aslında benim tek sorunum sabır. hemen olsun bitsin istiyorum galiba
200gr vermemde iyi onu farkettim 1 ay böyle giderse 6 kilo
yavaş ama sağlıklı
ilk kez duydum böyle bişi, spor yapmazsan cıvık olur ama vücudun bence şart. Ben pilates yapıyorum 1,5 aydır düzenlislm kızlar haftasonu evde değildim haliyle diyete başlayamadım ama yarından itibaren bende başlıyorum. Yalnız bir şey kafama takıldı daha önce diyetisyenim spor yapma vücudun su tutar kilo vermiyormuş gibi gelir demişti . şimdi ne yapsam acaba bu konuda bir bilgisi olan var mı? Spor yapsam mı yapmasam mı bilemedim.
slm kızlar haftasonu evde değildim haliyle diyete başlayamadım ama yarından itibaren bende başlıyorum. Yalnız bir şey kafama takıldı daha önce diyetisyenim spor yapma vücudun su tutar kilo vermiyormuş gibi gelir demişti . şimdi ne yapsam acaba bu konuda bir bilgisi olan var mı? Spor yapsam mı yapmasam mı bilemedim.
ilk kez duydum böyle bişi, spor yapmazsan cıvık olur ama vücudun bence şart. Ben pilates yapıyorum 1,5 aydır düzenli
Hoşgeldin :))Selam kızlar ben de katılmak istiyorum. 163 boy, 82 kiloyum.
Meyve ye meyveeee :)) zorla yediricem galiba sana meyve :))kızlar aksam acıkınca napıosunuz
Hemen listeye ekliyorum :)kızlar
boy:1.58
kilo:79.5
Yılmak yok kar yagsada spor yapcam:) yarın.komşulara gelince kapıya yazı ascam:) maşallah al gülüm ver gülüm hepimiz comertiz. Boş gitmeyen komşu tabağı ve bos gelmeyen komşu tabağı:)
sabah tatili yazarım,
Canım spor sonrası kiloda Artış olur bu çok normal sabahları aç karnına tartıl budur gerçek kilon gün içinde tartılmabende akşam yemeği yemeden önce tartıldım. bugn çok fazla yemeyip yürüyüşe gittiğim halde kilom artmış neden anlamadımtartının yeri değiştikçe kilom da değişiyo anlayamadım :) akşam yemekte de tavuk ızgara ve bol limonlu salata yedim :)
Bu arada salataya 1 yemek kaşığı mısır koysak çok mu kalorili olur ?
Sabır sabır olacak..
Yazın ailemin yanında alıyorum kiloları 5-6 kilo kadar..
O zamanlar benim tepkim kilolara karşı lalala :)
Sonra tatil dönüşü sıkı bi diyetle hop istediğim kiloda oluyordum ki bu yıl olmadı ev taşıdım sonra tam gaz gezmeler beni duraklatti
Haftada 4 arkadaşıma davetli bile oluyordum
E hep gitmek olmuyor onları da çağırmak gerekiyor derken ye kızım ye sonra kilo vereme. ..
Ama artık gezmelere bi sınır koydum
Haftada 1 olacak ve ben bu kiloları vereceğim
Daha dolapta giyilecek birsürü elbise beni bekliyor. .
Ay ceneye bak ceneye...
Olacak başka yolu yok. .
YARIN. ...
Ohhhh bizi bırakıp gidemiyorsun işteee naberrrrrr :)))Vienna cnm çıkayım mi falan diyordum paylaşımda bulunamam diye ama
Sanırım ben hep burda olacağım
Mutluyum böyle bi topikte olduğum için. .
Bence herkes spor yaparken ya da bişeyler yerken burayı düşünsün. ..
Ilk defa duyuyorum böyle birşey ilginç geldi valla :/slm kızlar haftasonu evde değildim haliyle diyete başlayamadım ama yarından itibaren bende başlıyorum. Yalnız bir şey kafama takıldı daha önce diyetisyenim spor yapma vücudun su tutar kilo vermiyormuş gibi gelir demişti . şimdi ne yapsam acaba bu konuda bir bilgisi olan var mı? Spor yapsam mı yapmasam mı bilemedim.
teşekkür ederim hoş buldum her gün girmeye çalışacağım ve ne yedim içtim, ne yaptım, ne kadar kaybettim aktaracağım. :)Hoşgeldin :))
Vienna cnm çıkayım mi falan diyordum paylaşımda bulunamam diye ama
Sanırım ben hep burda olacağım
Mutluyum böyle bi topikte olduğum için. .
Bence herkes spor yaparken ya da bişeyler yerken burayı düşünsün. ..
slm kızlar haftasonu evde değildim haliyle diyete başlayamadım ama yarından itibaren bende başlıyorum. Yalnız bir şey kafama takıldı daha önce diyetisyenim spor yapma vücudun su tutar kilo vermiyormuş gibi gelir demişti . şimdi ne yapsam acaba bu konuda bir bilgisi olan var mı? Spor yapsam mı yapmasam mı bilemedim.
ilk kez duydum böyle bişi, spor yapmazsan cıvık olur ama vücudun bence şart. Ben pilates yapıyorum 1,5 aydır düzenli
Olur tabiki, ne kadar az o kadar iyi:)) çünkü bu yaz düğünüm var kısmetse, biliyosun artık 5 çocuk doğurup 36 beden olmak moda:)) şişmemem lazımHarikasın sen plates yapabilene işte
Ben düzenli olarak 2 ay yapıp sonra da birakmistim. .
Çok işe yarıyor.
Katze seninle kilolarimiz aynı boylarımız aynı ama hedefimiz farklı. ..
Gel sen de hedefini 53 yap
Olur mu?
ben 58.2 çıktım bu sabah, regl olucam onun şişliği galibaGünaydın güzel bayanlar...
Haftanın ilk iş günü. .
Ve kilom
57.7