- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
- Konu Sahibi Canimcim86
yani sayfaya demek istemiştim.)Merhabalar teşekkür ederim topiğe derken ? :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani sayfaya demek istemiştim.)Merhabalar teşekkür ederim topiğe derken ? :)
yani sayfaya demek istemiştim.)
Hersey uygulanabilir görünüyor ama merak ettigim bisey var limon neden yasaklilar listesinde? Ben tuzsuz yagsiz salata yiyebilirim ama limonsuz yiyememMerhabaaaalaaaaar,
yeni listemi ekliyorum tekrardan bir önceki listemi uyguladığımda 4 haftalık bir sürecim vardı bu 4 haftanın bir haftasını tatildeydim ve Diyetisyenim bana free takılabilirsin ama abartmadan dedi bu bana 1,8 kg aldırdı dün gittiğimde oh canına deysin 1 senedir yasaklıydı dedi vucuduna iyi gelicek şok etkisi yaratacak ve fazlasını vereceksin bu sefer yeterki uygulamaya bozmadan devam et yine dedi ve tabiki spora devam :)
Eki Görüntüle 2041964
Hersey uygulanabilir görünüyor ama merak ettigim bisey var limon neden yasaklilar listesinde? Ben tuzsuz yagsiz salata yiyebilirim ama limonsuz yiyemem
Himm sasirdim dogrusu sirke pek sevmem ama ise yarayacaksa deneyebilirim. Saolasin...Merhaba,
limonun metabolizmayı kitlediğini söyledi daha net bilgi bendede yok ben limon yerine sirke kullanıyorum...
MerhabalarEveeeeeeet Merhaba Arkadaşlar,
ekte yeni listem bulunuyor yanlız söylemem gereken birşey olduuuu.
10. Haftalık Hamileyiiiiiiiiim lisstemde ona göre değişti yalnız kiloda aldım ama suçlusuda kendimim çünkü 3 hafta annemlerin yanına almanyaya gittim veeee yediiiiim yedimm durdum şimdi yine diyet listelerime devam abartmamak adına :)))