Ah evlilik hazırlıkları balayı telaşıgeçen haftam kabus gibi geçti, neler yedim ah ah...
Ama pazartesiden itibaren hiç bozmuyorum maşallah... Öğle arası kahve içerken hoşbeş aldı arkadaşım tadına bile bakmadım, kararlıyım 56 yı görücem inşallahbalayını satın aldık bu göbişle hiçbir yere gidemem
Dün en çok kilo veren dolmakalem arkadaşımızı tebrik ediyorum
Kilo veremeyen bizi de kınıyorum
teşekkür ederim.bu hafta kilo almaya başladım spordan mıdır nedir bilmem. motivasyonum tam düştü derken iyi geldi bu haber.
yeni hastanede yerim diyetisyenlerin tam karşısı kızlar
geçen haftam kabus gibi geçti, neler yedim ah ah...
Ama pazartesiden itibaren hiç bozmuyorum maşallah... Öğle arası kahve içerken hoşbeş aldı arkadaşım tadına bile bakmadım, kararlıyım 56 yı görücem inşallahbalayını satın aldık bu göbişle hiçbir yere gidemem
Akşam:
Tarhana Çorbası
2 yemek kaşığı kurufasulye
3 tane fırın köfte 2 dilim patates Fırında
Salata
1 dilim kepekli ekmek
Aferiiiiiiinnnnnn :)))menün güzelmiş beğendim...
benim akşam yemeğim karmakarışık...
o yüzden yazmıyorum...
4 km yürüyüşümü yaptım....
bu yürüyüşler bi işe yarasaydı ne iyi olurdu...
ama kızlar bana kocaman aferin deyin...
bu öğlen ark. dışarıdan dürüm istediler önce bana da söyleyin dedim sonradüşündüm vazgeçtim bana söylemeyin dedim...
olmaz dedim...
dünden az çıktım inşallah yarın da bugünden az çıkarım....
hadi bakalım inşallah...
nereye gidiyorsun balayına hangi şehire?
canım ilk onlara gitmiştim zaten çok baştan savma bir liste verdi kontrol falan da demedi... Ben ki normal hastalarımla bile çok ilgileniyorum personel olarak bana böyle davranması çok garibime gittiee hastanede çalışıyorsun...
ordakilerle tanışıp anlaşırsan seninle daha iyi ilgilenirler...
özele de para vermemiş olursun
olmaz mı?
canım ilk onlara gitmiştim zaten çok baştan savma bir liste verdi kontrol falan da demedi... Ben ki normal hastalarımla bile çok ilgileniyorum personel olarak bana böyle davranması çok garibime gittiben de özele gitmeye başladım şimdi çok memnunum