Diyetsiz kalıcı zayıflama ile huzurla inceliyorum...

Merhaba,
Herhangi bir gelişme var mı? Ben de bu yöntemi uygulamaya başladım. Şu an açlığımı keşfetme aşamasındayım. Devam ediyorsanız deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Merhaba dukan diyetiayen aç kalma nescafe yöntemi zayıflama ilacı denemediğim şey kalmadı diyet aevdasına düşmesen önce 68 kilonun üatüne çıkmayan ben diyet lerle al ver al ver 96 kg ye sabitlendim en iyi sonucu dukandan alsım bırakınca hop 96 sonra bu kitap geçti elime zdç 3 gündür bunu uygulamaya çalışıyorum sonuç alanlar varmı birde ben kahvaltı ettikten sonra sabah 09:00 da yapıyorum saat 15:00 da acıkıyorum akşam 21:30 da açıkıyorum açlığı öğrendim tokluğu öğrenmeye çalışıyorum varmı benle başlayanlar

Ben de bu yöntemi hemen bugün uygulamaya başlıyorum :halay:Gerçi, Ramazan başladığından beri buna benzer şekilde beslenmeye çalışıyordum ve hatta 63 kilodan 59a indim ama hadi adını da koymuş olalım.:KK48:

ben bu topiği unutmuşum yaa kusura bakmayın kızlar (bu konu ilgisini çekip uygulamak isteyenler))
yönteme hala devam ediyorum artık yaşam şeklim oldu acıkmadan asla ağzıma lokma sürmüyorum dolu dolu davet sofraları bile olsa hayır ben aç değilim ki diyorum
2014 de ağustosta 111 kilo
20 haziran 2016 da burada yazmışım 100-102 kilo arası gidip geliyorum diye
şimdii 82.5 kiloyum :KK76: 2 sene de 20 kilo... toplam da 28.5 kilo vermişim allaha şükür
artık herşey yerine oturdu bocalama olmadığı için hiç stres sıkıntı vee geri kilo almadan troid bezi bile olmayan bu ablanız hala zayıflıyorsa siz haydan haya erirsiniz kızlarrrrrr :halay:

ben bu topiği unutmuşum yaa kusura bakmayın kızlar (bu konu ilgisini çekip uygulamak isteyenler))
yönteme hala devam ediyorum artık yaşam şeklim oldu acıkmadan asla ağzıma lokma sürmüyorum dolu dolu davet sofraları bile olsa hayır ben aç değilim ki diyorum
2014 de ağustosta 111 kilo
20 haziran 2016 da burada yazmışım 100-102 kilo arası gidip geliyorum diye
şimdii 82.5 kiloyum :KK76: 2 sene de 20 kilo... toplam da 28.5 kilo vermişim allaha şükür
artık herşey yerine oturdu bocalama olmadığı için hiç stres sıkıntı vee geri kilo almadan troid bezi bile olmayan bu ablanız hala zayıflıyorsa siz haydan haya erirsiniz kızlarrrrrr :halay:
Waww harikasın canım sadece bu yöntemi mi uyguladın?

Waww harikasın canım sadece bu yöntemi mi uyguladın?
son 2 senedir sadece bu yöntem evet :))
aa bir dönem ilaçalardan mide ağrısı çekmeden önce elma sirkesi bal ılık su da içtim sabahları onun da zayıflamayı hızlandırdığını düşünüyorum bence faydalı .. veee kendimi gerçekten ama gerçekten sevmeyi öğrendim aslında her şey kendini cidden sevmek ve geçmiş de ki şeylerden dolayı kendini affetmekten geçiyor( neden kendimi ezdirdim neden daha akıllıca davranmadım v.s. gibi suçluluk üzüntü ve keşkelere son verdim :)
bilinç altı telkinleri, olumlama ,eft(duygusal özgürleştirme tekniği ) ve benzeri uygulamaları da sürekli yapıyorum hepsi zihin altını ikna yöntemi zaten, yeme içme işinde sadece bu yöntemi kullanıyorum , aç mıyım susuz muyum sürekli kontrol etmeme bile gerek yok alışkanlık oldu aç gibi hissedersem hemen su içiyorum 5 dk sonra hala açlık varsa açıkmışım tamam diyip yiyorum ama her zaman sağlıklı ne varsa önce ondan başlıyorum , arada insanın canı şekerli tatlı v.s. çekebiliyor onu sona bırakıyorum genelde de sağlıklılarla karnım doyduğu için çoğu zaman şekerliler yine yenmiyor
arada şekerli isteği dediğin en fazla ayda 1 yada bir kaç ayda bir oluyor allaha şükür

X