Merhaba Arkadaşlar,
size 11. Diyet listemi eklemiş bulunuyorum.
Eki Görüntüle 2015970 Şimdi bu süreç biraz zor geçti diyebilirim 3 hafta tatilde evden uzaktım bu süreç öncesi diyetisyenim ile görüştüm ve bir kaç izin kopardım tatil dönüşü 77 kg dum yani 2 kg almış görünüyordum diyetisyenime gittiğimde bunlar oturmuş kilolar değil ve hemen atacaksın dedi ve haklı çıktı 1,5 haftada 74 oldum ve 11.07. tarihinde yeni randevuma gideceğim bakalım daha ne kadar kg'larımdan vermiş olurum o zamana kadar.
32 kg oldu artık hedefime az kaldı hedefe bu kadar yakın olsanız bile kaçamak yapmayın yapacaksanız da sağlıklı kaçamaklar olsun çok acıktım o zaman 2 kayısı bir ceviz gibi şeyler başlangıca dönmeyin, aman bundan bir şey olmaz dediğiniz şeyler metabolizmanızı bloke eder YAPMAYIN.
Gerçekten acıktığınızda kaçamağa göz yumulur, bence kaçamak yerine öğününüzü 15 - 30 dk öne çekin ve yiyin hiç bir öğünü atlamayın bol su için.
Eklemek istiyorum ki bu tatil süreci vucuduma iyi geldi tatil öncesi vucudum kg verme konusunda oldukça durdu ve tatilde şoka uğradı (bu herşeyi serbest yedim anlamına gelmyor)
ve şimdi yine hızlanmaya başladı.
Hepinize başarılar diliyorum...
Diyetisyenimin Hedefine göre 5 kg kaldı benim hedefime göre 9 kg kaldııııııı