Diyetisyenimin verdiği liste ile günlüğüm..

bende akşam yemeği yemeden önce tartıldım. bugn çok fazla yemeyip yürüyüşe gittiğim halde kilom artmış neden anlamadım tartının yeri değiştikçe kilom da değişiyo anlayamadım :) akşam yemekte de tavuk ızgara ve bol limonlu salata yedim :)

Bu arada salataya 1 yemek kaşığı mısır koysak çok mu kalorili olur ?

aslında benim tek sorunum sabır. hemen olsun bitsin istiyorum galiba
200gr vermemde iyi onu farkettim 1 ay böyle giderse 6 kilo
yavaş ama sağlıklı

Sabır sabır olacak..

Yazın ailemin yanında alıyorum kiloları 5-6 kilo kadar..

O zamanlar benim tepkim kilolara karşı lalala :)

Sonra tatil dönüşü sıkı bi diyetle hop istediğim kiloda oluyordum ki bu yıl olmadı ev taşıdım sonra tam gaz gezmeler beni duraklatti
Haftada 4 arkadaşıma davetli bile oluyordum
E hep gitmek olmuyor onları da çağırmak gerekiyor derken ye kızım ye sonra kilo vereme. ..

Ama artık gezmelere bi sınır koydum
Haftada 1 olacak ve ben bu kiloları vereceğim

Daha dolapta giyilecek birsürü elbise beni bekliyor. .

Ay ceneye bak ceneye...

Olacak başka yolu yok. .

YARIN. ...

Vienna cnm çıkayım mi falan diyordum paylaşımda bulunamam diye ama
Sanırım ben hep burda olacağım

Mutluyum böyle bi topikte olduğum için. .

Bence herkes spor yaparken ya da bişeyler yerken burayı düşünsün. ..

slm kızlar haftasonu evde değildim haliyle diyete başlayamadım ama yarından itibaren bende başlıyorum. Yalnız bir şey kafama takıldı daha önce diyetisyenim spor yapma vücudun su tutar kilo vermiyormuş gibi gelir demişti . şimdi ne yapsam acaba bu konuda bir bilgisi olan var mı? Spor yapsam mı yapmasam mı bilemedim.

bende pazadan beri diyet yapıyorum ama bu kadr yoğun değil bugün sabah kütüphaneye gittiğim için kahvaltıya bi ayran bi tane paket değil form bisküvi yedim öğlen de mercimek çorba yedim başka yarım dilimde tam buğday ekmek yedim bunun yanında kahve yeşil çay çay ve 3 litre su aldım bi sıkıntım var ama barsaklarımdan sürekli ses geliyor ama tuvalete gidemiyorum ilaçda alamıyorum alışkanlık olur diye az yediğim için diye düşünüyorum ama umarım öyledir

ilk kez duydum böyle bişi, spor yapmazsan cıvık olur ama vücudun bence şart. Ben pilates yapıyorum 1,5 aydır düzenli

Ilk defa duyuyorum spor yapma diyen diyetisyen
Sen yap sporunu sıkılasirsin. .
Kendini iyi hissedersin. .

ilk kez duydum böyle bişi, spor yapmazsan cıvık olur ama vücudun bence şart. Ben pilates yapıyorum 1,5 aydır düzenli

Harikasın sen plates yapabilene işte
Ben düzenli olarak 2 ay yapıp sonra da birakmistim. .
Çok işe yarıyor.

Katze seninle kilolarimiz aynı boylarımız aynı ama hedefimiz farklı. ..
Gel sen de hedefini 53 yap
Olur mu?

kızlar aksam acıkınca napıosunuz
Meyve ye meyveeee :)) zorla yediricem galiba sana meyve :))
Canım ben listeye eklemedim ama eğer gece acıkılırsa acil durumlarda diyet busküvi yeniliyor
kızlar
boy:1.58
kilo:79.5
Hemen listeye ekliyorum :)

Yazıp as valla en iyisi bu :))

Canım spor sonrası kiloda Artış olur bu çok normal sabahları aç karnına tartıl budur gerçek kilon gün içinde tartılma

Yasasın azimli topikdasss :)))
Ohhhh bizi bırakıp gidemiyorsun işteee naberrrrrr :)))
Ilk defa duyuyorum böyle birşey ilginç geldi valla :/

aynen ben çok erken uyandım ve karnım çok feci acıkmış. aklıma sizler geldiniz. hayır dedm dayanacaksın başka şeylerle oyala kendini dedim :) Hatta ben o kadar etkilenmişim ki rüyamda koca bir tabak pilav yerken gördüm kendimi. sonra da rüyamda kendime kızdım sabah tartılıp kilo bildirimi yapacaksın şimdi neden bunu yiyorsun diye :))

spordan hemen sonra tartılınca kilon artmış olur bunun sebebi vücudun su toplaması mı bilemem ama kısa zaman sonucu bu :) uzun zamanda sporla daha çok kilo vermiş olduğunu göreceksin. yani spordan hemen sonra tartılma :)

benim fazla kilom çok olduğu için spor hocam izin vermemişti platese çünkü etlerin sıkılaşır ve kilo vermen zorlaşır demişti. Leslie ile evde yürüyüş videosuna başlayacağım ben de birazdan.

eveet şimdi kendi mesajıma geleyim :)

1 kaşık mısır eklesek salataya çok mu kalori arttırmış oluruz diye sormuştum yardımcı olur musunuz ?

Ben çok çok erken uyandım bugün. şuan saat 04:40 ben 1 saattir uyanığım ve o kadar acıkmışım ki kahvaltımı 7 buçukta yapmayı planladığım için o saate kadar midemi oyalamak için 2 tane diyet bisküvi ve şekerim düşmesin diye iki tane minik çakıl taşı çikolatadan yedim. şimdi de yağ yakıcı ve kilo vermeye yardımcı olsun diye mis gibi kekik demledim onu içicem. içtikten yarım saat sonra da Leslie ile evde yürüyüş videosuyla spor yapmayı planlıyorum :)

Kilo bildirimini bugün yapacağımız için tabiki de yemeden önce tartıldım.

5 ocak 2015 kilom: 83.1

herkese yeni haftada bol bol azim diliyorum :)))

Günaydın güzel bayanlar...
Haftanın ilk iş günü. .
Ve kilom

57.7

Olur tabiki, ne kadar az o kadar iyi:)) çünkü bu yaz düğünüm var kısmetse, biliyosun artık 5 çocuk doğurup 36 beden olmak moda:)) şişmemem lazım

bi de bi arkadaşım doğum yapmıştı, ay nasıl kiloları kalmış yanakları patates gibi kalmış çokkk korktum mümkün olan en az kilo ile hamile kalmalıyım kilo takıntım var kendimi bildim bileli... şimdi yaklaşık 5 kg verdim ya kendimi hafiflemiş hissediyorum, 5 kg yükümü atmış gibiyim, daha rahat nefes alıyorum sanki

iş yerimde wcden sonra 57.4 çıktım :)) burda şu büyük tartılardan var eskiden diyetisyen kullanıyomuş bu tartıyı. Bu cuma diyetisyen kontrolüm var çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…