Diyetisyen Önerilerimiz...

Merhaba arkadaşlar.

Evvel zamanda akapunktura da gittim diyetisyenede gitmişliğim var ama hiç birinden memnun kalmadım ve vazgeçmiştim.
Bir arkadaşım Uzman Diyetisyen Ezgi SAKAR'ın desteğiyle çok güzel zayıfladı. (istanbul/gaziosmanpaşa avrupa şafak hastanesi)
Bende Eylül başında kendisinin kapısını çaldım.
Eylülden bu yana (kurban bayramında az kilo verdim benden ötürü:KK9:) toplam 9 kilo verdim.
Eğer devam edersem bana en başında 3 ayda 20 kilo verebilirsin demişti nitekim sonuçlarda bu söylemi doğrular nitelikte oldu.
Ortalama her hafta 1,300- 1,600 gram veriyorum. Asla aç kalmıyorum. Hatta ilk listeyi gördüğümde bunların hepsini yiyip nasıl zayıflayacağım diye sordum. :KK9:
Diyetisyenim çok tatlı nazik ve ilgili. Herşeyi detaylı anlatıyor.
Hayatımdaki en büyük sıkıntılardan biri olan kilo problemimi çözmemde büyük payı vardır.
İnanın memnun olmazsam asla buraya yazmazdım. Benim gibi problemi olan bir arkadaşlar illaki vardır aramızda.
Arkadaşım önerdiğinde bana umut oldu. Belki size de ben umut olurum.
İnanın kilolu olmak yada olmamak bizim seçimimiz...

Tebrik ederim sizi, peki ücreti nedir bu bahsettiğiniz diyetisyenin?

İlk ay vücudunuz ve kilo verip veremediğinizi analiz edebilmek için ayda 4 kez gidiyosunuz. yani bi seans bi kontrol şeklinde. Diğer aylarda ise aylık 150 tl veriyorsunuz. iki kere gidiyosunuz. 1 seans ve 1 kontrol şeklinde.

burdan çok yazdım ama ankarada dogru dürüst su kadar zayıfladım diyen çıkmadı bende kendi çapımda arastırma yaptım ünlü bir diyetisyanenin yanında çalısan genç bir diyetisyene karar verdim çünkü fiyatı o ünlü diyetisyene göre yarı yarıyaydı...bakalım gidiyorum Dyt adı Büşra totan daha yeni basladık 1 haftada 1 kilo verdim ikinci haftam dalha vermem gereken uzun bir yol var bakalım 1 yıl sonra memnuniyetimi yazarım..simdilik iyi gidiyoruz...ben 4 ay da falan ideal kiloma ulasırım diye düsünüyorum insallah olur..fiyatı 250 tl

diyetisyen fatma demirok önceden istanbul hospitalium çamlıca'da çalışıyordu. bir de akşamları fulya'da bir yerde ama ben hospitalium'dan eski hastasıyım. ayda 4 bazen5 kilo veriyoruz ve bunun 2-3 kilosu yağdan gidiyor! Su an 1 aydır kolan international şişli hastanesi'nde çalışıyor ve hastane yeni açıldığı için yarı yarıya kampanyadalar diyet fiyatı 100 lira :KK56:bir hafta içinde kontrolde ücretsiz

Son düzenleme:
Yaa kizlar bende gitmeyi dusunuyorum diyetisyene. 1 yil oldu evleneli ve tam 25 kilo aldim ama ozel sebeblerde vardi. :KK43: kafam oyle cok karisti ki gamze hanma gitmeyi dusunuyordum yanliz bna biraz pahali geldi 250 tl + kdv diyo ayrica tahlil ucretleri falan ilk gidisde bi 500 oduyosunuz suanda o biraz zor gozukuyor. Ceyda duvencinin diyetisyeni yelda hnm oda ayni hemen hemen.. ben anadolu yakasinda oturuyorm burcu comertin adi sik gecmis ama o kadar cok secenek var ki aklim karma karışık.Tavsiyelerinize ihtiyacim var hemde acileenn :KK43:( yoksa kocam kapinin onune koyacak beni ufff :))

Diyetisyenle birlikte psikolog desteği de almak doğru olabilir diye geliyor aklıma. Beyin mücadelesi ne de olsa, iç savaç yaşıyoruz ayol. İsveç dieti yapacaktım ama vazgeçtim. Doktor şart.

tv de iç hastalıkları uzmanı vardı ismini hatırlayan var mı? zayıflamaya yardımcı oluyorlardı aynı zamanda psikolojik destek de veriliyordu. ayda maksimimum 2.5 verilmesi doğrmuymuş.

burdan çok yazdım ama ankarada dogru dürüst su kadar zayıfladım diyen çıkmadı bende kendi çapımda arastırma yaptım ünlü bir diyetisyanenin yanında çalısan genç bir diyetisyene karar verdim çünkü fiyatı o ünlü diyetisyene göre yarı yarıyaydı...bakalım gidiyorum Dyt adı Büşra totan daha yeni basladık 1 haftada 1 kilo verdim ikinci haftam dalha vermem gereken uzun bir yol var bakalım 1 yıl sonra memnuniyetimi yazarım..simdilik iyi gidiyoruz...ben 4 ay da falan ideal kiloma ulasırım diye düsünüyorum insallah olur..fiyatı 250 tl

Sevgili Tili, hatırladığım kadarıyla Onepte Ünal Şahine ameliyat oldun ben de kendisinden gün aldım ancak Zühtü Demiri de düşünüyorum Ünal beyi önerir misin fotoğrafını görebilir miyim ameliyatını yaptığı başkalarını gördün mü zira forumda bir sürü isim dolaşıyor Ünal beyin adı yok:KK43:( cevabın için şimdiden teşekkürler

merhabalar ;
bende gizem şeber den randevu aldım. Dün randevuma gittim.etrafımda bikaç kişide onlara gidiyor onlar tavsiye etti. ama gidenler çeşitli rahatsızlıkları olduğu için çok az kilo veriyolar.Benim yaşım 21 ve kilolarımın en az 15 kg mı çok yeni.91 kg olmuşum :KK43: Gittiğimde inanılmaz tatlı güleryüzlü karşıladı gizem hanım. sizi çok iyi anlıyo çikolatanızı bile diyet makul seviyede(bana yetmiycek kadar olsada :) ) listenize ekliyo.ilk haftam cumartesi yine gidicem benden en az 1.5 kg vermemi bekliyo.heycanlıyım ama yinede soramadan edemiyorum aranızda giden var mı Gizem Şebere. yardımcı olursanız mutlu edersiniz beni.

ben kendisiyle çok değil 3 ay kadar çalıştım bana nerdeyse 10 kg verdirdi fakat benim disiplinsizliğim ve sürekli randevularıma geç kalmamdan dolayı benimle çalışmayı kendisi bıraktı ama listerleri çok güzel olur ben onunkadar işine hakim ve yenilikleri ürünleri takip eden birini görmedim :)

Yaa kizlar bende gitmeyi dusunuyorum diyetisyene. 1 yil oldu evleneli ve tam 25 kilo aldim ama ozel sebeblerde vardi. :KK43: kafam oyle cok karisti ki gamze hanma gitmeyi dusunuyordum yanliz bna biraz pahali geldi 250 tl + kdv diyo ayrica tahlil ucretleri falan ilk gidisde bi 500 oduyosunuz suanda o biraz zor gozukuyor. Ceyda duvencinin diyetisyeni yelda hnm oda ayni hemen hemen.. ben anadolu yakasinda oturuyorm burcu comertin adi sik gecmis ama o kadar cok secenek var ki aklim karma karışık.Tavsiyelerinize ihtiyacim var hemde acileenn :KK43:( yoksa kocam kapinin onune koyacak beni ufff :))

sahure özaya git canım onunla ilgili yorumlar çok iyi ayda iki kere görüşüp 90 tl ödüyormuşsun bayağı memnun olanlar var

ben beşiktaş ota tıp merkezinde bir diyetisyene gittim, 73 kiloydum başladığımda 3,5 ayda 60 kiloya indim. spor yapmam gerektiğini söylüyordu sporsuz bu rakamlar :) insülin direnci de var. bıraktıktan sonra biraz kilo aldım ama bugün itibariyle eski listelerimi yeniden uygulamaya başladım..

merhaba ben daha önce sık sık diyet yapan sürekli diyetisyen değiştiren ama bir türlü sonuca ulaşamayan biriyim.bu sene evlenmeyi düşündüğüm için ve kilo gelinlikte ki en büyük korkum olduğu için diyetisyen aramaya koyuldum bir arkadaşımın geçen sene gittiği ve sürekli bahsettiği bir diyetisyeni vardı önceden anadolu yakasında olduğu için ben gitmeye üşeniyordum ama şişlide yeni açılan kolan international hospital hastanesine geçtiğini öğrenince hemen gittim bu arada diyetisyenimin adı Fatma DEMİROK. hastaneye gittiğimde gerçekten çok içten ve güler yüzlü bir kişiyle karşılastım başta olan gerginliğimi ve mutsuzluğumu güler yüzü ve esprileriyle alıp götürdü. bir diyetisyen değilde bir arkadaş gibi yaklaşıyor gerçekten mutlulukta gitmeye başladım seanslara diyete başlayalı 8 hafta oldu ve ben tam 10 kilo verdim bunun 8 kilosu yağdan gitti ve ilk haftadan itibaren kendimi daha enerjik daha dinç ve daha mutlu hissetmeye başladım. İyi ki tanıdım Fatma hanımı ve başlığı görünce yazmak istedim. gerçekten hiç pişman olmuycaksınız onu gördüğünüz anda ne demek istediğimi anlayacaksınız zaten:)

bursada bildğiniz önerdiğiniz fiyatı uygun diyetsyen var mı acaba ve fiyatı ne kadar devlet hastanesi de olabilir?

X