- 4 Nisan 2008
- 2.179
- 4
- 681
- Konu Sahibi Canimcim86
Teşekkür ederim, umarım devamını getire bilirsiniz.
Bende teşekkür ederim..umarım sizde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim, umarım devamını getire bilirsiniz.
Merhabalar yarınkı sonucu ve ayrıntılsrıda merakla beklıyoruz:)
Bende baslıcam demıstım ya bugun bır hafta oldu. Insulın dırencıve hıpotıroıdıye ragmen 1.5 kgvermısım. Gunluk 45 dk spor ıle.. Herkese bol azımmm ve ıradee
Tebrikler şahane görünüyorsunuz? İki fotonun aynı kişiye ait olduğunu düşünemiyorum bile. 10 yaş büyük ablanız gibi duruyorTatlı krizlerine girdiğim hiç olmadı ihtiyacımı oldukça karşıladı listelerim ama nefsim ile boğuştuğum zamanlar oldu özellikle ilk 10 gün veya insanlar dondurma yerken, ama kendi kendime konuştum içimden hangisini istiyorsun gelecekte zayıf bir vucut ve mutlulukmu yoksa geçici bir mutlulukmu. Zorda olsa savaşın tatlı ihtiyacını suya veya çaya veya yoğurdunuza tarçin ile karşılayın.
Eki Görüntüle 2015969
Çok mutluyum hiç olmadığım kadarda huzurluyum.
teşekkür ederiiiim :)Tebrik ederim seni gerçekten çok güzel görünüyorsun. Umarım herkes hedeflediği kiloya ulaşır sevgiler :)
Çok teşekkür ederim oldukça bilgi aktrmaya çalışıyorum :)Gercektende super. Sporuda kattınız. O artıların hıcbı anlamı yok:)
Bulısteye uyacak olan arkadaslar vardı nasıl gıdıyor.
Sızden haberlerı hep beklıyoruz lutfen
Bende eski halimi yadırgıyorum sanki başka birisiymiş gibi bugünkü halime oldukça hızlı alıştım, onu çooook seviyorumTebrikler şahane görünüyorsunuz? İki fotonun aynı kişiye ait olduğunu düşünemiyorum bile. 10 yaş büyük ablanız gibi duruyor
Ooo süper olmuşsunuz maşallah yaTatlı krizlerine girdiğim hiç olmadı ihtiyacımı oldukça karşıladı listelerim ama nefsim ile boğuştuğum zamanlar oldu özellikle ilk 10 gün veya insanlar dondurma yerken, ama kendi kendime konuştum içimden hangisini istiyorsun gelecekte zayıf bir vucut ve mutlulukmu yoksa geçici bir mutlulukmu. Zorda olsa savaşın tatlı ihtiyacını suya veya çaya veya yoğurdunuza tarçin ile karşılayın.
Eki Görüntüle 2015969
Çok mutluyum hiç olmadığım kadarda huzurluyum.
Teşekkür ederim umarım isteyen herkes başararır...Ooo süper olmuşsunuz maşallah ya
Merhabalar çok mutlu oldum nice 1,5 kilolara inşallah evet aç kalmanız mümkün değil ama bazen insanı nefsi zorluyor ama buna rağmen yola devam edilice sonuç görülüyor, başarılar diliyorum inşallah istediğiniz hedef kiloya ulaşırsınızMrb başarınızından dolayı kutluyorum. Ben de salı günü bu diyete başladım ve şu ana kadar 1,5 kilo verdim. Kesinlikle aç bırakmayan bir diyet. İlk listede günde 6 dilim ekmek hakkınız var zaten ki inanın onu bile bitirirken zorlanıyorsunuz. Sonuna kadar devam edeceğim kısmetse ara ara kilo bildirimi de yapacağım.
Nasıl gidiyor diyetin canımMrb başarınızından dolayı kutluyorum. Ben de salı günü bu diyete başladım ve şu ana kadar 1,5 kilo verdim. Kesinlikle aç bırakmayan bir diyet. İlk listede günde 6 dilim ekmek hakkınız var zaten ki inanın onu bile bitirirken zorlanıyorsunuz. Sonuna kadar devam edeceğim kısmetse ara ara kilo bildirimi de yapacağım.
Bu hafta 3 haftalık süreç bitiyor 4 kilo 600 gram gitti :)Nasıl gidiyor diyetin canım
İyi vermişsin maşallahBu hafta 3 haftalık süreç bitiyor 4 kilo 600 gram gitti :)
Sizde 91 kilodan 69 a mi düstünüz? Masallah ne kdr sürdü ve neler yaptiniz?İyi vermişsin maşallah
90.9 diyelim hahah asla 91 diilSizde 91 kilodan 69 a mi düstünüz? Masallah ne kdr sürdü ve neler yaptiniz?
Suan hicbirsey yapmiyorum ama yapmak istiyorum.90.9 diyelim hahah asla 91 diil
Nisanda rejime başladım. Ufak bebeğim var o yüzden çok yapamadım. Ancak bebek arabası ile yürüyüş yaptım. Şimdi şimdi evde Leslie 3 mil yapıyorum ara sıra squat plank vs yapıyorum. Karbonhidratı azalttım iyice. Sadece kahvaltıda 2 dilim ekmek yiyorum, tam buğday ekmeği genellikle. Evde ekmeği yoğurdu kendim yapıyorum. Son zamanlara veremiyorum 4 kilo daha versem bitecek aslında çok vermeyi istemiyorum yakışmıyor bana. Yalnız en önemlisi motive olabilmek. Takımım çok güzel insanlardan oluşuyor, hep motivasyonumu yüksek tutmaya çalıştılar sağolsunlar. Sen ne yapıyorsun?