ya ben biz hiç tavuk suyu çorba yapmadık seneler önce komşumuz getirmişti çok hoşuma gitmşti öğrenmek istiyorum :)Tavuksuyu çorbayı annem yapmış getirmiş ben yapmadım o Yüzden birşey diyemeyeceğim :))
Bakliyat 2 hafta sonra dahil edilecek
2 hafta sonra başka liste yazıcam
Tamam canım yarın annemden tarifi Alıp burada paylaşacam :)ya ben biz hiç tavuk suyu çorba yapmadık seneler önce komşumuz getirmişti çok hoşuma gitmşti öğrenmek istiyorum :)
Benim annem ben ne zaman diyete başlasam annem yememem gereken şeyleri arka arkaya pişiriyor bugün kurufasülye pişirmiş yarına da bulgur köftesi yap diyor bana((
bi de sürekli aynı şeyleri yemiş olmak istemiyorum bu yüzden yediklerimizi söylerken nasıl pişirdiğimizi de anlatıp birbirimize fikir versek nasıl olur ?
Tamam canım yarın annemden tarifi Alıp burada paylaşacam :)
Yarın da annemin misafirleri varmış bana Börek tatlı falan yaptırdı gece gece ama hiç tadına bile bakmadım inşallah yarın da yemem
canım tahliller için ilk olarak dahiliyeye gidilir, zaten diyetistene direkt giriş alınamaz hekim olmadığı içinHiç diyetisyene gitmedim..
Gitmek de isterim ama bulunduğum yerde özel falan yok sadece devlet hastanesi ne geldi dediler ama ona da gitmedim..
Aslında gitmek gerekir değil mi?
Sadece diyet listesi için değil
Tüm tahlilleri de yapardı. ..
Erken mesaiye başlamışsın katzecim :))Kendi kendime konuşuyorum kızlar nerdesiniz
maleseff :)))Erken mesaiye başlamışsın katzecim :))
Sorma canm yaaa bende de sürekli bi yeme isteği var.. dün sabah kahvaltısından sonra akşama kadar uyuduğum için öğle ve ara öğünlerimi yiyememiştim sanırım ondan oldu gece 3buçukta uykumdan elim ayağım titreyerek uyandım.. çikolata çorba muz marul saat başı karnm ackkıyoGünaydınlar... Dün 57 yi görünce bir saldım ki sormayın. Öğlen ve akşam yediklerimi ne siz sorun, ne ben söyliyimama bugünden itibaren kaçamak yok.. Bu arada dün ara öğünlerimi atlamıştım, cezasını fazlasıyla çektim
ya ben biz hiç tavuk suyu çorba yapmadık seneler önce komşumuz getirmişti çok hoşuma gitmşti öğrenmek istiyorum :)
Benim annem ben ne zaman diyete başlasam annem yememem gereken şeyleri arka arkaya pişiriyor bugün kurufasülye pişirmiş yarına da bulgur köftesi yap diyor bana((
bi de sürekli aynı şeyleri yemiş olmak istemiyorum bu yüzden yediklerimizi söylerken nasıl pişirdiğimizi de anlatıp birbirimize fikir versek nasıl olur ?
Günaydınlar... Dün 57 yi görünce bir saldım ki sormayın. Öğlen ve akşam yediklerimi ne siz sorun, ne ben söyliyimama bugünden itibaren kaçamak yok.. Bu arada dün ara öğünlerimi atlamıştım, cezasını fazlasıyla çektim
dün ara öğünlerimi atlatım ve ana öğünlere acayip aç girdim bir de regl olucam o da var tabi ama bugün toparladım merak etme :) boy ve kilolarımız aynı ya, o yüzden ölçülerini merak ettim. Bende göbek ve basen var senin vücudun nasıl?Katze sana nasıl kızdım yeme ya lütfen
Ne demek salmak. .
Biz birbirimiz için varız burda
Daha once de dedim bişeyler yerken burasi aklımıza gelsin diye. .
Sen de öyle yap cnm ya...
hımm benim de gelinlik için ölçüm alındı daha önce hiç ölçmemiştim. 3-4 hafta önce ölçüldü 85-62-95 dı. Göbek ve basenim varbelim vücut tipim böyle olduğu için hep ince ama basen var hemde çokk
Allah'ım bel ölçüleriniz ne güzel90 68 93
benim vücut tipim böyle annem sağolsun:)) basenleri de vermiş gerçi ama olsun:)) gelinlikte bel çok önemliymiş, gelinliği güzel gösteren en önemli şey belmiş, ben de tam belimi ortaya çıkaran bi gelinlik seçtimAllah'ım bel ölçüleriniz ne güzel(((
Benim belim çok kalın
Hiç simitim yok göbeğim de yok
Varsa yoksa basen ve iç bacak(((
85-71-94