- Konu Sahibi Canimcim86
süpersin canım Canimcim86
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acaba türk kahvesi yasak kiiii?yok Kahve yasak tek sıvı SU ve Şekersiz Çay, takip için teşekkür ederim inşallah motivasyon olur
merhaba aslında menün tüm diyetisyenlerin yazdığı gibi farklı bişey yok.bende kılo verdım ve menumuz cok benziyor.önemli olman uymak.
önce vücudu diyete alıştırıyor sonra verecek sporu yavaş yavaş işleyecek.
bu arada sakın kıyafet alma.daha cok kilo vereceksin....
şimdiden tebrıkler
evet yasak bana dayanamıyorsan haftada bir kahve şekersiz içebilirsin dedi ama ben sırf filtre kahve veya türk kahvesi içiyorum (içersem tabiki ben oldukca içmemeye özen gösteriyorum)acaba türk kahvesi yasak kiiii?
teşekkür ederimsüpersin canım Canimcim86
benim menulerımde sekersiz türk kahvesi hurma ve cevizle birlikte olurdu. oda yağ yakımını hızlandırıyormuş.
tbr ederim canım kaç günde bir gün gidiyorsun diyetisyene ücret ne kadar bu arada tahlillerinde herhangi bi sorun varmıydıMerhaba herkese,
dün yine randevum vardı ve toplamda 13 kg gitti sizlere ekte tekrar yemek listemi ekliyorum ilginizi çekerse bakarsınız.
Hep söylüyorum ama her liste kişiye özeldir ona göre değerlendirin lütfen.
Listeye uyduğunuz, diyetisyeninizin söylediklerini ciddi uyguladığınız takdirde çocuk oyuncağı tabiki ara sıra motivasyonunuz düşebilir çünkü vucut insana bolca oyun oynuyor ama kendinize güvenin şeytana uymayın ve zayıflayın.
Ben diyetisyene başladığımdan beri çok daha positif bir insanım mutluyum ve kendimi seviyorum
3 haftada bir randevu veriyor takip edebilmek ve yeni öğün listeleri vermek için tahlillerimde ki sonuç hakkındada şunu diye bilirim bende insülin direnci mevcut ama ona rağmen imkansızı başardığımı söyliyor çok iyi gibiyor memnunum :)tbr ederim canım kaç günde bir gün gidiyorsun diyetisyene ücret ne kadar bu arada tahlillerinde herhangi bi sorun varmıydı
Öncelikle teşekkür ederim daha önce diyetisyen ile kilo vermeyi gereksiz buluyordum ama artık farklı düşünüyorum 3 haftada 80 tl vermeye değer çok memnunum bugün itibari ile 14 kg oldu ve öğünlerimden memnunum hiç aç kalmadan disiplinli bir şekilde yemeklerimi yiyorum tabiki yememem gerekn tonlarca şey var ama onları yemiş olmam beni hiç etkilemiyor. Sizide tebrik ederim çok başarılı yola devam pes etmek yok :)Bravo size çok hızlı ve iyi kilo verıyorsunuz ben karatay diyetiyle bir yılda 18 kilo verdim halada devam ediyorum yolum uzun
ne güzel seni burada görmek ne hoş :))Yol arkadaşıda geldiiiii :)
merhabalar. oncelikle verdiginiz kilolar hayirli ve kalici olsun bidaha hic gelmesin insallah:) bende diyetisyen kontrolune yeni girenlerdenim. gercekten duzen cok degistiriyor herseyi. bidahaki kontrolunuz ne zaman. suana kadar kac kg oldu