Diyetisyenimin verdiği liste ile günlüğüm..

neden bıraktın ki pilatesi? yılbaşından önce 3 gün yapmadım ve cıvıklaştım resmen... haftada 4-5 gün yapmaya çalışıyorum

Kızlar hepinize günaydın :))) bütün Mesajları okudum şimdi liste güncelliyorum hadi Bismillah :)))

neden bıraktın ki pilatesi? yılbaşından önce 3 gün yapmadım ve cıvıklaştım resmen... haftada 4-5 gün yapmaya çalışıyorum
Çok önce yaptım ve bıraktım cnm ya 2 yıl olmuştur. .

canım benim hedefimi 53 yapar mısın :))

Meyve yemedim diyet biskuvi yedim icime dogmus hahaha :) simdide 2 dilim cavdar ekmegi biraz peynir ve zeytin

iş yerimde wcden sonra 57.4 çıktım :)) burda şu büyük tartılardan var eskiden diyetisyen kullanıyomuş bu tartıyı. Bu cuma diyetisyen kontrolüm var çok heyecanlıyım

Şok şok şok
Ee süper çok iyi. ..
Insan 100 gr bile eksik çıksa çok mutlu oluyor. ..

Öğle yemegim

1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek. ..

Kizlar oglen pirinc lapasi yesek olurmu listede yok ama bende cok odem var odem atiomuss

Merhaba kızlar..
Ben de size katılmak istiyorum. Klasik olarak diyetlere 1-2 gün devam edebilenlerdenim ama birlikte belki güzelce kurallarına uyup hedefime ulaşabilirim.
Yarın başlıyorummm

Boyum 175
Kilom 76
Hedef Kilom 65
Belki zayılayınca daha da düşürürüm hedef kilomu

Öğle yemegim

1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek. ..
Canım bana diyetisyen Çorba içiyorsan ekmek yeme dedi.
Senin menün çok karbonhidrat ağırlıklı olmuş
Sebze salata ya da proteinden çok yoksun

Son düzenleme:
Ben de akşam için mercimek çorbası salata düşünüyordum ağır değil akşam çorba dimi ?
Ağır değil aksine yetersiz bir sebze yemeği ya da tavuklu etli birşeyler de Olmalı bence

Son düzenleme:
Hoşgeldin :))
Hayırlı olsun inşallah :))

Canım bana diyetisyen Çorba içiyorsan ekmek yeme dedi.
Senin menün çok karbonhidrat ağırlıklı olmuş
Sebze salata ya da proteinden çok yoksun
benim listemde de akşam yemeğinde çorba yoksa 3 dilim ekmeğim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…