diyetisyene ne kadar süre devam ediceksin?
evet yılbaşı ödülüm olsun istediğimi yiyim dedim, karnıma ağrılar girdi yiyemedim :))bi süre sonra zaten mide küçülmeye başlıyo
ne kadar ödüyosun canım diyetisyene2 haftada bir gidiyorum
2 kere daha gidecem ve inşallah 4 haftanın sonunda hedefe ulaşmış olacağımdan koruma listemi Alıp sonlandırıcam
spor salonuna gitmek mi daha iyi sizce yoksa evde pilates mi bilemedim
Bence imkanın varsa spor salonu
1 kere muayene 1 kere kontrolne kadar ödüyosun canım diyetisyene
benim de 1 görüşme 50 tl, 2 kontrol ücretsiz1 kere muayene 1 kere kontrol
Muayene ücretli 90 tl kontrol ücretsiz
1 ay içinde bir kere muayene birkere kontrol oluyorum 2 haftada bir Gittiğim için
Ayda 90 tl yani
ben devlete gittim bu listeyle aynı nerdeyse ama bana 1 ay sonraya verdi kontrolüHiç diyetisyene gitmedim..
Gitmek de isterim ama bulunduğum yerde özel falan yok sadece devlet hastanesi ne geldi dediler ama ona da gitmedim..
Aslında gitmek gerekir değil mi?
Sadece diyet listesi için değil
Tüm tahlilleri de yapardı. ..
ben devlete gittim bu listeyle aynı nerdeyse ama bana 1 ay sonraya verdi kontrolü
benim amacım zaten testleri yaptrmaktı birazda çok çabuk kilo aldığım için bi hastalık mı var diye düşündüm eğer listenin faydası olmazsa özele gidicem ben bide
tavuk suyu çorbayı nasıl yapıyorsunuz :)Akşam yemeğim
1 kase tavuk suyu Çorba
Ciğer sote
Hiç diyetisyene gitmedim..
Gitmek de isterim ama bulunduğum yerde özel falan yok sadece devlet hastanesi ne geldi dediler ama ona da gitmedim..
Aslında gitmek gerekir değil mi?
Sadece diyet listesi için değil
Tüm tahlilleri de yapardı. ..
canım ben gittim diyetisyene ama o dönem kilo veremedim.
ama şöyle bir şey önereyim ben geçen sene aile hekimime gerekli tahlilleri yaptırdım. Vücut ölçümü yapan bir eczanede de vücut ölçümümü yaptırdım 5 tl almışlardı o zaman... metabolizma hızım 1200 çıkmıştı hatta o zaman. sen de böyle bişey yapabilirsin :)
sağol cnm aklımda olsun da bnm acilen tesleri yaptırmam gerekiyor
çok aç kalınca nevrim dönüyor resmen..
başıma ağrılar giriyor vesaatlerce sürüyor..
sürekli ufak ufak bişeyler atıştırmam gerekiyor...
Tavuksuyu çorbayı annem yapmış getirmiş ben yapmadım o Yüzden birşey diyemeyeceğim :))tavuk suyu çorbayı nasıl yapıyorsunuz :)
Bakliyat 2 hafta sonra dahil edilecekvienna ilk iki hafta bakliyat neden yasak ?
Başta bana da öyle geliyordu bazı günler azaltarak yemiştim o zaman kilo veremediğimi görmüştüm. Sonra öğrendim ki Vücudu ac bırakarak metabolizmamızı yavaşlatıyoruz halbuki yakıta ihtiyacmz var az ve sık yemek esasmışBu bölümün takipçisiyim.
Diyeti yapan arkadaşların vereceği kiloyu merakla bekliyorum.
Verdiğin kiloya çok imrendim canım.
Acaba bu listeyi uygulasam mı diye düşünüyorum ama o kadar çok ve bilinçsiz diyet yaptım ki metabolizmamı acaip yavaşlatmışım. Nerdeyse aç geziyorum ama yine kilo veremiyorum.
Liste bana o kadar çok geldi ki şimdi bunları yesem kilo alırmışım gibi geliyor.