Diyetisyen Önerilerimiz...

Kızlar,
Bir diyetisyene gitmeye başladım, 3 haftadır gidiyorum. Yalnızca tartıda hile yapıyor galiba, kıyafet payınız düşüldü dedi ilk hafta, sonraki hafta dikkat ettim tartıda (-1) yazıyor, dedim kıyafet payı, gerçi kıyafetler de 1 kg tutmaz, sonuçta çıplak ayakla çıkıyoruz, bir de yaz yani. Sonraki hafta bir baktım terazide (-1,4) yazıyor. Dedim bu ne? O cihazın ayarı, kem küm birşeyler kıvırmaya başladılar, 1,1 kg zayıflamış gözüküyorum eski ölçüme göre fakat terazi hilesine göre 700 gr zayıflamış oluyorum.
Yani bana düzgün sonuç versin, bu hafta kontrole gidicem, bakıcam terazide (-1,6) vs birşey yazdığını görürsem bırakıcam, başka diyetisyen bakıcam. Sizi de bu konuda uyarayım dedim kızlar, müşteri kaybetmemek için yapıyorlar belki, motivasyonumuz kırılmasın diye belki ama benim için dürüstlük daha önemli, kandırılmak istemiyorum. Verememişsem diyetimi değiştirirsin, tahlil yaptırırsın, hileye gerek yok
çok ilginç. hiç böyle bi şey duymamıştım.. ne niyetle olursa olsun, kabul edilebilecek bi şey değil..

Kızlar süper bir gündü 2 haftalık kontrolüme gittim ve sonuç 3.2 kg kayıp ,2.8 kg yağdan :) Maşallah diyelim motivasyonum süper :) Darısı başınızaaa diyete devam süper süper süper
vuuu! çok iyi ya! :KK52:
boyun kilon nedir bilmiyorum ama sonuç her şekilde takdirlik.
listeni merak ettim doğrusu.. paylaşabileceğin tüyolar var mı, ne yiyip içiyorsun?

MERHABALAR PENDİKTE KENDİ MUAYNEHANESİ OLAN DİYETİSYEN İLAY POLAT HANIMA ABLAMLA BERABER BAŞLADIM BEN 3 AYDA TAM OLARAK 15 KİLO VERDİM ABLAM EMZİRME DÖNEMİNDE 9 KİLO VERDİ VE HALEN DEVAM EDİYORLAR.KİLO VERİRKEN SARKMA VEYA GEVŞEME OLMADI HATTA AÇ KALMADIM.HER HAFTA RANDEVU SAATİM İÇİN SABIRSIZLANARAK TARTIDAKİ KİLOMU GÖRMEK İSTERDİM.ŞUAN TARTIDAKİ AĞIRLIĞIMI GÖRMEKTEN ÇOOOOKKKK MUTLULUK DUYUYORUM.:p:p:p
reklam kokan hareketler bunlar!:63:
kızlar ben kadıköy civarında, uygun fiyatlı, ilgili bir diyetisyen arayışındayım. önerilerinizi bekliyorum. (özel mesaj olarak da atabilirsiniz)
diyetisyen buldun mu?

Arkadaşlar merhaba bende demir anemisi olduğundan pek kilo veremiyorum ama alıyorum :KK43: bir diyetisyene ihtiyacım var ANKARA da önerebileceğiniz hastane yada özel klinik var mı acaba ve fiyatlar hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler

Ankara da devlet hastanelerinde ücretsiz diyetisyenler var mı acaba yada hastaneler de olan diyetisyen ücretleri hakkında bilgisi olan var mı acaba :110::KK31::KK31::KK31::KK31:

vuuu! çok iyi ya! :KK52:
boyun kilon nedir bilmiyorum ama sonuç her şekilde takdirlik.
listeni merak ettim doğrusu.. paylaşabileceğin tüyolar var mı, ne yiyip içiyorsun?

reklam kokan hareketler bunlar!:63:

diyetisyen buldun mu?

hayır malesef bulamadım. devlet hastanesinde dahiliye doktorunun yönlendirmesiyle gittim diyetisyene, hastanede....

Merhaba cnm ben 3,5 ay önce evlendim . aç kalmaya hiç dayanamazdım halada dayanamıyorum ve gerçekten çok yemek yiyen biriyim .

Diyetisyene bende gittim ama hiç öğle şeyleri başaramam uyamam kuralla ben .:KK45:düğünüme 3 ay kala 66 kiloydum boyumda 1.68 ideal kilom 58-59 olması gerekiyor ama hiç bu güne kadar olamadım :KK43: evlencek herkezde olduğu g,ibi benim düğün telaşımda olmadı zaten her şeyimiz hazırdı . sadece zaman geldiğinde imza atıcaktık koşturmaca olmadığı için kiloda vermekte zorlandım . ama başardım nasıl diye sorarsanda Sadece bol bol su içtim günde 3 litre su içtim suyum içine ingiliz karbonatı attım . 2 ayda 6 kilo verdim gelinlik bile bol geldi diye bilirim ben bir dene derim su sonuçta ne zararı olabilirki ...:KK66:

Arkadaşlar Ankara da diyetiyende kimi önerirsiniz çok acil kilo vermem lazım yağ oranım fazla çıktı moralim çok bozuk yardımcı olur musunuz

Selam arkadaşlar,
Koşuyolu Beslenme ve Diyet Danışmanlığnda H.Kübra Bal'a giden var mı aranızda?

Ankara da devlet hastanelerinde ücretsiz diyetisyenler var mı acaba yada hastaneler de olan diyetisyen ücretleri hakkında bilgisi olan var mı acaba :110::KK31::KK31::KK31::KK31:
Ben Ankarada çalışıyorum. Diyetisyenim ama kendi kliniğimiz var. 250 lira aylık olarak. Ayda 4 görüşme yani haftada bir minimum oluyor ama sürekli telefonla vs iletişim halinde oluyoruz ki size özel diyetinizi takip edelim motive edelim ve gerekli durumalrda listeyi değiştirelim diye. Zaten bir liste ile de gitmeyiz. Siz haftada 3 4 liste isterim o şekilde daha iyi olacak derseniz o şekilde listeleri yazıyorum.Tamamen kişiye özel yani :)

Arkadaşlar ben Ankara'da çalışan bir diyetisyenim. Klinikte çalışıyorum. Hacettepe mezunuyum ve Hacettepe Üniversitesinde yüksek lisansımada devam etmekteyim. Ofisim Ayrancıda. Diğer şubemizde çayyolunda ama ben Ayrancıda danışan alıyorum hem her yere yakın olduğu için ulaşımıda kolay. Perşembe ve cuma günleri ücretsiz ölçüme gelip değerlendirmenizi yapabilirim. Eğer diyete başlamak isterseniz ise özelden konuşup size bilgi verebilirim. Kişiye özel olarak tamamen çalışıyorum. Yani devlet hastanelerinde olduğu gibi bir liste verip yollamıyoruz. Sonuçta diyet kişiye özeldir ve motivasyonda önemlidir.

Merhabalar kızlar :KK25: ;

Sizden yardim almak istiyorum ben İstanbul Avrupa yakasında (Özellikle Zeytinburnu ) iyi ve uygun fiyatli denediğiniz ve ya sonucunu duyduğunuz bir diyetisyen varsa fiyatıyla özellikle (çünkü bütçem kısıtlı :110: ) bana yazabilirseniz çook sevininirim şimdiden teşekkür ederim :KK16:

Burada yazılanları okuyunca :KK53::KK53::KK53::KK57::KK57::KK57::KK57: kaldım.O ücretler ne öyle. 200-250 ne demek? Ben ANADOLU'da ilçede bir diyetisyene gidiyorum. 1/4 fiyatına neredeyse. Ve işinde de çok başarılı. Ayrıca o verdim dediğiniz rakamlar ne kadar uç. 3 ayda17 kilo filan ne demek?? Abartmayın hanımlar.:KK70::KK70::KK70:

Balıklı Rum Hastanesinde Hatice Koçak gittim.memnun kaldım ama bu ara devam etmiyorum çünkü pek dikkat edemedim ve hastane uzak kalıyo.1 seans 60TL 2 haftada bir çağırıyor.Bir de Bakırköy Acıbadem de çok iyi bi diyetisyen varmış.Hülya Günsoy.Arkadaşım gitti çok memnun kaldı ama onun fiyatı pahalı.1 seans 265TL idi yanlış hatırlamıyorsam.

:KK43: kan vermek icin gittigim doktorda oyle dedi. Ben seni kabul etmem . Suyuna limon sık gibi onerilerde bulundu :KK43: ben de onlari uygulamaya basladim diyetisyen isini askiya aldim canim spor yapiyorum simdi ve dikkat ediyorum bakalim insallah etkisini gorurum :KK43:
BENCEDE CANIM SENİN KİLON ÇOK ÇOK İYİ BENCE.. SORUNLU BÖLGENİN ÜZERİNE BİRAZ SPOR YAPARSAN BENCE HİÇ PROBLEMİN KALMAYACAK

MERHABA ARKADAŞLAR..BENDE İZMİR DE OTURUYORUM..7-10 KG ARASI FAZLAM VAR..SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE VERMEK İSTİYORUM..İZMİRDE BİLDİĞİNİZ İYİ BİR DR VARMI

Burada yazılanları okuyunca :KK53::KK53::KK53::KK57::KK57::KK57::KK57: kaldım.O ücretler ne öyle. 200-250 ne demek? Ben ANADOLU'da ilçede bir diyetisyene gidiyorum. 1/4 fiyatına neredeyse. Ve işinde de çok başarılı. Ayrıca o verdim dediğiniz rakamlar ne kadar uç. 3 ayda17 kilo filan ne demek?? Abartmayın hanımlar.:KK70::KK70::KK70:
ankarada maalesef öyle en uygun diyetisyen 250-300 den başlıyor mesela benim gittiğim diyetisyen normal fiyatı 390 referansla giderseniz 330 aylık maalesef ankarada böyle

Kızlar merhaba. İstanbul Avrupa yakasında diyetisyen arıyorum. Bilenler özelden ya da buradan yazabilir mi acaba?

bende bundan 3 sene öncesi acı biber hapını kullanmıştım.zararını görmedim.aşırı derecede susatıyor ve kesinlikle yemek yemeği düşünmüyorsun.bende 73 kilodan 65 kiloya düşmüştü.sonra evleninde bıraktım.doğum kontrol hapları ve evliğin verdiği rehavetler yine kilo aldım.çok sefer acı biber hapı aldım ama meşhur olduğundan sanırım.piyasada sahteleri türedi.şimdi yeniden almak istiyorum.ama hangi sitedeki gerçek bilemiyorum

bende 2010 ylında kullanmıştım biberi istanbuldan almıştım 74ten 57ye düşmüştüm ama şimdi dikkat etmeyince birde kortizon hapları mahvetti beni tekrar kullanmak istiyorum ama
orjinali nerde var bilmiyorum eğer kullanan varsa yardımcı olabilirmi müthiş iştah kesiyor ve susatıyor

X