- 21 Nisan 2011
- 556
- 16
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar ben İzmir'de çalışıyorum ancak Ankara'da bu işin uzmanı diyebileceğim bir diyetisyen arkadaşım bulunuyor.Arkadaşlar ankarada uzman güvenilir bi diyetisyen arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirimm 20 kilo fazlam var bi an önce kurtulmam lazıım
merhabalar ben de pazartesi günü ayşegül hanımdan randevu aldım nasıl memnun kaldınız mı devam ediyormusunuz halenMerhaba arkadaşlar,
Evde kendi kendime yaptığım bir çok diyet sonrası zaman zaman verdiğim kiloların çoğunu geri aldım.Sonunda diyetisyen desteği almaya karar verdiğimde hızla araştırmalara başladım.Ankara Etlik'te bulunan Lokman Hekim Hastanesi diyetisyeni Ayşegül ÖZTÜRK'ün uyguladığı diyet sayesinde hiç yorulmadan hem psikolojik danışmanlık almış hemde kilo vermiş oldum.Sizin yaşam tarzınıza uygun verdiği diyet listeleri ile asla sıkılmıyorsunuz.Herkese tavsiye ederim.
Sen diyet degil spor yap bence.bolgesel sorunun.kilon normal belki bir iki kilo daha verirsin...Kizlar merhaba ben ankara magnet tip merkezine gitmeyi dusunuyorum hatta yarin randevu alicam giden memnun kalan var mi? Daha cok yag kaybedip bolgesel zayiflama istiyorum.. 168 boyum 54 55 kilom var ne onerirsiniz bana daha cok bel ve basen bolgemden kilo kaybetmem lazim
kan vermek icin gittigim doktorda oyle dedi. Ben seni kabul etmem . Suyuna limon sık gibi onerilerde bulundu ben de onlari uygulamaya basladim diyetisyen isini askiya aldim canim spor yapiyorum simdi ve dikkat ediyorum bakalim insallah etkisini gorurumSen diyet degil spor yap bence.bolgesel sorunun.kilon normal belki bir iki kilo daha verirsin...
Mutlaka etkisini gorursun....pilates oneririm incelmek icinnkan vermek icin gittigim doktorda oyle dedi. Ben seni kabul etmem . Suyuna limon sık gibi onerilerde bulundu ben de onlari uygulamaya basladim diyetisyen isini askiya aldim canim spor yapiyorum simdi ve dikkat ediyorum bakalim insallah etkisini gorurum
merhaba acaba doktorun adını ve fiyatını öğrenebilir miyim
Merhabalar ben İzmir'de çalışıyorum ancak Ankara'da bu işin uzmanı diyebileceğim bir diyetisyen arkadaşım bulunuyor.
kazen, sizin bu noktasal tepkileriniz beni öldürüyor yaaa! Allah iyiliğinizi versin..Senin aklını alırım beynin kilo vermiş olur.