ama daha çok yaz sen de. herkes böyle yaparsa kimse yorum yapmaz. :) benim de motivasyonum düşüyor ama kendi kendime konuşuyor gibi oluyorum :/
Beni listedende silmissinizz tam düştü motivasyonumn
Durmayacağız kızlar sıkı bir şekilde sarılalım artık şu diyetlerekızlar sayı iyice azaldı
bakalım yarına kaç kişi bildirim yapacak...?
ben bu hafta bazen kaçamak yaptım bazen çok düzenli yedim kaçamaksız...
çok fazla eksilere düşmedim biliyorum
yılmak üzere oluyorum ama sonra tekrar gaza geliyorum...
beni burası çok gaza getiriyordu ama sayımız azaldığı için yorum sayısı az oluyor bazen bakıp bakıp çıkıyorum itiraf etmek gerekirse...
hadi kızlar kendimize gelelim bir olursak veririz bu kiloları....
2 tane gelinimiz var
gelinler düğününüzde zayıf mı yoksa kilolu bir gelin mi olmak istiyorsunuz..?
Su içersek daha az acıkıyoruz onu farkettimhırsla yemeğe değil de suya sarıl bence...
çok daha iyi oluyor...
ben suyun vücudumu arındırdığını düşünürüm hep...
eskiden çok su içmezdim ama hamilelikle bi başladım pir başladım....
yaklaşık 4 yıldır hergün 3 liitre su tüketirim
su içmeyi seviyorum kana kana içiyorum bu da vücuduma çok iyi geliyor
Geçen hafta 56.4
Bu hafta 56.2
Giden 200 gr...
Bnm için çok çok az ama pes etmeyeceğim. .
Birde biz tartı günümüze degistirsek nasıl olur
Cumartesi yapalım mesela..
Herkes fikrini söylesin. ..
aynen katılıyorum kaçamakları önlemek için iyi bir gün pazartesiCanım bildirim yapmayanları sildim. Tekrar listeye girebilirsin tabiki
Durmayacağız kızlar sıkı bir şekilde sarılalım artık şu diyetlere
Su içersek daha az acıkıyoruz onu farkettim
Zaten ben içmesem başım ağrır
Tartı günü pazartesi olsun ki haftasonu kaçamaklarını azaltalım diye düşündüm. Cumartesi yaparsak eminim herkes haftasonu kaçamak yapacaktır
Nedentablo yapamıyorum(
Yapmasını bilmiyorum bulamadım da bir de Excel de deneyceğim
Tekrar başlangıç kilonu boyunu ve hedefini yazarmsn ?Ben bu hafta bozdgum icin regl donemi yuzunden bildrim yapamadim.ama bugun yeniden basladm bakalim..
Ben aynıyım canım listeyi güncellendim zaten ilk mesaja bakabilirsin yeni tablo da oluşturdum bugün bildirim daha fazla yapan olmazsa 5 kişi devam edicez sanırımvienna sende durum nedir?
Ben de üşenmem de spor Yaparım inşallahsabah
1 dilim kepekli ekmek
peynir
domates
5 yeşil zeytin
ara
sütlü az şekerli türk kahvesi
öğle
mercimek çorbası (su, mercimek ve soğandan yapılmış)
patates salatası 1 çorba kasesi kadar
akşam
200-250 gr kıymadan yapılmış köfte (yağsız kızarttım, içine yarım yumurta, 1 soğan, biraz ufalanmış ekmek ve baharatlar koydum)
biber
bol yoğurtlu ayran
ara
çay
1 tatlı kaşığı bal
2,5 lt su
jillian level 1 + 35 dakika spor
Ben aynıyım canım listeyi güncellendim zaten ilk mesaja bakabilirsin yeni tablo da oluşturdum bugün bildirim daha fazla yapan olmazsa 5 kişi devam edicez sanırım
Ben de üşenmem de spor Yaparım inşallah
Daha da azalırsak whatsapp grubuna geçeriz :))az kalmış senin kilon zaten. aslında whatsapp grubu bile düşündüm de az olduğumuz için. ama efsunla benim dışımdakiler 1-2 haftaya ayrılırlar. 1-2 kiloları kalmış hedeflerine :)
başlasan güzel olur kilonu sabitlersin :)