sevgilimi şaşırtmak istiyorum uzaktayız ve beni gördüğünde gerçekten zayıfladığımı farketmesini istiyorum.
Diyeti çok deneyip en sonunda yeme bozukuğuma bir halka daha eklediğimi farkedince artık normal insanlar gibi beslenmeye karar verdim.
İşte benim hikayem budur arkadaşlar keşke herkes yeniden yazsa yada deneyimleyip başaranlar anlatsa da biz de bu sistemi doğru uygulayabilsek.