Diyetisyenimin verdiği liste ile günlüğüm..

Bir şey soracağım ben okuldan bu saatte anca çıktım akşam yemeği yiyemedim bu saatten sonra hiç mi yememeli acaba yoksa hafifte olsa öğün atlamayayım mı

2 haftada bir gidiyorum
2 kere daha gidecem ve inşallah 4 haftanın sonunda hedefe ulaşmış olacağımdan koruma listemi Alıp sonlandırıcam
ne kadar ödüyosun canım diyetisyene

Aksam yemegim

Haşlama yarım tavuk göğsü bol açılı
Salata
Biraz yoğurt bir kase bile yoktu
Bir dilim çavdar ekmeği

Üstüne 3 bardak çay

40 dk tempolu yürüyüş

3 litre su

Biraz sonra yeşil cayimi icecegim

Yeter herhalde. ..

ne kadar ödüyosun canım diyetisyene
1 kere muayene 1 kere kontrol
Muayene ücretli 90 tl kontrol ücretsiz
1 ay içinde bir kere muayene birkere kontrol oluyorum 2 haftada bir Gittiğim için
Ayda 90 tl yani

1 kere muayene 1 kere kontrol
Muayene ücretli 90 tl kontrol ücretsiz
1 ay içinde bir kere muayene birkere kontrol oluyorum 2 haftada bir Gittiğim için
Ayda 90 tl yani
benim de 1 görüşme 50 tl, 2 kontrol ücretsiz

Bu bölümün takipçisiyim.
Diyeti yapan arkadaşların vereceği kiloyu merakla bekliyorum.
Verdiğin kiloya çok imrendim canım.
Acaba bu listeyi uygulasam mı diye düşünüyorum ama o kadar çok ve bilinçsiz diyet yaptım ki metabolizmamı acaip yavaşlatmışım. Nerdeyse aç geziyorum ama yine kilo veremiyorum.
Liste bana o kadar çok geldi ki şimdi bunları yesem kilo alırmışım gibi geliyor.

Hiç diyetisyene gitmedim..
Gitmek de isterim ama bulunduğum yerde özel falan yok sadece devlet hastanesi ne geldi dediler ama ona da gitmedim..

Aslında gitmek gerekir değil mi?
Sadece diyet listesi için değil
Tüm tahlilleri de yapardı. ..

ben devlete gittim bu listeyle aynı nerdeyse ama bana 1 ay sonraya verdi kontrolü
benim amacım zaten testleri yaptrmaktı birazda çok çabuk kilo aldığım için bi hastalık mı var diye düşündüm eğer listenin faydası olmazsa özele gidicem ben bide

özel şansın varsa özele git derim...
devlette pek ilgilendiklerini düşünmüyorum...

canım ben gittim diyetisyene ama o dönem kilo veremedim.

ama şöyle bir şey önereyim ben geçen sene aile hekimime gerekli tahlilleri yaptırdım. Vücut ölçümü yapan bir eczanede de vücut ölçümümü yaptırdım 5 tl almışlardı o zaman... metabolizma hızım 1200 çıkmıştı hatta o zaman. sen de böyle bişey yapabilirsin :)

sağol cnm aklımda olsun da bnm acilen tesleri yaptırmam gerekiyor
çok aç kalınca nevrim dönüyor resmen..
başıma ağrılar giriyor vesaatlerce sürüyor..
sürekli ufak ufak bişeyler atıştırmam gerekiyor...

ben öyle şeyler yaşamadım hiç umarım sende de bi hastalık yoktur canm zaman geçirme sabah git bence :)

Başta bana da öyle geliyordu bazı günler azaltarak yemiştim o zaman kilo veremediğimi görmüştüm. Sonra öğrendim ki Vücudu ac bırakarak metabolizmamızı yavaşlatıyoruz halbuki yakıta ihtiyacmz var az ve sık yemek esasmış

Ben sadece limonata ile beslendiğimi bilirim kilo vermek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…