Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar oncelıkle bu konunun ne kadar sınır bozucu sıkııcı uzun bı donem oldugunu ve en kısa surede amacımıza ulasmıs olmamızı dılıyorum ben 1.60 boyunda 24 yasında bekar bı bayanım lıse donemınden sonra 50 olan kılom 59 dan asagıya ınmez oldu basen kısmım ozellıkle daaha genıs ust bacak bolgesı..denemedıgım tarıf yontem sanırım cokkk cokkk azdır ewden cok cıkamayan uykuya ve tatlıya asık bırıyım yemeksız gunlerce ama cıkolatasız asla dıyenlerdendım .. takı 25 gun oncesıne kadar 5 yıllık bı ılıskım var ve erkek arkadasım yanında ablası gıbı oldugumu ay parcası olan yuzumun dolunay oldugunu net ve kesın bıcımde yuzume vuruna kadar 41 yasında benden 10 kılo zayıf bır anneye ve 10 yas kucuk benden 10 cm uzun adete manken bır kardesede sahıpken dogal olarak bende fılm koptu
arka arkaya 3 tane albenı yıyen 1 ekmek kızartma pızzalar kolalar burgerlar pastalar sarelle ekmekler gece 2 de mılfoyler gece kurabıyelerıyle yasayan ben 25 gun once hayatımda neler degişti...
beyaz ekmegı tatlıyı cıkolatayı kolayı kızartmayı zeytınyagı dısındakı herturlu yagı fast food 7den sonra yemeek yemegı hayatımdan cıkardım bugune kadar bende onlarsız olmaz dıodum ama eger aynaya ve tartıya baktıgınızda ıste bu demekse amacınız tek yol bu!
sabahları peynır domates salatalık yesıl cay(2 3 damla lımonla) 5 6 tane zeytın ve kepek yada cavdar ekmegı 1 dılım yedım
haftada 2 gun sabahları bu saydıklarımın yerıne 1 yumurta dereotu ve az peynırlı yagsız omlet ve tabıkı yesılcay yedım
oglenlerı 1 tane yesıl elma
aksamları sebzeye yuklenın lahana karnıbahar engınar patlıcan kabak ıspanak pırasa haftada 2 aksam ızgara tavuk yada kofte
aksam yemeklerımın yanında mutlaka yogurt ve 1 dılım ekmekle ..yogurt tam yaglı ve sınırsız
bıde sunu belırteyım yıyeceklerın kalorılerı kadar karbonhıdrat oranlarıda onemlı ozellıkle alt bolge yagları ıcın artık uzman olucaz bu gıdısle
ben 3 ogun beslendım zaten eskı dıyetlerım gıbı gızlı kacamakları asla canım ıstemedı olayı kafamda bıtırdım he ozel gunler oncesı engel olunamayan tatlı krızımde sadece bır kucuk kare bıtter cıkolata yedım ılk defa mıdem beynım bu kadar kararlıydı
yakınımdakı alısverıs marketınden dambel lastıklı mekık aletı aldım 12 lıra falan fıyatları aksamları 30 dakıka ewde hareket yapıorum asansor kullanmayı bıraktım 5. katta oturuyorum super yanımda yenen gece yemeklerını ve tatlıları hıcbır sekılde canım ıstemıor bu cok ılgınc bugune kadar gercekten dıyet yapmamısım
aksamları 10 gıbı maydonozsuyu 3 4 dkka haslayıp lımon sıkıp ascık suyunu ıcıorum ama gun asırı.. hem yag yakıyor ve ınanın 7 gun suren sancılı agrı kesıcılı adet donemımde sadece ılk gun ılac aldım maydonoz suyu regl donemının agrısız gecmesını saglıyormus
sebze yemeklerımı 2 kasık has zeytınyagıyla pısırdım yemek ıcın kımsenın keyfını beklemedım saatımı kacırmadım ewden cıkamama ragmen aksamları yarım saatlık hareketle ve bu saydıgım yontemle suan 50 kıloyum arkadaslar hedefım 3 kılo daha vermek sonrasındada yukarıda saydıgım zararlı seylerı yemeden bır hayat gecırmek
tabıkı canımız cekıcek ozel gunler olucak ama dengeyı bulun borek yıyeceksenız sabah hafıf beslenın sonrası 3 4 gun daha ozenlı olun kola cok ıstıosanız zero ıcın kucuk bardakla cıkolata ıstıyosanız hergun deıl haftada bıgun koca bı paket degıl bır kare ve erken saatlerde tuketın ozellıkle bıtter..
beyaz ekmek zaten herkes ıcın tehlıkelı hatta ben karısık tahıllı un alıp ewde kendım yapıorum bazen tavsıye ederım
sebze yemeklerıyle ılgılı sorun yok ıspanak pırınclı zeytınyaglı yaptım doya doya yedım 25 gun suresınce 1 kez annemın yaptıgı borekten 3 parca ve 2 kez hamburger yedım ama sonrakı gunler dengeledım hareket sart kosu bandı yada cıkabılıosanız dısarıda
ben kısa surede amacıma ulastım sayılır duunyada kım zayıflamak ıstıosa tanrım onun yardımcısı olsun kılo goruntu kotulugu kadar saglık sorunlarının temelı 60 kıloyken merdıvenlerı 10 dkkada cıkıodum kı sıgara kullanmıorum zona oldum tatlıdan kasıntılarım oluyodu reflu oldum vs.. sımdı 60 kıloyken gıydıgım pantolonlarımı menunıyetle terzıye daralttım
ınsanlarında ınanılmaz ınceldıgımı soylemesı benı asırım mutlu edıyor cok yazdım ama konu cok derın her kafadan bı ses cıkıor
gercekten ısteyın ve yapın saglık sorunlarınız varsa doktorada danısın ama 6 ogun mus sok dıyetmıs cıkolata ye zayıflaymıs
boyle bı dunya yok
bedenımız onemlı umarım sıze yardımcı olur zayıf gunler dılıyorum
Nisantasinda Güneş Aksus var çok tatlı güleryüzlü bir bayandir :)mecidiyeköyde ya da şişlide bildiğiniz iyi bir diyetisyen var mı acaba?
Ankara'da elvan Odabaşı kanar var kendi yeri var ama fiyatı biraz pahalı gelebilirANKARA' da diyetisyene giden isim onerebilecek arkadaslar var mi acaba? Akapunturla 3,5 ayda 20 kilo verdim ayni hizla geri aldim..saglikli sekilde yeme seklimi degistirecek motive edecek bir isim ariyorum..
Merhaba arkadaşlar,
Şişli Kolan hastanesinde diyetisyen Fatma Demirok'a gitmeye başladım. Kendisi gayet tatlı bir bayan. Henüz yeni başladığımdan bir sonuç yazamayacağım ama ilerleyen günlerde durumu bildiririm :)
Nisantasinda Güneş Aksus var çok tatlı güleryüzlü bir bayandir :)
Ayrica Mecidiyeköy de bi güzellik merkezinde gamze kaçar var onuda iyi diyeduydum
Nisantasinda Güneş Aksus var çok tatlı güleryüzlü bir bayandir :)
Ayrica Mecidiyeköy de bi güzellik merkezinde gamze kaçar var onuda iyi diyeduydum
Merhaba meridepo. Senin yorumun üzerine diyetisyen Fatma Demirok'u araştırdım. Yorumlar bayağı güzel:) Gitmeyi düşünüyorum ancak muayene ücreti hakkında bilgi verebilirmisin bana ve ne kadar sıklıkta muayeneye çağırıyor ?
hanımlar dyt.fatma demirok hakkında kimse bilgi veremiyor mu ( ben 26 yaşındayım ve 25 kg fazlam var.malum doğumdan kaldı geçen hafta hayatımda ilk defa bir diyetisyene gittim o da aylık 3kg vereceğimi ve 300 tl istedi 7 ay boyunca 2100 tl ediyor telefonda kimse cevap vermiyor ücretler hakkında. lütfen bilgisi olan arkadaşlar beni de bilgilendirsin ücreti hakkında. tak etti canıma artık vermem lazım bu kiloları :84::84:
hanımlar dyt.fatma demirok hakkında kimse bilgi veremiyor mu ( ben 26 yaşındayım ve 25 kg fazlam var.malum doğumdan kaldı geçen hafta hayatımda ilk defa bir diyetisyene gittim o da aylık 3kg vereceğimi ve 300 tl istedi 7 ay boyunca 2100 tl ediyor telefonda kimse cevap vermiyor ücretler hakkında. lütfen bilgisi olan arkadaşlar beni de bilgilendirsin ücreti hakkında. tak etti canıma artık vermem lazım bu kiloları :84::84: