• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyenle başlayan Kilo verme Serüvenim Hedef 37 kg

Merhaba,

yeni diyet listemle burdayııııım 6. Diyet listem bu toplamda 18,5 kg verdim dahada iyi olacak inşallah :))

Eklentiler

• 6. Diyet Listem - Gülcan Karpuz.jpg
    6. Diyet Listem - Gülcan Karpuz.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 1.954
Merhaba listelerınızı merakla beklıyordum:) uzun zamandır paylasım yapmadınız. Hersey yolundadır Insallah kılolar gıdıyordur:)

Herşey yolunda son listemi paylaşmadım yoğunluktan ama gayet iyi gidiyor toplamda 23 kg verdim en kısa sürede yeni listemi paylaşırım

Herşey yolunda son listemi paylaşmadım yoğunluktan ama gayet iyi gidiyor toplamda 23 kg verdim en kısa sürede yeni listemi paylaşırım
Tebrık ederımm. Cok guzel.. Ben beklıyorum lısteyı ınsallah.. Takıpteyım:))

Merhaba oncelikle sizi tebrik ediyorum. Helal olsun. Ben polikistikover hastasıyım ve kilo vermek icin savas veriyorum kendimi bildim bileli ama artik psikolojik olarak ve fiziken cok yiprandim. Boy 174 gordugum maksimum kilo 117 oldu 2 yil önce 83e kadar dustum 1yil içerisinde ama suan 100e tekrar çıktım o kadar emeğim bosa gitti dizlerimi sakatladigimla kaldim o tempoda spor da yapamiyorum bu sebeple artık. Son gunlerde bu durum iyice canımı sıkmaya basladi kac gündür birsey yemeye calisirken aglamaya başlıyor birakip yemiyordum arkadasim zorla birşeyler yedirmeye çalıştı onun moral bozukluğu varken okulda arkadas ortaminda hadsizin biri kilomla dalga geçti ve artik son noktaya geldim katlanamiyorum bu duruma (basinizi sisirdim su dk ya kadar özür diliyorum sadece yazmak istedim cevremdekiler psikolojimi anlamiyorlar cunku onlar bu tarz asagilanmalara ve bosa giden emeklere maruz kalmadılar) listenize baktim uygulanabilir geldi hatta normal bi gunde yedigimden fazlasi var insulin direncinden bahsedildigini görünce uygulamak istedim faydasini gorebilirim o zaman ben de diye dusundum. Bu arada istanbulda boyle isinin hakkini veren diyetisyen tavsiyesi olan varsa alabilirim.

Merhaba oncelikle sizi tebrik ediyorum. Helal olsun. Ben polikistikover hastasıyım ve kilo vermek icin savas veriyorum kendimi bildim bileli ama artik psikolojik olarak ve fiziken cok yiprandim. Boy 174 gordugum maksimum kilo 117 oldu 2 yil önce 83e kadar dustum 1yil içerisinde ama suan 100e tekrar çıktım o kadar emeğim bosa gitti dizlerimi sakatladigimla kaldim o tempoda spor da yapamiyorum bu sebeple artık. Son gunlerde bu durum iyice canımı sıkmaya basladi kac gündür birsey yemeye calisirken aglamaya başlıyor birakip yemiyordum arkadasim zorla birşeyler yedirmeye çalıştı onun moral bozukluğu varken okulda arkadas ortaminda hadsizin biri kilomla dalga geçti ve artik son noktaya geldim katlanamiyorum bu duruma (basinizi sisirdim su dk ya kadar özür diliyorum sadece yazmak istedim cevremdekiler psikolojimi anlamiyorlar cunku onlar bu tarz asagilanmalara ve bosa giden emeklere maruz kalmadılar) listenize baktim uygulanabilir geldi hatta normal bi gunde yedigimden fazlasi var insulin direncinden bahsedildigini görünce uygulamak istedim faydasini gorebilirim o zaman ben de diye dusundum. Bu arada istanbulda boyle isinin hakkini veren diyetisyen tavsiyesi olan varsa alabilirim.

Merhaba ,

yazmanıza çok mutlu oldum bugün tekrar 2 listemi sizlerle paylaşacağım bence listeleri uygula çünkü kaybedeceğin kiloların haricinde hiç birşey yok... aşağlanma ve dalga geçme konusuna gelince de bu tarz insanlar kendi karakterleri ve kendine olan güvensizliklerinden dolayı bu kadar aşağlıklar boşverin gitsin siz hayatınıza bakın. Ben bu diyet boyunca hiç spor yapmadım anca günde 20 dk kadar tempolu yürüyüşlerim var oda köpeğimi gezdirirken yaptığım birşey bunada zamanım ve gücüm yok diyorsan o halde boş vakitlerinde çık sokağa dolaş oda bir hareket sayılır :) başarılar diliyorum ben inanıyorum başaracaksınız yeterki bol bol su için ve yemek listesine saatlerine uyun :)

Günaydın Herkese,

pazartesi diyetisyende randevum vardı, 82,6 kg çıktım bu sabah ise 82,3 kg tabiki mutluyum verilen her gram beni mutlu ediyor bazen moreliniz bozulabilir kilonuz sabit kalmış olabilir ama şöyle düşünmeyi deneyin sonuçta durdu ama kilo almıyorsunuz eninde sonunda zafer sizin olacak ve o kilolar gitmeye devam edecek tabiki bu beslenme şekline devam ederseniz tek ricam su içmeyi bırakmayın ben telefonuma bir uygulama indirdim oraya kilonuzu boyunuzu kayıt edip içtiğiniz suları gün içerisinde ekliyorsunuz girdiğiniz verilerden dolayı size içmeniz gereken miktarı belirtiyor ve ayarlarında yaptığınız değişikliklere görede hatırlatıyor ben çok memnunum.

Programın adı: water dring reminder
upload_2017-3-15_9-22-19.jpeg

Artı olarak beni merak edenler var ise aranızda benim küçük bir blogum var oradanda yazışabiliriz
Kitap Tabiri olarak aratırsanız googlede videolarımı ve paylaşımlarımıda göre bilirsiniz.
Uzun zamandır boşladım ama en yakın zamanda devamını getireceğimi umuyorum :)

Bu Kitap Tabiri işine girişme amacım ise insanların kitaplara olan merağını fazlalaştırmak ve gereksiz kitaplara para harçamamalarını sağlamaktır, maddi hiç bir çıkarım yok yanlış anlaşılmasın.

Videolarda gördüğünüz kişi 106 kg (ama artık değil :halay:)

http://kitaptabiri.blogspot.com.tr/

https://www.instagram.com/kitaptabiri/

https://www.facebook.com/kitap.tabiri

https://www.youtube.com/channel/UCYKXuulbqeSFPz6_5HvP2Jg

Günaydın Herkese,

pazartesi diyetisyende randevum vardı, 82,6 kg çıktım bu sabah ise 82,3 kg tabiki mutluyum verilen her gram beni mutlu ediyor bazen moreliniz bozulabilir kilonuz sabit kalmış olabilir ama şöyle düşünmeyi deneyin sonuçta durdu ama kilo almıyorsunuz eninde sonunda zafer sizin olacak ve o kilolar gitmeye devam edecek tabiki bu beslenme şekline devam ederseniz tek ricam su içmeyi bırakmayın ben telefonuma bir uygulama indirdim oraya kilonuzu boyunuzu kayıt edip içtiğiniz suları gün içerisinde ekliyorsunuz girdiğiniz verilerden dolayı size içmeniz gereken miktarı belirtiyor ve ayarlarında yaptığınız değişikliklere görede hatırlatıyor ben çok memnunum.

Programın adı: water dring reminder Eki Görüntüle 1967891

Artı olarak beni merak edenler var ise aranızda benim küçük bir blogum var oradanda yazışabiliriz
Kitap Tabiri olarak aratırsanız googlede videolarımı ve paylaşımlarımıda göre bilirsiniz.
Uzun zamandır boşladım ama en yakın zamanda devamını getireceğimi umuyorum :)

Bu Kitap Tabiri işine girişme amacım ise insanların kitaplara olan merağını fazlalaştırmak ve gereksiz kitaplara para harçamamalarını sağlamaktır, maddi hiç bir çıkarım yok yanlış anlaşılmasın.

Videolarda gördüğünüz kişi 106 kg (ama artık değil :halay:)

http://kitaptabiri.kadinlarkulubu.com.tr/

https://www.instagram.com/kitaptabiri/

https://www.kadinlarkulubu.com/kitap.tabiri

https://www.youtube.com/channel/UCYKXuulbqeSFPz6_5HvP2Jg

Merhaba,
Tebrik ederim sizi :) çok güzel kilo vermişsiniz..instagramdanda takipe aldım sizi..diyetinizi çok beğendim..bende 2 hafta önce diyetisyenle başladım ama hiç kilo veremedim, spor yapmama rağmen..polikistikover hastasıyım dolayısıyla insülin direnci de var büyük ihtimalle..kilo veremeyince şevkim kırıldı biraz...diyetisyende değiştiremiyorum çok küçük bir yerde yaşıyorum malesef..72 kiloyla ilk listenize başlamayı düşünüyorum ama kafama bir kaç şey takıldı..türk kahvesi yasakmış, bir de salatalarda limon yasak galiba..sebebini merak ettim..

Iyı aksmlar
Sureklı gırıp bakıyorum paylasım yaptınız mı yenı lıstenız var mı dıye..
Bır suredır ben duraklamadsyım. En yakın zsmanda kırmak umıdıyle. Bu arada yasmatalı kac kg verdınız. :) lıstelerınızı mshrum etmeyn bızden;)

Merhaba,
Tebrik ederim sizi :) çok güzel kilo vermişsiniz..instagramdanda takipe aldım sizi..diyetinizi çok beğendim..bende 2 hafta önce diyetisyenle başladım ama hiç kilo veremedim, spor yapmama rağmen..polikistikover hastasıyım dolayısıyla insülin direnci de var büyük ihtimalle..kilo veremeyince şevkim kırıldı biraz...diyetisyende değiştiremiyorum çok küçük bir yerde yaşıyorum malesef..72 kiloyla ilk listenize başlamayı düşünüyorum ama kafama bir kaç şey takıldı..türk kahvesi yasakmış, bir de salatalarda limon yasak galiba..sebebini merak ettim..

Diyetisyenimin söylediğine göre yasakladığı gıdaların metabolizmayı bloke ediyormuş daha çok bilgi bendede yok vucud bazı şeylere karşı ani reaksiyon gösteriyor ama bence bu yasakladıkları olmadanda yaşanıyor mesela limon yerine sirke kullanın :)

Iyı aksmlar
Sureklı gırıp bakıyorum paylasım yaptınız mı yenı lıstenız var mı dıye..
Bır suredır ben duraklamadsyım. En yakın zsmanda kırmak umıdıyle. Bu arada yasmatalı kac kg verdınız. :) lıstelerınızı mshrum etmeyn bızden:KK66:

9. Listem ektedir şu an 76,00 kg yum ve yola devam :)

Eklentiler

• 9. Diyet Listem.jpeg
    9. Diyet Listem.jpeg
    27,1 KB · Görüntüleme: 569
7 ayda 30 kg süper bir başarı tebrik ediyorum.
sporu dahil edebildinmi hayatına?

Back