- 20 Ağustos 2007
- 219
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bana lütfen yardımcı olur musunuz öğrenciyim istanbuldayım son 9 ayda çok kilo aldım ve veremiyorum öğrenci olduğum için uygun ücretli ve anadolu yakasında bir diyetisyen tavsiye eder misiniz ? birde devlet hastanelerindeki diyetisyenler hakkında ne düşünüyorsunuz
Teşekkür ederim geri dönüş için peki ne kadar verdiniz yada ücreti ne kadar bi bilginiz var mi galiba yunus emre de doktormus kendisi oraya gitsem daha ucuz gibisahure özay var üsküdarda muaynehane açtı yeni ona gidebilirsiniz
arkadaşlar bana lütfen yardımcı olur musunuz öğrenciyim istanbuldayım son 9 ayda çok kilo aldım ve veremiyorum öğrenci olduğum için uygun ücretli ve anadolu yakasında bir diyetisyen tavsiye eder misiniz ? birde devlet hastanelerindeki diyetisyenler hakkında ne düşünüyorsunuz
diyetisyen arıyorum ama çok pahalı daha uygun bir diyetisyen varsa istanbulda avrupa yakasındayım bilen varsa söylesin lütfen.
anadolu yakasında arıyorsan aşağıdada yazdım dyt eda ateş koza'da ben çok iyi kilo verdim ama yoga ve sporumuda eksik etmedm diyetisyenimden gerçekten çok memnun kaldım bende tavsiye üzerine gitmiştim
Ben izmirden diyetisyen arayanlara Deniz Berksoy'u öneririm. kendisinden çok memnun kaldım. gittiğim zaman çok sıkı bir diyet olacak diye çork korkuyordum. ama korktuğum gibi çıkmadı. kendimi hiç diyet yapıyor gibi hissetmedim. bana öyle bir diyet listesi verdiki etrafımda kimse diyet yaptığımı anlamadı, çünkü çok kısıtlamam yoktu ve arkadaşlarımın ve ailemin yanında rahat davranabiliyordum. Ayrıca 3 ay gibi bir sürede 10 kg verdim ve yağ kaybım olduğu için baya inceldim, hiç bir sarkmam olmadı, yüzümde küçülme olmadı. karnım gitti resmen :)) çok ilgili bir diyetisyen ayrıca çok güleryüzlü, sizi kasmak yerine rahatlatıyor. öneririm herkese.
merhaba seni çok iyi anlıyorum bende 3-4 ay öncesine kadar ne yapacağımı bilmez haldeydim 110 dan 60a düştüm caddebostan selamiçeşmede dyt eda ateş'e gittim hayat tarzına uygun bilimsel yöntemlerle ve çok disiplinli ve pozitif sürekli olumlu bir insan Allah razı olsun sana da tavsiye ederim sende bir an önce istediğin kiloya gelirsin inş
merhaba kızlarr
artık benimde bi an önce zayıflamam lazımm :çok üzgünüm:
kendim başaramıyorum diyet yapmayı artık bi uzmandan yardım almam lazım mayısta nişanım olacak inşallahh ama ben hala koca göbekli bir kızım yaasenağlamasenağlama
gaziosmanpaşa ve çevresinde bana tavsite edebileceğiniz diyetisyen varmı??