Diyetisyen Önerilerimiz...

Nil şahin in caddedeki yerine gittim. Önce ölçüm yapıldı. Herkes kibar ilgili. Para istendi. Sasirdim cunku ilk sefer ucretsiz olur diye dusunmustum. Olsun dedim kadin hak ediyor demek ki. Bu sefer fazla istediler, sordugumda gelecek seansinkini de simdiden aliyorlarmis. Diyetisyen tecrubem olmadığından tamam deyip verdim. Nil hanım in odasına girdim. Hersey degisti. Kadin Yüzüme bile bakmadi nerdeyse sadece yazdı önündeki kâğıtlara. Neyse dedim içimden sabret bi daha gelmezsin
Sonra arkadaşlarımla konustugumda boyle bir uygulama bilmediklerini söylediler. Telefon ettim anlattım. Alamazsiniz dediler. Tuketici haklarindan bahsettim. Herekirse şikayet edeceğimi söyledim. Telefondaki bayan beklemeye aldı. Hiç çekinmeyin hakkınızı arayın! Tamam dedi 2.seans ücretini geri vericez. Hesap no vereyim dedim. Illa muayenehaneye gelip imza atacakmisim.ona da peki deyip gittim parami aldim.
Sakın ama sakın! Ünlüleri zayiflatti diye her diyetisyene güvenmeyin arkadaşlar

Aaaaa terbiyesizlige bakkk..
benim diyetisyenimde gel diyetini halledelim parayi gelecek hafta verirsin sıkıntı degil diyen insan ..
yaptıkları ayip gercekden

o_OEvet çok ayıp bir şey. 2.seansın ücretini almak ne demek? Ben bazen yanımda para olmayınca öbür hafta veriyorum. Yine de sesini çıkartmıyor.

Merhabalar Kızlaar..

İstanbul'dakiler için çok özel bir tavsiyem var. Hem Avrupa hem Anadolu yakası için hem de.

Yıllarca kilo sorunu yaşadım, hep kilo verip sonradan hepsini geri alıyordum. Diyetisyenlere defalarca gittim ama beslenme alışkanlıklarımı değiştiremiyor ve biraz kilo verince rahatlayıp kendimi ödüllendirme bahanesiyle diyetten kaçamaklar yapıyordum.

Geçen yıl Hipnoz ile vermeyi duydum ve onu da arkadaşımın tavsiyesiyle denemek istedim. 4 seans sürdü, çok başarılı oldu. Çok hızlı ve sağlıklı bir şekilde 25 kilo verdim. 85 kilodan 60 kiloya geldim ve 7 aydır da sabit bir şekilde koruyabiliyorum.

Hipnoza korkuyla gittim en başlarda aslında ama yapan kişinin Tıp doktoru olması ve her korkumla ilgilenip tek tek açıklaması beni çok rahatlattı. Bilinçaltıma yerleşen beslenme alışkanlıklarımdan ve kilolarımdan nihayet kurtuldum kendimi çok sağlıklı hissediyorum.

Mutlaka Hipnoz'la kilo vermeyi denemelisiniz diyorum. Çünkü bu iş metabolizma sorunu olmayınca sadece beyinde bitiyor.

Ben Dr. Görkem Gökçelioğlu 'na gittim. Avrupa yakasında ki ofise gitmiştim ben Maslakta ama Kozyatağında da ofisi var. Randevu almak için 0212 705 36 37 'yi arayıp doktor beye direk bağlanabiliyorsunuz. www.academydoctors.com diye bir internet sitesi de vardı ama şimdi yenilenme aşamasında sanırım açamadım.
Reklam kokan hareketler bunlar

selamlar istanbul bakırköyde iyi bir diyetisyen bakıyorum tecrübesi olan var mı

Merhaba kızlar, ilk 20 sayfayı okudum ama oku oku bitmeyecek sanırım :) sorayım en iyisi, İstanbul anadolu yakasında önereceğiniz bir diyetisyen var mı?

Merhaba kızlar, ilk 20 sayfayı okudum ama oku oku bitmeyecek sanırım :) sorayım en iyisi, İstanbul anadolu yakasında önereceğiniz bir diyetisyen var mı?
canım ben birçok diyetisyen biliyorum ekipten arkadaşlar gidiyor nereye yakınsın

canım ben birçok diyetisyen biliyorum ekipten arkadaşlar gidiyor nereye yakınsın

Kadıköy- Kartal arası her yere gidebilirim canım. Ataşehir, feneryolu, bağdat caddesi, Maltepe vs... Önerebileceğiniz bir isim olursa çok sevinirim gerçekten

Altu
Kadıköy- Kartal arası her yere gidebilirim canım. Ataşehir, feneryolu, bağdat caddesi, Maltepe vs... Önerebileceğiniz bir isim olursa çok sevinirim gerçekten
Altunizade'de ozlem ates kliniginin diyetisyeni bir hanım icin iyi diye duymustum ama her saat hasta almiyor diye biliyorum. Ataşehir'de serap orak var iyi diyebilecegim bagdat caddesinde de nil sahin gurhan in ismini cok duyuyorum

Altu

Altunizade'de ozlem ates kliniginin diyetisyeni bir hanım icin iyi diye duymustum ama her saat hasta almiyor diye biliyorum. Ataşehir'de serap orak var iyi diyebilecegim bagdat caddesinde de nil sahin gurhan in ismini cok duyuyorum

Hepsini araştırdım Nil hanım iyi gibi geldi ama şunu anlamadım ya telefonla görüştüm ayda 4 kere ziyaret ediliyormuş aylık ödeme yapılıyormuş 450tl. Parasında da değilimde ben hamileyim kilo vermek istemiyorum bi sağlıklı besleneyim bebek için birde gereksiz kilo almayayım istiyorum çok değil mi haftada 1 ziyaret.

@ diyetisyene giden yada vaktiyle gitmiş arkadaşlar da bilgi verebilir mi? haftada bir ne yapılıyor gidilip :)

Ben bundan beş yıl evvel başladım diyetisyen kontrolünde. Harika bir diyetisyen bende kararliydim. Hergün çikolata yiyen ve yemeden duramayan bir insandim ve şimdi 55kiloyum artık öyle bir oturdu ki sağlıklı beslenme durumum canım istemiyor bile midem almıyor ve eskiden nasıl yiyyormusum diye hayret ediyorum. Ben çok kararliydim ama.kilo vereyim sonra eskisi gibi yerim gibi bir durumum yoktu.

Altu

Merhaba bende araştırırken nil şahin gürhanı çok duyup fiyat için aramıştım ama ücreti çok geldi benim 10 kilo fazlam var daha uygun bir ücretle bildiğiniz biri var mı Serap orak nasıl fiyatları falan?

Merhaba bende araştırırken nil şahin gürhanı çok duyup fiyat için aramıştım ama ücreti çok geldi benim 10 kilo fazlam var daha uygun bir ücretle bildiğiniz biri var mı Serap orak nasıl fiyatları falan?
Benim bildiğim bir tane var fakat fiyati uygun u değil mi bilmiyorum çünkü başkasına gitmedim

X