- 14 Mart 2011
- 1.918
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de bursada diyetisyen arıyorum,bilen varsa yardım eli uzatsın
Ben Özlem Hanım'a gidiyorum ve çok memnunum. Çok az kilom kaldı ideal kilomda olmak için ve herşeyi yiyerek de zayıfladım, tabi az yaramazlıklarla. Özlem Hanım kendi özel cep telefonunu da verdiği için aklıma bir soru takıldığında hiç çekinmeden arayabiliyorsunuz kendisini sadece pazartesi çalışmıyor kendisi
Merhabalarr herkese
Benim boyum 1.78 kilom 74 diyetisyene gitmeyi düşünüyorum . Ankara'da Elvan Odabaşı Kanar Hanımı duymuştum. Acaba daha önce oraya giden varsa tecrübeleri ve aylık ücretini paylaşırsanız sevirim.
ya ben anlamadım hangi özlem bu 700 olan ben görüsmeye gittim bana 300 dediler de baslamadım daha kararsızım aynı özlem mi daha iki ay önce gitmistim:)Özlem Hanım2ın bir ünü var ama bu ününün sebebi gerçekten iyi bir diyetisyen olması mı yoksa birşekide ünlü birilerini zayfılatmasından ötürü feci şekilde reklam yapma kapasitesi olması mı bilemiyourm. Çünkü kendisi ünlülerin diyetisyeni gibi nam saldı kaldı ki aldığı para da bikaç ay önce 750-800 tl civarı diye duymustum.
Ama hiç gitmedim bilemyiroum sıcak kanlı güleryüzlü birine benziyor
ya ben anlamadım hangi özlem bu 700 olan ben görüsmeye gittim bana 300 dediler de baslamadım daha kararsızım aynı özlem mi daha iki ay önce gitmistim:)
Sinem Paker adlı diyetisyenin yorumlarına baktım netten. Baya memnun kalanlar var. Ama bana fiyatı çok pahalıymış gibi geliyo ( Fiyatı hakkında bi bilgisi olan var mı
merhabalar ;
bende gizem şeber den randevu aldım. Dün randevuma gittim.etrafımda bikaç kişide onlara gidiyor onlar tavsiye etti. ama gidenler çeşitli rahatsızlıkları olduğu için çok az kilo veriyolar.Benim yaşım 21 ve kilolarımın en az 15 kg mı çok yeni.91 kg olmuşum Gittiğimde inanılmaz tatlı güleryüzlü karşıladı gizem hanım. sizi çok iyi anlıyo çikolatanızı bile diyet makul seviyede(bana yetmiycek kadar olsada :) ) listenize ekliyo.ilk haftam cumartesi yine gidicem benden en az 1.5 kg vermemi bekliyo.heycanlıyım ama yinede soramadan edemiyorum aranızda giden var mı Gizem Şebere. yardımcı olursanız mutlu edersiniz beni.
Merhaba ben de Gayrettepe'de Dr. Yasemin Arslan'a gittim. 10 haftada çok sağlıklı bir programla 11 kilo verdim. Sadece akupunktur tedavisi alırsanız 10 hafta için 600 lira ödüyorsunuz.