Diyetisyen Önerilerimiz...

valla canım yanında destek olamsı gerekir her zaman ben 30 kere diyet girişiminde bulunmuştum hepsi çöpe gitmişti fazlasıyla aldım :KK25: bu sefer hem ailem hem sevgilim çok destek oldular ben ne yediysem onlarda yedi kimse ses çıkarmadı ben yokken millet özgür oluyordu :KK1::KK1:

ahahaah :KK1::KK1: benım sevgilim istemiyor yaa spora da göndermiyor gerek yok diyyetisyene gidicek bi halin yok diyee :2::KK9: ama gitmek istiyorum ikna etmeye çalışıcam bu sefer :21::21:

oo ne güzel o zaman daha rahat olur tabi her ay mı gidiyodun canım :26:

ahahaah :KK1::KK1: benım sevgilim istemiyor yaa spora da göndermiyor gerek yok diyyetisyene gidicek bi halin yok diyee :2::KK9: ama gitmek istiyorum ikna etmeye çalışıcam bu sefer :21::21:

oo ne güzel o zaman daha rahat olur tabi her ay mı gidiyodun canım :26:

her hafta gidiyorum ben zaten 1 muayene + 1 kontrol her hafta ne olup bittiğini öğrenmek daha iyi oluyor

her hafta gidiyorum ben zaten 1 muayene + 1 kontrol her hafta ne olup bittiğini öğrenmek daha iyi oluyor

her hafta mı gerek yok ki her haftaya yaa :26: 2 haftada bir iyi bence her hafta 70 tl miydi :26:

ayda 140 lira ediyor. ben 1 hafta gitmesem kendimi kötü hissediyordum :KK1: vercek fazla bir kilon yoksa zaten konuşursun ona göre gidersin :KK3::KK3:

anladım :21::21:

yok fazla kilom yok tabi önce bir gideyim de çok sağol yardımlar ın için canım :KK16::KK16:

Merhaba :KK3:
Bursada en iyi yada memnun olan diyetisyen önerirmisiniz:KK8::KK8::KK8:

Arkadaşlar merhaba,

Bende Burcu cömerte başlamayı istiyorum. fakat 15 gündür arıyorum hazirana kdr randevuları dolu. haziran randevusuda hala açılmadı. ne zaman açılacak ya 15 gün oldu. aranızda bununla ilgili bilgisi olan varmı??? burcu hanımı beğeniyormusunuz???

teşekkürler...

Arkadaşlar,

Ankara'da önereceğiniz iyi bir diyetisyen var mı? Fiyatıyla birlikte yazabilecek olanlara minnettar kalırım. Ve tecrübenizi de paylaşır mısınız lütfen? :KK56:

bi türlü uzun diyet yapamıyorum :KK43: bır ay vaktım var yaz gelıyor acıl bıseyler yapmam lazım önerileriniz varmı ? :KK30:

Merhaba kızlar. Benim de acilen bir diyetisyene ihtiyacım var boyum 155 ve vermem gereken 25 kilo var (Küçük bir top gibiyim:KK52:) bir arkadaşım Nazan Desticioğlunu önerdi Surp Pirgiç hastanesinde fiyatı da çok uygun ama ilk randevuyu haftaiçi almak zorundaymışsın ve benim bu ara işimden izin almam mümkün değil daha fazla da ertelemek istemiyorum... Taksim civarında gidebileceğim fiyatı uygun bir diyetisyen önerebilirseniz çok sevinirim.

:nazar::nazar::nazar: selam kızlar yeni kayıt oldum hep kaçak takip ediyordum sizleri motivasyon açısından mükemmelsiniz :) Temmuz ayının sonuna kadar verilecek 12 kilom var :) nihayet benimde beslenme programım oldu 2. günümdeyim diyetimin sizlerlede paylaşıcam sürecimi bu site sayesinde hiç bırakıcağımız duşunmüyorummm :) Diyetisyenime söz verdim çok gaza getirdi beni bu saatte bile çaktırmadan step yapıyorum :emir_bebek::emir_bebek: yarın görüşürüz kızlar :)

Kizlar size kesinlikle kendi diyetisyenimi tavsiye ediyorum.Umraniye cakmak erdem hastanesinde Diyetisyen Goksu Kepceli muthis birisi cok ilgili,guleryuzlu en onemlisi de isinde cok iyi... tam 15 kilo verdim hedefime ulasmama 7 kilo kaldi :) darisi sizin basiniza insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar size kesinlikle kendi diyetisyenimi tavsiye ediyorum.Umraniye cakmak erdem hastanesinde Diyetisyen Goksu Kepceli muthis birisi cok ilgili,guleryuzlu en onemlisi de isinde cok iyi... tam 15 kilo verdim hedefime ulasmama 7 kilo kaldi :) darisi sizin basiniza insallah

Canım fiyatı ne kadar peki? ve tahlil istiyor mu?

Ucreti 50 tl tahlile gelince bn tahlillerimi devlet hastanesinde yaptirip oyle gitmistim. :)

Bende bugün Kartal Kızılay Emine Nasır'dan randevu aldım. Tarihleri çok doluydu zar zor alabildim. Çok kalabalık olduğunda çok ilgi göstermeyebilir diye korkuyorum ama bakalım. Erdem hastanesi ile igili arkadaşın yazısını şimdi gördüm. Eğer memnun kalmazsam sonraki ay oraya giderim olmadı..

Kızlar süper bir gündü 2 haftalık kontrolüme gittim ve sonuç 3.2 kg kayıp ,2.8 kg yağdan :) Maşallah diyelim motivasyonum süper :) Darısı başınızaaa diyete devam süper süper süper

Bu arada herkes yazmış benimde ay başında başladığım sevgili diyetisyenim Adil Gökay TAFLAN dı ve sizlerede tavsiye ederim kızlar çok ilgili ve güler yüzlü bir doktor , arkadaşımı nişanına kadar zayıflatmıştı bende gaza gelip tanışmıştım bizde süper başlangıç yaptık şükür :) :KK49::nazar::nazar::nazar: diğer sonuçlarımıda paylaşıcam sizlerde yazın kızlar destek olalım birbirimizeeee:KK33:

X