• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyenle başlayan Kilo verme Serüvenim Hedef 37 kg

Merhaba diyetinizi inceledim ve içime sindi uygulamaya başladım bugün inşallah devamı gelir. siz diyetinizi yaparken estradan spor yaptınızmı onu soracaktım size :)

Merhaba çok mutlu oldum inşallah güzel sonuçlar alırsınız bana günde 20 dk yürüyüş haricinde spor vermedi buna rağmen bugüne kadar toplamda 16,3 kg verdim...

Umarım istediğiniz hedefe ulaşırsınız

Merhaba diyetinizi inceledim ve içime sindi uygulamaya başladım bugün inşallah devamı gelir. siz diyetinizi yaparken estradan spor yaptınızmı onu soracaktım size :)

Merhaba çok mutlu oldum inşallah güzel sonuçlar alırsınız bana günde 20 dk yürüyüş haricinde spor vermedi buna rağmen bugüne kadar toplamda 16,3 kg verdim...

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DİYETTER BİR TABAK SEBZE DEDİĞİNDE HANGİ SEBZELERİ YEDİNİZ RİCA ETSEM SÖYLERMİSİNİZ

Bu arada diyetisyeniniz keşke istanbul da olsaydı giderdim, çok güzel bir diyet ve siz azminizle çok güzel bir sonuç almışsınız tebrik ederim :)

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DİYETTER BİR TABAK SEBZE DEDİĞİNDE HANGİ SEBZELERİ YEDİNİZ RİCA ETSEM SÖYLERMİSİNİZ

Bazsı Sebzeler yasak Mısır Patades ve Havuç gibi listede yazan yasaklar haricinde tümünü kullana bilirsiniz, baharat yasağınızda yok yani tuzdan mesela kesmenize gerek yok tabiki abartmazsanızda iyi olur :) Şimdiden kolay gelsin :)))

Bugün 5. Gün geç uyandım yani 8.30 daki kahvaltıyı ve ara öğünü kaçırdım bu durumlarda neler yapmalıyım ya da siz ne yaptınız?

Azimle devam ediyorum 3 gün önce sabah tartıldım bugün gene tartıldım sabah kilom aynı çıktı haftada bir kilo gibi ilerliyor zannedersem

Günaydın, bugün tartıldım 63.500 çok mutluyum kıyafetlerde bollaşma var hissediyorum özellikle karnımda fark var
sizle paylaşmak istedim :)

Çok ilerleeme kaydetmissiniz maşallah ama hedef 37 çok düşük bir kilo

Haaa toplam 37 kilo.
Ben de 37 kiloya düşmek istediniz sandım:KK48:

Back