- 13 Ağustos 2009
- 141
- 74
- 298
- Konu Sahibi Canimcim86
Merhaba diyetinizi inceledim ve içime sindi uygulamaya başladım bugün inşallah devamı gelir. siz diyetinizi yaparken estradan spor yaptınızmı onu soracaktım size :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba diyetinizi inceledim ve içime sindi uygulamaya başladım bugün inşallah devamı gelir. siz diyetinizi yaparken estradan spor yaptınızmı onu soracaktım size :)
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DİYETTER BİR TABAK SEBZE DEDİĞİNDE HANGİ SEBZELERİ YEDİNİZ RİCA ETSEM SÖYLERMİSİNİZMerhaba çok mutlu oldum inşallah güzel sonuçlar alırsınız bana günde 20 dk yürüyüş haricinde spor vermedi buna rağmen bugüne kadar toplamda 16,3 kg verdim...
Umarım istediğiniz hedefe ulaşırsınız
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DİYETTER BİR TABAK SEBZE DEDİĞİNDE HANGİ SEBZELERİ YEDİNİZ RİCA ETSEM SÖYLERMİSİNİZ
Bu arada diyetisyeniniz keşke istanbul da olsaydı giderdim, çok güzel bir diyet ve siz azminizle çok güzel bir sonuç almışsınız tebrik ederim :)
mutlu oluruminşallah :) haberdar edeceğim sizi hep
Bugün ikinci günüm çok mutluyum regliminde ikinci günü kafa kafaya gidiyorum :)
Teşekkürler diyet çok güzel bu arada iyiki yayınladınızHer öğün 1 saat gecikmeli yenilebilir yalnız daha uzun süreli bir gecikmede bir sonraki öğünden devam
Konunun sahibi kısa bir süredir yok ama diyet listesi çok güzel tavsiye ederim :) ihtiyaç varsa tabiiÇok ilerleeme kaydetmissiniz maşallah ama hedef 37 çok düşük bir kilo
Haaa toplam 37 kilo.
Ben de 37 kiloya düşmek istediniz sandım