Bahar Demirkıran ve Elvan Odabaşı na gidebilirsin canım.anakara için önerileri bekliyorum arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bahar Demirkıran ve Elvan Odabaşı na gidebilirsin canım.anakara için önerileri bekliyorum arkadaşlar
Reklam kokan hareketler bunlarMerhabalar Kızlaar..
İstanbul'dakiler için çok özel bir tavsiyem var. Hem Avrupa hem Anadolu yakası için hem de.
Yıllarca kilo sorunu yaşadım, hep kilo verip sonradan hepsini geri alıyordum. Diyetisyenlere defalarca gittim ama beslenme alışkanlıklarımı değiştiremiyor ve biraz kilo verince rahatlayıp kendimi ödüllendirme bahanesiyle diyetten kaçamaklar yapıyordum.
Geçen yıl Hipnoz ile vermeyi duydum ve onu da arkadaşımın tavsiyesiyle denemek istedim. 4 seans sürdü, çok başarılı oldu. Çok hızlı ve sağlıklı bir şekilde 25 kilo verdim. 85 kilodan 60 kiloya geldim ve 7 aydır da sabit bir şekilde koruyabiliyorum.
Hipnoza korkuyla gittim en başlarda aslında ama yapan kişinin Tıp doktoru olması ve her korkumla ilgilenip tek tek açıklaması beni çok rahatlattı. Bilinçaltıma yerleşen beslenme alışkanlıklarımdan ve kilolarımdan nihayet kurtuldum kendimi çok sağlıklı hissediyorum.
Mutlaka Hipnoz'la kilo vermeyi denemelisiniz diyorum. Çünkü bu iş metabolizma sorunu olmayınca sadece beyinde bitiyor.
Ben Dr. Görkem Gökçelioğlu 'na gittim. Avrupa yakasında ki ofise gitmiştim ben Maslakta ama Kozyatağında da ofisi var. Randevu almak için 0212 705 36 37 'yi arayıp doktor beye direk bağlanabiliyorsunuz. www.academydoctors.com diye bir internet sitesi de vardı ama şimdi yenilenme aşamasında sanırım açamadım.
canım ben birçok diyetisyen biliyorum ekipten arkadaşlar gidiyor nereye yakınsınMerhaba kızlar, ilk 20 sayfayı okudum ama oku oku bitmeyecek sanırım :) sorayım en iyisi, İstanbul anadolu yakasında önereceğiniz bir diyetisyen var mı?
canım ben birçok diyetisyen biliyorum ekipten arkadaşlar gidiyor nereye yakınsın
Altunizade'de ozlem ates kliniginin diyetisyeni bir hanım icin iyi diye duymustum ama her saat hasta almiyor diye biliyorum. Ataşehir'de serap orak var iyi diyebilecegim bagdat caddesinde de nil sahin gurhan in ismini cok duyuyorumKadıköy- Kartal arası her yere gidebilirim canım. Ataşehir, feneryolu, bağdat caddesi, Maltepe vs... Önerebileceğiniz bir isim olursa çok sevinirim gerçekten
Altu
Altunizade'de ozlem ates kliniginin diyetisyeni bir hanım icin iyi diye duymustum ama her saat hasta almiyor diye biliyorum. Ataşehir'de serap orak var iyi diyebilecegim bagdat caddesinde de nil sahin gurhan in ismini cok duyuyorum
Merhaba bende araştırırken nil şahin gürhanı çok duyup fiyat için aramıştım ama ücreti çok geldi benim 10 kilo fazlam var daha uygun bir ücretle bildiğiniz biri var mı Serap orak nasıl fiyatları falan?Altu
Altunizade'de ozlem ates kliniginin diyetisyeni bir hanım icin iyi diye duymustum ama her saat hasta almiyor diye biliyorum. Ataşehir'de serap orak var iyi diyebilecegim bagdat caddesinde de nil sahin gurhan in ismini cok duyuyorum
Benim bildiğim bir tane var fakat fiyati uygun u değil mi bilmiyorum çünkü başkasına gitmedimMerhaba bende araştırırken nil şahin gürhanı çok duyup fiyat için aramıştım ama ücreti çok geldi benim 10 kilo fazlam var daha uygun bir ücretle bildiğiniz biri var mı Serap orak nasıl fiyatları falan?