nasıl bir diyet uyguluyorsunuz acaba birde bu doktor hangi şehirde? ben Ankaradayım genel olarak diyetinizden bahsederseniz sevinirim[/QUOTE
merhaba canım,yaptığım diyet bir protein diyeti hızlı yağ yakmaya yönelik,ilk beş gün sadece hayvansal ürün tüketiliyor mesela(benim yaptığım)sabah 1 yumurta,1 dilim dil peynir,ara 1çay bardak kefir, öğlen 150 gr yağsız dana eti(yağsız tuzsuz)ister haşlama istersen ızgara,ara 1 çay bardak kefir,akşam 100-150 gr et,tavuk veya balık yağsız tuzsuz hiç biri yoksa 2 dilim dil peyniri ilk beş gün 3 ila 5 kilo arası kilo kaybı bekleniyor ben 3,5 vermiştim.ilk beş günden sonra diyete sebze ekleniyor,mesela sabah:1 yumurta,1dilim peynir,3-5 zeytin 1 tabak salata yağsız tuzsuz limonlu,ara bitki çayı veya kefir,öğlen:150 gr et(tavuk balık)veya etli sebze yemeği,1 tabak salata,akşamda aynı şeyler daha hafifleterek yeniyor,2,5 litre su içiliyor ekmek ve şekerli hiç birşey yok,meyva bile yok çünkü yağ yakım hızını düşürüyormuş,pazartesi günleri ilk beş gün uyguladığım salatasız diyeti yapıyorum diğer günler aynı liste,ben ara ara dayanamayıp liste dışına çıktım pasta falan yedim mesela, yağ yakımı durdu hemen,bir bayan var dr un başka bir hastası o hiç bozmamış 2 ay da 17 kg verdi,eski resimlerini görüp hayret ediyoruz,ayrıca exodex diye bir takviye kullandırıyor dr,siyah üzüm çekirdeği ekstresi ve krom var içinde yağ yakmaya yardımcı.doktor istanbul bakırköyde ulaşamayacağın için uyguladıklarımı aynen yazdım canım umarım yararı dokunur bol şans diliyorum:))