Diyetisyenimin verdiği liste ile günlüğüm..

İyi geceler kizlar bugün internetten veya telefondan mi bilmiyorum bir türlü topige giremedim mesajları görüyorum ama giriş yapip cevap yazamadim . hoş bugün diyete de uyamadim ya neyse yarın uyabilirim umarim
Kızların ölçü lerini görünce krize girdim birde siz bu halinizle diyet mi yapıyorsunuz ben öleyim o zaman

topikteki kızların işi var herhalde..

bnm işimde yeni bitti.
her akşam 21:15 yürüyüşe başlama
bitiş 22:00
sonra duş falan kızımı uyutma derken saat oluyor 23:00

valla benim fotoğrafımı görsen böyle demezsin boy kısa olunca kötü oluyor

bugünde bozmadım diyeti yarın 1. haftam çok açım şu an ama yememem lazım

bu listeyi neye göre ayarliyorlar? Acaba kisiye özel mi?

kimisi tatlisiz edemez, kimisi tuzsuz edemez, Kimisinin mide asiti sorunu vardir, acaba duruma göre kisiye özel mi hazirlaniyor listeler diye merak ettigim ...
Kolay gelsin diyetiniz

soya sosunun nasıl bi tadı var almak istiyorum ama beğenmezsem ziyan olacak :)

Bugün yarım saat işim vardı dışarı çıktım elimde de eldiven vardı halbuki ama sonuç: 2 elimin üstü de yanmış soğuktan su bile değdiremiyorum

geçmiş olsun canım..

ben yine dayanamayıp tartıldım :))))
82.4 çıktım çok mutluyum sabah o kadar çok kaçamaklar yapmış olmama rağmen hafiflemişim.

şimdi de kekik çayımı içiyorum tabiki şekersiz :) kekiğin çok faydasını görüyorum.

Eklentiler

• 20150106_235807.jpg
    101,6 KB · Görüntüleme: 107
Kaç kiloydun Cnm

Turşu diyette iyi değil diye biliyorum. .
Vücutta şu tutuyor...

Kendimle savasiyorum

Öğle tatilinde arkadaşlar durum isteyecek..
Bana da soruyorlar ister misin diye...

Of of of......

Fastfood sevip sevmediğimi sordu tatlı sevip sevmediği mi sordu ben de hepsine seviorm deyince böyle bir liste hazırladı daha doğrusu birlikte hazırladık desem yeridir

Teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…