Diyetisyenimin verdiği liste ile günlüğüm..

Çok Haklısın canım bazıları maalesef böyle
Burnu kaf Dağı'nda
Küçük dağları ben yarattım havasında

Oçok koşuşturmaları birgün geçirdim artık tartıda eksileri görmek istiyorum pazartesiki hedefim 56lı birşeyler görmek 56.9 da olur :)))
eksiler dursun, 57,7 oldum. ama moralimi bozmuyorum pilates ve rejime devam....

günaydınlar... kaçamaksız devam ediyorum (dün öğle yemeğinde şeker pare çıkmıştı onu saymazsak tabi, 1 tane yedim...) ve 2 gündür de spor yapıyorum ama eksi ne kelime bu sabah 58 çıktım... çok mutsuzum neden böyle olabilir

pilates hareketlerimi değiştircem, 2 aydır aynı hareketleri yapıyorum vücudum alıştı mı acaba, bi de karnımda acayip bi şişkinlik var... bana önerisi olan var mı :'(

Benim de bacaklarım öyle
Gitmiyorlar bir türlü
Günaydın aynen vienna bacaklarim gitmiyor benim de

Şu Çömelme hareketi var baktım internetten yapayım bari sıkılassin diye..
Ama yok o hareket daha çok kalcayi kaldırıyor vazgeçtim. ..
Bendeki olan bana yeter biraz daha kuculurse ne ala bana...

Günaydın cnm..
Şu içiyor musun?
Bnm vucudumda şu çok işe yarıyor. ..
Bardak bardak su içerim evde olduğum zamanlar..

Dün akşam saat 6'da 3 dilim baklava yedim kendimi tutamayarak maalesef ama sonrasında deli gibi su içtim ve 5 km yürüyüşümü yapınca sabah dünkünden az çıktım. ...

pilates hareketlerimi değiştircem, 2 aydır aynı hareketleri yapıyorum vücudum alıştı mı acaba, bi de karnımda acayip bi şişkinlik var... bana önerisi olan var mı :'(

Karnındaki şişkinlik için vienna bu şişkinliği gideren yogurtlardan tavsiye etmişti onu bi ye derim...

Cnm plates sadece sıkılastiriyor. .
Yürüme Şansın yok mu?
Yürüyüşle baya bi efor harciyorsun. .

Bnm evde koşu bandim var koydum salona bi köşeye. ..
Hem tv izliyorum hem de yürüyorum çok iyi oluyor. ..

Eğer koşu bandin yoksa düzenli olarak bi spor salonuna yazıl derim...

Yoksa çabaların boşa gidecek...

Sabah: az peynir
1 yumurta tavada
Roka
1 dilim ekmek
Çay

Biraz önce 5'i bi yerde çayimi içtim
Elimden de su şişesi düşmüyor. ..

aslında derdim kilo vermekten ziyade incelmek, göbeğin gitmesi... ben çok üşengeç bi insanım yürüyüş sevmiyorum

yüzmeye gidicektim havalar çokk soğuk kesin hasta olurum

canım ben bi arkadaşımdan duymuştum dukan diyeti yapıyodu. bi süre sonra kilo vermesi durmuştu hatta kilo alıyodu üstüne. 2 gün ara verdi hamburger, pizza ne yiyobiliyosa yedi 2 gün sonra hızlanmıştı baya kilo vermesi. biraz bünyeyi şaşırtmak gerekiyo. hareketleri değiştir bencede. yoksa mesela bende her gün bir sürü yol yürüyorum ama alıştığım için hiç etkilemiyo o yol beni

kızlar yavaş bir şekilde kilo veriyorum ama veriyorum. çok mutluyum. bu hafta spora başlayınca kilo almaya başlamıştım. şimdi bıraktım tekrar vermeye başladım.

13. gün bugün -2300 :)

bu arada menümü de yazayım

sabah
1,5 yumurta ile peynirli omlet (yağsız)

ara
orta şekerli türk kahvesi (ben az dedim gelen ortaydı sanki)

öğle
fırında tavuk
yoğurt

akşam
yumurtalı kavurma (1,5 yumurta ile)
ayran

ara
sütlü nescafe
yeşil çay gibi düşüncelerim var ya bakalım. daha kesin değil.

su 2,5 ltde kalır sanırım bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…