Ben de akşam için mercimek çorbası salata düşünüyordum ağır değil akşam çorba dimi ?
işin ilginci evdeki tartıda 58 çıkıyoken bu tartıda 60 tan aşağı çıkmıyodum ben de moralim bozuluyo diye hiç tartılmıodum duruyodu odada bi köşedeŞok şok şok
Ee süper çok iyi. ..
Insan 100 gr bile eksik çıksa çok mutlu oluyor. ..
Okulda ancak bu kadarı var yaCanım bana diyetisyen Çorba içiyorsan ekmek yeme dedi.
Senin menün çok karbonhidrat ağırlıklı olmuş
Sebze salata ya da proteinden çok yoksun
her zaman aynı tartıda tartıl ve yerini değiştirme sabit bi yerde dursun yoksa yanlış sonuçlar alırsın. özellikle dijital olanlar çok hassas olduğu için 2 3 kiloya kadar fark olabiliyorişin ilginci evdeki tartıda 58 çıkıyoken bu tartıda 60 tan aşağı çıkmıyodum ben de moralim bozuluyo diye hiç tartılmıodum duruyodu odada bi köşedebu sabah 57.500 çıktım çok şaşırdım ben de ama haala göbişim var bu göbişle balayına gidemem hayatta
darısı başımıza :)))Ara öğünüm :) kızlar fotoları size örnek olsun diye atıyorum. 1 ay bunu uyguladım da verdim kiloları diye :))
hava şartlarından dolayı yürüyemiyorum o yüzden dedim bendeSlm kızlar önce okul sonra ev işleri anca firsat buldum. Bu sabah ki kilom 70.8
Bu günkü menüm
Sabah : light beyaz peynirli tost 4 zeytin 2 yaprak kıvırcık ve bir bardak şekersiz çay
Ara : 1 elma ve bolca su
Öğlen: 5küçük köfte bolca yağsız salata ve 1 bardak ayran
Ara daha yapmadım akşam da bamya yemeği düşünüyorum.
Sporla ilgili yorumları okudum . Her gün yarim saat yürüyüş yapmayı planlı yorum
Etki olarak bence ikisi de aynı eğer düzenli Yaparım bırakmam diyorsan evde de yapabilirsinspor salonuna gitmek mi daha iyi sizce yoksa evde pilates mi bilemedim
bi süre sonra zaten mide küçülmeye başlıyoSabah kahvaltısından sonra şu saate kadar hiç bişey yemediğim için tavuğu fazla tutmuştum ama küçük parçasını yiyemedim salatanında uarısında tıkandım :) tabi yemek yerken sürekli ay bu yemek bana çok ay ben doydum bile gibi şeyler telkinledim beynime karnımı tıka basa yemiş gibi şiş hissediyorum :)))
Disarda yuruyemezsem evde kosu bandında yürümeyi düşünüyorum.hava şartlarından dolayı yürüyemiyorum o yüzden dedim bende
benim evde koşu bandı yok malesefDisarda yuruyemezsem evde kosu bandında yürümeyi düşünüyorum.
Ama bugünkü yürüyüşü mü yaptım bile
bende 1 kase tavuk suyu çorba içtimAkşam yemeğim
1 kase tavuk suyu Çorba
Ciğer sote
diyetisyene ne kadar süre devam ediceksin?Akşam yemeğim
1 kase tavuk suyu Çorba
Ciğer sote