Diyetisyenimin verdiği liste ile günlüğüm..

Ben de akşam için mercimek çorbası salata düşünüyordum ağır değil akşam çorba dimi ?

Ağır olmaz herhalde çok da bilmiyorum ki
Ama ben genelde akşam yemeği bana göre olmazsa senin yaptığın gibi çorba salata yiyorum

Şok şok şok
Ee süper çok iyi. ..
Insan 100 gr bile eksik çıksa çok mutlu oluyor. ..
işin ilginci evdeki tartıda 58 çıkıyoken bu tartıda 60 tan aşağı çıkmıyodum ben de moralim bozuluyo diye hiç tartılmıodum duruyodu odada bi köşede bu sabah 57.500 çıktım çok şaşırdım ben de ama haala göbişim var bu göbişle balayına gidemem hayatta

Canım bana diyetisyen Çorba içiyorsan ekmek yeme dedi.
Senin menün çok karbonhidrat ağırlıklı olmuş
Sebze salata ya da proteinden çok yoksun
Okulda ancak bu kadarı var ya

her zaman aynı tartıda tartıl ve yerini değiştirme sabit bi yerde dursun yoksa yanlış sonuçlar alırsın. özellikle dijital olanlar çok hassas olduğu için 2 3 kiloya kadar fark olabiliyor

Slm kızlar önce okul sonra ev işleri anca firsat buldum. Bu sabah ki kilom 70.8
Bu günkü menüm
Sabah : light beyaz peynirli tost 4 zeytin 2 yaprak kıvırcık ve bir bardak şekersiz çay
Ara : 1 elma ve bolca su
Öğlen: 5küçük köfte bolca yağsız salata ve 1 bardak ayran
Ara daha yapmadım akşam da bamya yemeği düşünüyorum.
Sporla ilgili yorumları okudum . Her gün yarim saat yürüyüş yapmayı planlı yorum

hava şartlarından dolayı yürüyemiyorum o yüzden dedim bende

Bisküvimi yememe ragmen dayanamayıp çikolatada yedim arada sınav zamanım tutamadım (

Bu da benim akşam yemeğim :) salatada hiç yağ yok

Eklentiler

• 20150105_180734.jpg
    180,4 KB · Görüntüleme: 96
Sabah kahvaltısından sonra şu saate kadar hiç bişey yemediğim için tavuğu fazla tutmuştum ama küçük parçasını yiyemedim salatanında uarısında tıkandım :) tabi yemek yerken sürekli ay bu yemek bana çok ay ben doydum bile gibi şeyler telkinledim beynime karnımı tıka basa yemiş gibi şiş hissediyorum :)))

bi süre sonra zaten mide küçülmeye başlıyo

Disarda yuruyemezsem evde kosu bandında yürümeyi düşünüyorum.
Ama bugünkü yürüyüşü mü yaptım bile
benim evde koşu bandı yok malesef
ya pilates seti alıp evde başlıycam yada spor salonuna yazılmayı düşünüyorum işte
bide spor yapmaya başlayınca daha çabuk acıkıyormuşsun galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…