Diyetisyenimin verdiği liste ile günlüğüm..

Dün sınavım vardı yazamadım size.benim kilo çıktı. 77 oldu.hrp bu kpss.yilmak yok devam.yeni başlamış gibi de olsa devam.

yeni hastanede yerim diyetisyenlerin tam karşısı kızlar :KK70:

geçen haftam kabus gibi geçti, neler yedim ah ah...
Ama pazartesiden itibaren hiç bozmuyorum maşallah... Öğle arası kahve içerken hoşbeş aldı arkadaşım tadına bile bakmadım, kararlıyım 56 yı görücem inşallah:KK73: balayını satın aldık bu göbişle hiçbir yere gidemem :KK22:

Ama pazartesiden itibaren hiç bozmuyorum maşallah... Öğle arası kahve içerken hoşbeş aldı arkadaşım tadına bile bakmadım, kararlıyım 56 yı görücem inşallah:KK73: balayını satın aldık bu göbişle hiçbir yere gidemem :KK22:
Ah evlilik hazırlıkları balayı telaşı :KK43:( ne güzel günler ne güzel heyecanlardı onlar

Akşam:
Tarhana Çorbası
2 yemek kaşığı kurufasulye
3 tane fırın köfte 2 dilim patates Fırında
Salata
1 dilim kepekli ekmek

yeni hastanede yerim diyetisyenlerin tam karşısı kızlar :KK70:

ee hastanede çalışıyorsun...
ordakilerle tanışıp anlaşırsan seninle daha iyi ilgilenirler...
özele de para vermemiş olursun
olmaz mı?

hadi bakalım inşallah...
nereye gidiyorsun balayına hangi şehire?

Akşam:
Tarhana Çorbası
2 yemek kaşığı kurufasulye
3 tane fırın köfte 2 dilim patates Fırında
Salata
1 dilim kepekli ekmek

menün güzelmiş beğendim...

benim akşam yemeğim karmakarışık...
o yüzden yazmıyorum...

4 km yürüyüşümü yaptım....:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
bu yürüyüşler bi işe yarasaydı ne iyi olurdu...

ama kızlar bana kocaman aferin deyin...
bu öğlen ark. dışarıdan dürüm istediler önce bana da söyleyin dedim sonradüşündüm vazgeçtim bana söylemeyin dedim...:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:
olmaz dedim...
dünden az çıktım inşallah yarın da bugünden az çıkarım....

menün güzelmiş beğendim...

benim akşam yemeğim karmakarışık...
o yüzden yazmıyorum...

4 km yürüyüşümü yaptım....:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
bu yürüyüşler bi işe yarasaydı ne iyi olurdu...

ama kızlar bana kocaman aferin deyin...
bu öğlen ark. dışarıdan dürüm istediler önce bana da söyleyin dedim sonradüşündüm vazgeçtim bana söylemeyin dedim...:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:
olmaz dedim...
dünden az çıktım inşallah yarın da bugünden az çıkarım....
Aferiiiiiiinnnnnn :)))

ee hastanede çalışıyorsun...
ordakilerle tanışıp anlaşırsan seninle daha iyi ilgilenirler...
özele de para vermemiş olursun
olmaz mı?
canım ilk onlara gitmiştim zaten çok baştan savma bir liste verdi kontrol falan da demedi... Ben ki normal hastalarımla bile çok ilgileniyorum personel olarak bana böyle davranması çok garibime gitti:KK43: ben de özele gitmeye başladım şimdi çok memnunum:KK66:

dün pilatese yeniden başlayabildim şükürler olsun :KK37:

canım ilk onlara gitmiştim zaten çok baştan savma bir liste verdi kontrol falan da demedi... Ben ki normal hastalarımla bile çok ilgileniyorum personel olarak bana böyle davranması çok garibime gitti:KK43: ben de özele gitmeye başladım şimdi çok memnunum:KK66:

Günaydın cnm
Neden bu insanlar işlerini baştan savma yapıyorlar ki anlamadım. ..
Maaş alıyorsun hakkını neden vermiyorsun değil mi?
Hanımefendiler beyefendiler otursun
Sonra salla başı al maaşı. .
Bi de maaşları az diye yakinirlar

Bazı doktorları dövüyolar ya şiddete kesinlikle karşıyım ama bazen de oh olsun diyorum haketmistir diyorum..

Yazın tatile gittik bnm alerjilerim olur krem kullandım mi geçer
Acile basvurduk hanım yerinden kalkıp ya bi bakmadi yanındaki hasta bakıcı ya baktirdi. .
Sonra ben sikayetlerimi siraladim hiç orali olmadı yazdi yazdı verdi receteyi elime..
Nasıl sinir oldum anlatamam

Oçok koşuşturmaları birgün geçirdim artık tartıda eksileri görmek istiyorum pazartesiki hedefim 56lı birşeyler görmek 56.9 da olur :)))

X