Diyetisyenimin verdiği liste ile günlüğüm..

Ben aynıyım canım listeyi güncellendim zaten ilk mesaja bakabilirsin yeni tablo da oluşturdum bugün bildirim daha fazla yapan olmazsa 5 kişi devam edicez sanırım

vienna cnm eline sağlık
olsun bu sayfa devam etsin de
5 kişi olalım varalım...

ben de hafta sonları kaçamaklarım oluyor pazartesi fazla çıkıyorum tartıda diye demiştim ama canınız sağ olsun pazartesi olsun bildirim günümüz.....

vereceğiz başka yolu yok....

menümü yazayım...

sabah: tost içinde 3 dilim sucuk vardı
biraz peynir
çay

ara: 1 nescafe,1 tane küçük eti hoşbeş paketin tamamı değil sadece 1 tane

öğle: kepekli tost ekmeği içine 3 köfte
salata

ara: 1 bardak tarçınlı süt
2 grissini

akşam: yarım kase tarhana çorbası
3-4 dal karnabahar haşlaması üzeri yoğurtlu
roka
1 dilim ekmek

ara: 2 kuru kayısı, 2 ceviz

3litre su içtim ve 4 km yürüyüş yaptım....

çok yemişim gibi geldi bi anda yediklerimi yazınca...
sizce çok mu kızlar?

yerli malı haftası yapmadık okul büyük çok fazla yapan olmuştu
öğrencilerime söz vermiştim son hafta yaparız diye ...
sınıfın yarısı geliyor yarısı gelmiyor biz de yapmaktan vazgeçtik iyi de oldu ...
yapsaydık eğer ben kesin kendimi tutamazdım...
sağolsun velilerim hamarat...

bence gayet hoş bir menü :) canını sıkma çok yedim falan diye. diyette sucuk önerilmez mesela ama sonuçta biz 1-2 hafta diyet yapmıyoruz. canımız çekecek elbet ki yiyeceğiz arada. uzun sürebilmesi için zaman zaman nefsimizi körlememiz gerek :)

Teşekkür ederim kizlar
Biliyorum sucuk yasak ama dayanamadım
3 dilim yedim...

Yarın tartıda daha az çıkarım inşallah. .
Az çıkınca heyecanlaniyorum
O günüm de çok güzel geçiyor
Kendimi frenliyorum. .

Iyi geceler...

aynen ben de eksili çıktıkça daha çok eksili çıkıyorum. resmen güç alıyorum. ama artılı çıkınca ya da sabit kalınca düzenim bozuluyor. motivasyonum kırılıyor.

hepinize iyi geceler ballar :)

arkadaşlar evde internetim yoktu o yüzden bildirim yapamadım. ama bırakmadım hala devam ediyorum giremediğim süre içinde 2 kilo vermişim tam kabul eder misiniz bilmiyorum ama 60.4tüm dün sabah

Günaydın herkese...
Bol eksili günler olsun...

Sabah: 1 dilim peynir
Yarım domates
Roka
1 dilim kepek ekmeği
Çay

canımm beni de listeye yazar mısın 57,5 um aynıyım... Hem diyet hem spor motivasyonumu kaybetmek üzereyim ne yapacağımı bilemiyorum bana yardımcı olun lütfen hiç içimden gelmiyo artık spor

Sabah:

2 dilim ekmekten tost ve 7 zeytin

ara: 3 mandalin, 1 muz

Ay dünden bugüne eksilmişim
Eksili kilolara Geçmek ne güzel Şeymiş öyleee

arkadaşlar evde internetim yoktu o yüzden bildirim yapamadım. ama bırakmadım hala devam ediyorum giremediğim süre içinde 2 kilo vermişim tam kabul eder misiniz bilmiyorum ama 60.4tüm dün sabah
Tekrar boyunu başlangıç kilonu ve hedefını yazarsan tekrar listeye eklerim

canımm beni de listeye yazar mısın 57,5 um aynıyım... Hem diyet hem spor motivasyonumu kaybetmek üzereyim ne yapacağımı bilemiyorum bana yardımcı olun lütfen hiç içimden gelmiyo artık spor

Canım ben 3 haftadır spora başlayacağım deyip Birgün bile spor yapmamış insanım nasıl yardım edeyim sana

Bende bugun spora başlıyorum kızlarr artıkk yememek için kendimi tutmaya çalışacağıma sporda ter atarım. Haftaya da daha çok eksili rakam görürüm vaktiniz varsa sizde başlayın ertelemeyin sporsuz tam olmuyor bu zayıflama işi

Dün en çok kilo veren dolmakalem arkadaşımızı tebrik ediyorum

Kilo veremeyen bizi de kınıyorum

Ben de tebrik ederim dolmakalem arkadaşımı. .

Kına bizi cnm kına. ..
Hiç veremedik. ..
Yazık bize. ..
Güya bnm bu haftaki hedefim 55 ti. ..

Cumartesi günü 55.6 cikmistim tartıda. ..
Kilo veriyorum diye simardim kacamaklar
Yaptım ve sonuç pazartesi günü 56.2 idi...

Şimdi 5 ' i bi yerde çayimi içiyorum

Ara yapmadım
Öğle : kepek tost ekmeği arası 3 tane ızgara köfte salata

kızlar benim tartım arada bana oyun yapıyor dün akşam yürüyüşten sonra tartıldım 81,2 idim 5-6 dk sonra mutlu tabloyu bidaha görmek için tartıya çıktığımda 81,4 tüm bu nasıl iş bu tartıların bir ayarı var mı ( bi de zaten normalden 1 kg fazla tartıyo ben ekranda çıkanın 1 düşüğünü kayda alıyorum.

birde bu sabah tartıldım 81,1 çıktım.
dün sabah 81,7 dim :)

bu hafta ve daha sonraki haftalarda da ilk haftaki başarımı koruyabilmek istiyorum. 2. hafta olan (yani geçen hafta)
yanlışlarım kilo verdim diye şımarmalarım bana ders olsun kilo veremediğim gibi üstüne kilo almıştım tabloda gördüğünüz üzere

ama yooookkk bu kilolar gi-de-cek !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…