- 4 Ocak 2015
- 389
- 378
- 35
Hadi bakalım inşallah hedefimize ulaşırız. Benim yarından itibaren hedefim yine 79 lara ulaşmak9. takımdayım ben de
dün gece hiç uyuyamadım kızlar ya. sabah da 9da matkap sesiyle uyandım. sonra baş ağrısıyla uyur uyanık uyur uyanık tüm gün yatakta debelendim. en sonunda kalktım kahvaltı yapıp temizlik yaptım. sonra da alışverişe gittim. o nedenle 2 ana 1 ara öğün paylaşıyorum size.
sabah
2 yumurta, peynirden, baharat ve 2-3 damla zeytin yağıyla yapılmış omlet
5 yeşil 2 siyah zeytin
domates
çay
akşam
yağsız bol baharatlı tavuk sote (domates, biber, tavuk, soğan ve bol baharat kullandım hiç yağ yok. yemeği tamamen su ile yaptım. azar azar ekledim böylece yağ ile yaptığımızın aynısı oldu ama tamamen yağsız. bir de metabolizmayı çalışması için kırmızı pul biber, tarçın, kimyon, kekik vb baharatları bolca kullandım.)
bir de yoğurdun içine marul ve maydanoz doğradım. kekik ve pul biber ile süsledim onu yedim yemeğin yanında :)
ara öğünde ise canım çok çekiyordu 4-5 tane jelibon yedim bir de yeşil çay
su yarım gün uyuyarak geçtiği için 2 lt falan oldu
yeni bir spor aleti aldım. onunla 50-60 kere yaptım. (halı siler gibi ileri geri götürüp getiren alet var ya ondan)
30 mekik çektim
Beni listedende silmissinizz tam düştü motivasyonumn
Tsk ederim cvbn icin canimmotivasyonun bozulmasın cnm...
gel sürekli buraya uğra..
kimse gelmiyorsa bile
bişeyler yaz paylaş bizimle....
vücut direniyor bnm vücudumda direnişte biz başaracağız bizim irademiz başaracak...
listeden de geçen hafta bildirim yapmadığın için silmiştir vienna...
Tsk ederim cvbn icin canimcidden kilo veremeyince hırsla yemege saldiriorum kendimden intikam alircasina cok üzülüyorum
ben o spor aletini görmüştüm dün bi markette
alsam mı almasam mı diye tereddütte kaldım lmadım..
nasıl işe yarıyor mu?
kızlar sayı iyice azaldı
bakalım yarına kaç kişi bildirim yapacak...?
ben bu hafta bazen kaçamak yaptım bazen çok düzenli yedim kaçamaksız...
çok fazla eksilere düşmedim biliyorum
yılmak üzere oluyorum ama sonra tekrar gaza geliyorum...
beni burası çok gaza getiriyordu ama sayımız azaldığı için yorum sayısı az oluyor bazen bakıp bakıp çıkıyorum itiraf etmek gerekirse...
hadi kızlar kendimize gelelim bir olursak veririz bu kiloları....
2 tane gelinimiz var
gelinler düğününüzde zayıf mı yoksa kilolu bir gelin mi olmak istiyorsunuz..?